ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν θα προστατέψει την Κύπρο εάν δεχθεί επίθεση από τη Χεζμπολάχ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΝΑΤΟΙΚΑ MOYNOΠΑΝΑ /ΝΟ...Την Ουκρανία όμως που δεν είναι στο ΝΑΤΟ τη χρηματοδοτειτε. Ο λόγος που ολόκληρη η Ουκρανία πρέπει να περάσει στους Ρώσους. Μόνο η Βοσνία και η Αλβανία είχαν το προνόμιο να βοηθηθούν από το ΝΑΤΟ φαίνεται. Το ξέρουμε ρε Στόλυ ότι έχεις τούρκο boyfriend...και ότι είσαι η πουτάνα των τούρκων.



Το ΝΑΤΟ δεν θα προστατεύσει την Κύπρο σε περίπτωση επίθεσης από τη Χεζμπολάχ: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CNN, ο επικεφαλής της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, έκανε ισχυρές δηλώσεις σχετικά με τις πρόσφατες απειλές από τη λιβανέζικη ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ.

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, με την υποστήριξη του Ιράν, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι η οργάνωσή του θα αντιδράσει σε αυτό που θεωρεί ως παρέμβαση της Κύπρου στη σύγκρουση της Μέσης Ανατολής, επιτρέποντας στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τα κυπριακά αεροδρόμια και βάσεις για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι η Κύπρος δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, υπονοώντας ότι δεν απολαμβάνει την προστασία της βορειοατλαντικής συμμαχίας.

«Δεν θεωρώ σωστό να κάνουμε εικασίες, αλλά είναι σημαντικό να αποτραπεί αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε. Λίγες ημέρες νωρίτερα, το Ισραήλ ισχυρίστηκε ότι είχε ολοκληρώσει τα επιχειρησιακά σχέδια για μια χερσαία και αεροπορική επίθεση στο Λίβανο.

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, δήλωσε ότι το Ισραήλ ήταν κοντά σε μια απόφαση να «αλλάξει τους κανόνες» σχετικά με τη Χεζμπολάχ και το Λίβανο, προειδοποιώντας για μια εκτεταμένη σύγκρουση και σημαντικές συνέπειες για την ένοπλη οργάνωση. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, Κωνσταντίνος Λυμπιώτης, διευκρίνισε ότι η χώρα του «δεν είναι εμπλεκόμενη» και «δεν θα συμμετάσχει» σε καμία πολεμική σύγκρουση, τονίζοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει άριστες σχέσεις με τον Λίβανο.

ΠΗΓΗ

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμ το άλλο κ.Λύκαστρε;;;
Βγήκαν όλοι οι €υρωπέη να στηρίξουν την Κύπρο αν στηρίξει το Ισραήλ, αλλά για την κατοχή του 40% από το "συνδεδεμένο μέλος" που δεν την αναγνωρίζει καν, τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Κατακάθια ναζίδες με φορεσιά δημοκρατών
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Μμ2 είπε...



Θα έχετε συμμάχους και θα είναι σα να έχετε πουστόφιδα στον κόρφο σας!
Μπού χα χα!
Βαρβαρόσκυλα, σκατατζίδια, κλασμένα, περιτετμημένα μογγολοαρχίδια, εσείς και τα ελληνομουλά σας, που μας τυραννάτε τόσους αιώνες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα σε όλους , τα νατοϊκά ανδρείκελα δεν μπορούν να προστατέψουν πλέον ούτε τα στενά συμφέροντα τους (την Κύπρο και την Ελλάδα) . Πετάνε στην Ουκρανία χαμένα δις για να αδειάσει για τους νέους έποικους και τον αφοπλισμό της δύσης όπως έχεις αναφέρει . Το νάτο πέρα από τον ομογενοποιημένο εξοπλισμό δεν έχει να μας προσφέρει κάτι άλλο. Καιρός για Ευρωπαϊκό αντίστοιχο με ευνουχισμό όμως της Γερμανίας .
Το ειρωνικό με την Ουκρανία δεν μου διαφεύγει που δεν είναι στο ΝΑΤΟ και θα δώσουμε 10 δις εμείς μέχρι το 2030 .
Είδα και αυτό το άρθρο , τι συμβαίνει με την σήψη και το ξεπούλημα και τις ικανότητες μας για βιομηχανία άμυνας
https://www.defence-point.gr/news/idiotikopoioyntai-ta-stratiotika-ergostasia
Το κωλόσογο συνεχίζει να διαλύει την χώρα για να μπορούν να σταθούν δικές του μπίζνες με συνεταίρους 5ης διαλογής και αν
https://www.neakriti.gr/kriti/2061410_sta-kagkela-oi-xenagoi-nomoshedio-toy-ypoyrgeioy-toyrismoy-toys-periorizei-se
Εδώ πάντως αφρίζουν οι ξεναγοί που έχω και 2-3 συγγενείς .
Κατά τα άλλα συνεχίζουν να κατεδαφίζουν τις ομορφιές της χώρας μας οι λυσσασμένοι νεόπλουτοι τρομάρα τους . Έκανα την Κυριακή 2 ώρες παρά κάτι διαδρομή να πάω σε μια παραλία που είχα πάει με την σύζυγο πριν 10 χρόνια να την δούνε και τα παιδιά , κορυφαία αμμουδιά , είχαμε κατέβει μια πλαγιά και κάτι αμμοθίνες και το απόγευμα ανάβαση .https://maps.app.goo.gl/rwyAaH3GKkkpoen58
Πάω και τι να δω , ένα θηριώδες beach bar που έχουν σκάψει την μισή πλαγιά με φορτωτές + ξύλινες σκάλες και γεφυράκια για τους οκνηρούς + γεννήτρια και γουρούνες να ανεβοκατεβαζουν τις προμήθειες . Έχουν δεσμεύσει την μισή παραλία και η μουσική ακούγεται σε όλη βέβαια με ομπρέλες και καμπάνες-κρεβάτια . Τι ´καημό είχα μετά από τόση οδήγηση να βρω club sandwitch φυσικά και Tiesto (αν και ακούω και τέτοια)! Ευτυχώς ήταν ακόμα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα τα νερά . Από ότι έμαθα στα μουλωχτά ένας παράγοντας της περιοχής πήρε άδεια και ξεκίνησε .
Τι έρχεται να δει ο ξένος στην ´χώρα μας , παρθένες παραλίες ανοργάνωτες και λίγο άγριες σε όψη και όχι τα οργανωμένα όργια που μπαίνεις χωρίς αντηλιακό στην θάλασσα και βγαίνεις με . Οι ντόπιοι δεν πατάμε Χερσόνησο πλέον από τις ορδές άπλυτους που φέρνουν και ο ένας πάνω στον άλλο . Το θέμα είναι πως να γλυτώσουν τα υπόλοιπα .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινής ερώτηση: Υπάρχει κανένας στο ΝΑΤΟ που να ΜΗΝ είναι πουτάνα των τούρκων; Συμπεριλαμβανομένων και των ελληνόφωνων φυσικά. Ίσως τίποτα Ιταλοί...