ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Μιλάμε οι άνθρωποι είναι σπασμωδικοί μπινέδες.

 Στόχος της κυβέρνησης είναι η Π.Α. να διαθέτει 200 αεροσκάφη 4ης και 5ης γενιάς, έως το 2030.

Η Ελλάδα αποτελεί πόλο σταθερότητας και εγγυητή ασφαλείας για την περιοχή. Η περαιτέρω αμυντική θωράκιση σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια για εμάς και τους εταίρους μας.@SkaitvGR pic.twitter.com/5omYyhBE6K

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτός εδώ λέει ότι ασχολείται με τα αμυντικά. Του έχει πει κανείς ότι ξέρει απ' αυτά;; Μιλάνε για 200* μαχητικά 4ης και 5ης γενιάς, την στιγμή που η Ελλάδα αναβαθμίζει μόλις 82 Viper και η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει την αναβάθμιση των 38 blk 50. Ακόμα και αν αυτή γίνει θα μιλάμε για έναν στόλο 120 Viper, μαζί με μόλις 24 rafale. 

Δηλαδή, μας λείπουν 56 μαχητικά, ενώ ταυτοχρόνως επιχειρούν να πουλήσουν 24 mirage 2005 που είναι σχεδόν το ίδιο ικανά σε ΑΑ με τα αναβαθμισμένα F-16. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, προτείνουν αγορές rafale, όπως αγοράζουμε αυγά.

Επίσης, οι μεγαλύτεροι φελλοί της μεταπολίτευσης σπάνε την αγορά των F35 στα δύο, για να φανεί μικρότερο το αγγούρι που θα μας μπει, δίχως έτσι να μπαίνουμε στη αλυσίδα συντήρησης και χωρίς να εξασφαλίζεται βιομηχανικό έργο. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι σπασμωδικοί μπινέδες.

Στο μεταξύ η ΠΑ δεν έχει ενισχυθεί με νέα όπλα αέρος εδάφους (jassm er, sdb II, jsow), ραντάρ, AWACS.  

Στόλος 200 αεροσκαφών (μας κοροϊδεύουν), την στιγμή που το ΠΝ θα μείνει με 3 FDI. Καλά σας κάνουν, γιατί μάλλον δεν πιαστήκατε μαλάκες. Είστε μαλάκες. Βρέχει δολλάρια στο οικόπεδο της ΠΑ και εσείς ζητιανευέτε για κορβέτες, αντί να εκθέσετε τον κλόουν που χαιρετά κούκλες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού κ.Λύκαστρε στη θάλασσα με τα ΝΑτο'ι'κά νησιά (πρ.Αιγαίο) θα καλυφθούν οι ανάγκες με τα τούρκικα πλοία απο τον 25ο και κείθε, με 6 ν.μ. στα υπόλοιπα, μέχρι και ο Μίμης φτάνει, τραβάμε ένα κάβο κι αν μείνει μεσοπέλαγα με ένα μοτεράκι ξαναγυρνά στο λιμάνι.
Ο βασικός ρόλος του πήλαρ οφ σταμπίλιτυ είναι να έχει αεροπλάνα ικανά να φτάνουν μέχρι τη Ρωσσία, εξ'ού και τα Φ35 (αρκεί να μην πέσουν στο δρόμο από μόνα τους), και 1-2-3 λιμάνια να ξεφορτώνουν.
Και κάτι που μου ήρθε, τώρα με το σχόλιο:
Θεωρείτε τυχαία την πλήρη αποτυχία τόσο των ΕλΕςΣι όσο και των Φ 35;;
Εχετε ξαναπεί ότι οι ΗΠΑ βουλιάζουν εσκεμμένα από τους επικυρίαρχους της, οι οποίοι μεταφέρουν το μαγαζί στην Κίνα.Απ'ότι διαβάζω από δω και απόκεί, η υποθεση αυτή εξηγεί πολλά περίεργα πράγματα που γίνονται στη Νεα Γη, και δεν κάνει τόσο τυχαία την αποτυχία της σε αέρα και θάλασσα.
Κλείνοντας, διάβαζα προχτές ένα άρθρο για την συμπλήρωση χιλιάδων ωρών πτήσεων του Φ-22, αν πραγματικά θέλαμε αμερικάνικα αεροπλάνα αιχμής, αυτά θα έπρεπε να πάρουμε όχι το μπιφτέκι,όμως α) είμαστε αποικία,β) δεν αγοράζουμε για τη χώρα αλλά για το ΝΑΤΟ, γ) δεν τα πουλάνε παντού, νομίζω μόνο Ισραήλ,και Ν.Κορέα έχουν, ίσως και Σ.Αραβία
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι κ.Ξενοδόχε συμφωνώ στο α) και στο β)...όσο για το γ) αν δεν μας πουλάνε οι Αμερικάνοι, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια , για παράδειγμα οι Γάλλοι μας δίνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ αρκεί βέβαια να πληρώνουμε.

" Εχετε ξαναπεί ότι οι ΗΠΑ βουλιάζουν εσκεμμένα από τους επικυρίαρχους της, οι οποίοι μεταφέρουν το μαγαζί στην Κίνα.Απ'ότι διαβάζω από δω και απόκεί, η υποθεση αυτή εξηγεί πολλά περίεργα πράγματα που γίνονται στη Νεα Γη, και δεν κάνει τόσο τυχαία την αποτυχία της σε αέρα και θάλασσα."

Το μαγαζάκι ήδη το μετέφεραν στην Κίνα. Σκοπός όλων αυτών (λαθρομετανάστευση-πούστηδες/λεσβίες- κλείσιμο επιχειρήσεων-αφοπλισμός-εμβολιασμός κλ.π) είναι ο θάνατος της Δύσης.

Εν ολίγοις, το σχέδιο τους είναι η Δύση να χάσει αυτόν τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Για να επέλθει μετά η παντοκρατορία της Κίνας...και μέσω αυτής ο τρίτος Αντίχριστος.

Μμ είπε...Φάτε ποδόσφαιρα, κλάστε ατμόσφαιρα, δώστε κλωτσιές στα μυαλά.

Γυναικοπλάνοι, οικογενειοσπάσται, εθνολυμεώνες.

Αλληλοξεκωλιάρηδες!

Μμ2 είπε...pillar of σκαμπίλιty, πάντα, είπαμε. γερά, δημοκρατικά.