ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εισβολή του Αιγυπτιακού στρατού στην Λιβύη!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : O Σίσι δεν είναι παρά μια κατευθυνόμενη μαριονέτα. Αυτός δεν ήταν που πούλησε πούλησε το νησί Tanifr και Sanafir στη άλλη Saudizionist  μαριονέτα;; Αυτός δεν έχει κανένα σχέδιο για την Λιβύη , άλλοι έχουν και αυτός εκτελεί τις εντολές που του δίνουν. Αυτός ΔΕΝ μπορεί να ελέγξει ούτε το Σινά. Όπως έχω ξαναπεί δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή GOOD GUYS IN LIBYA.!! Απλά η Τουρκία θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη μακροπρόθεσμα , για όλους τους γείτονες της εάν πετύχει τα σχέδια της. Ο Ερντογάν ουσιαστικά εφαρμόζει το σχέδιο του Μεγάλου Ισραήλ...είτε το ξέρει είτε όχι. Και μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και το...Σινά, και αυτό ο Σίσι το γνωρίζει. Το μεγάλο όνειρο του Ισραήλ ήταν πάντα αυτό...και ο Ερντογάν το υλοποιεί για αυτούς. Η Αίγυπτος έχει ήδη συγκρουστεί με την Αιθιοπία για το θέμα του Νείλου , την οποία οι Εβραίοι ήδη "αγκαλιάζουν" και θέλουν να την μετατρέψουν όπως το Σουδάν σε υποτελή σε αυτούς χώρα. Εάν οι τούρκοι εδραιωθούν στην Λιβύη, τότε η Αίγυπτος την γάμησε για τα καλά γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει μόνη της , τρομοκρατία και επιθέσεις από ομάδες υποκινούμενες από τους Εβραίους, οι οποίοι ήδη μιλάνε και πιέζουν για ένα «ανεξάρτητο» Σινά...ακόμα και ο Πομπέο αναφέρθηκε σε αυτό τον περασμένο μήνα.!! 
Όμως αν η Αίγυπτος αντισταθεί και δώσει "πλάτη" στην Ρωσσία μέσα στην Λιβύη , τότε η Τουρκία δεν θα έχει καμία ευκαιρία . Ακόμα και ο Χίτλερ δεν μπορούσε να τροφοδοτήσει το Σώμα της Αφρικής πέρα από τις εκτεταμένες γραμμές ανεφοδιασμού. Ο πόλεμος στην έρημο αναγκάζει τους ανθρώπους και τα υλικά να πρέπει να ενεργούν πολύ γρήγορα.!! Και πιστέψτε με τα κανόνια , το πολεμικό υλικό και οι τροφοδοσία των τούρκων δεν είναι Wehrmacht.
Οι Ιταλοί δοκίμασαν και αυτοί την τύχη τους στη Λιβύη και ο Omar Mukhtar τους έκανε να τρέχουν. Οι Γερμανοί και ο Rommel με το Africa Corps έκαναν το ίδιο λάθος να φέρουν τρίτους "συμμάχους" όπως η Ιταλία για να εισβάλουν στη Βόρεια Αφρική και όλοι γνωρίζουμε πόσο καλά τελείωσε. Τώρα έρχονται στο παρόν και οι Τούρκοι που θέλουν να αναστήσουν τη νέα τους Οθωμανική Αυτοκρατορία σε αραβικά εδάφη προσαρτώντας τις καλύτερες γεωργικές περιοχές του Ιράκ και της Συρίας αρπάζοντας επίσης το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Λιβύης και διεκδικούν την Αν.Μεσόγειο.  Δεν είναι τυχαίο ότι ο ηλίθιος Ερντογάν έχει επίσης τους Ιταλούς ως κύριους συμμάχους του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbreak.gr, αυτή τη στιγμή δυνάμεις του αιγυπτιακού στρατού εισβάλουν στην ανατολική Λιβύη. Πρόκειται για δυνάμεις του πεζικού οι οποίες συνοδεύονται από άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα.
Η εξέλιξη αυτή εάν επιβεβαιωθεί, είναι εξαιρετικής σημασίας και έρχεται λίγες ώρες μετά την συνάντηση του προέδρου της Αιγύπτου Σίσι, με τον ηγέτη του εθνικού στρατού της Λιβύης, στρατάρχη Χαφτάρ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αίγυπτος έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της Τουρκίας και των τούρκων παραστρατιωτικών που δρουν στην χώρα, ενώ απαιτεί την ανατροπή της κυβέρνησης της Τρίπολης, η οποία υποστηρίζεται από την Τουρκία.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: