ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Στο προχθεσινό φύλλο των ΝΕΩΝ , δεν ξέρω αν κάποιοι αγοράσατε την εν λόγο συστημική εφημερίδα, αν όχι χάσατε μια περιήγηση στον "θαυμαστό" κόσμο του Ισλάμ , με την χορηγία του Αρχιεπισκόπου Τιράνων.!!!!!!!  Τι ζούμε θεέ του Σύμπαντος...τι ζούμε θεέ των Ελλήνων.!!!!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση....δεν ήταν η σύμπραξη όλων των εβραιογενών δογμάτων απέναντι στον Ελληνισμό, αλλά το timing o συγχρονισμός.!!!

Είναι τώρα η κατάλληλη εποχή για να εντρυφήσουμε στο Ισλάμ;;; Ερωτώ τώρα εγώ...όταν η χώρα μας έχει γεμίσει από στίφη μωαμεθανών  εισβολέων, ανέλεγκτων και απρόσκλητων , παραδωμένους στην θρησκοληπτική υπάνθρωπη υποκουλτούρα του Ισλάμ , και μάλιστα η χορηγία αυτή να γίνεται από έναν ορθόδοξο ιεράρχη , όσο σπουδαία επιστημονική δουλειά και να λένε ότι έγινε....Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ.!! 

Έχω δηλώσει εδώ και καιρό, την απόσταση μου από κάθε θρησκεία,(και όλα τα πολιτικά κόμματα) διότι θεωρώ ότι άπασες οι θρησκείες έχουν αποτελέσει εμπόδιο στην εξέλιξη των ανθρώπων, ειδικά των Ελεύθερων Ανθρώπων. Χειρότερα όλων δε θεωρώ τον ισλαμισμό, που είναι περισσότερο πολιτικό σύστημα, παρά θρησκεία και θεωρεί όλους τους αλλόδοξους ΕΧΘΡΟΥΣ, των οποίων η ζωή ουδόλως αξίζει.

Επαναλαμβάνω την ώρα που η πατρίδα μας ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ θεωρώ στην καλύτερη άστοχη , στην χειρότερη ΥΠΟΠΤΗ την εκδοτική χορηγία του ιεράρχου και την προσφορά της φυλλάδας. Αυτά δεν γίνονται ΤΥΧΑΙΑ. Ο Έλληνας και η ΙΔΕΑ της Ελλάδας βάλλεται πανταχόθεν.
Αυτή η ΙΔΕΑ είναι πολύ επικίνδυνη για αυτούς, διότι η ΓΝΩΣΗ είναι δύναμη...η Ελλάς κρύβει στα σπλάχνα της όλη την δύναμη του κόσμου . Το πιο ανθεκτικό πράγμα στον κόσμο είναι ΜΙΑ ΙΔΕΑ...είναι ανθεκτική, φοβερά μεταδοτική, και μόλις μπει στο μυαλό κάποιου είναι αδύνατον να την ξεριζώσεις.!! Φαντάσου τώρα να μπορείς να "φυτέψεις" αυτήν την ΙΔΕΑ...να δημιουργήσεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

 

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Το εβραϊκό πνευματικό όμαιμον των μονοθεϊστικών πολιτικών - περισσότερον (Ισλάμ) ή ολιγότερον (χριστιανισμός)- θρησκειών νερό δεν γίνεται...

Η ισλαμορθόδοξος οθωμανική συγκατοίκησις και συγκυβέρνησις έχει φαίνεται βαθείας τας ρίζας τρεφομένας από το κοινόν - άλλοτε κρυφόν και ύπουλον και άλλοτε φανερόν (βλ.Κυριακή της Ορθοδοξίας) ανθελληνικόν μίσος
καθ' ότι η ελληνική εθνική ιδέα εκπροσωπεί τον ελεύθερον κόσμον,
η δε μονοθεϊστική την δουλοκτητικήν και δουλόφρονα Ανατολήν.

Η αιωνία πάλη του καλού και του κακού και ο διαχωρισμός των φωτεινών και σκοτεινών ανθρωπίνων συνειδήσεων διεξάγεται και διαμορφούται σαφώς
εις αυτό το ιστορικόν πνευματικόν πεδίον,
πολουμένη μεταξύ του ελληνικού πνεύματος αφ' ενός που ελευθερώνει και εκπολιτίζει δια της ελευθέρας αναπτύξεως της ανθρωπίνης πνευματικότητος
και αφ'ετέρου του ανατολίτικου (εβραϊκού) βαρβάρου αντιπνεύματος της πονηρίας που αντιμάχεται το ελληνικό και προσπαθεί σαγηνεύσαι και υποδουλώσαι την ανθρωπότητα δια της θρησκευτικής μαγείας και τρομοκρατίας.

Έλληνες μην πλανάσθε εβραϊκώς:
Η κρίσις των ψυχών διεξάγεται εδώ. Και, ως ανωτέρω, εξαρτάται το εάν θ' ακολουθήσης τον ορθόν (ελληνικόν) ουράνιον δρόμον ή το πλανερόν φως του θρησκευτικού σκότους.