ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Νεκροί τρεις Ινδοί στρατιώτες σε συγκρούσεις με τον κινεζικό στρατό

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ας γράψουμε κάποια πράγματα...έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα για την σύγκρουση ανάμεσα σε Ινδία και Κίνα. Οι Εβραίοι και οι Αμερικανοί σπρώχνουν την αδύναμη Ινδία να "προκαλέσει" την Κίνα. Χωρίς να σκεφτούν οι ανόητοι Ινδοί ότι αυτοί δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τον οπλισμένο και εκσυγχρονισμένο PLA (Κινέζικο στρατό) που είναι 100 φορές πιο θανατηφόρος , από τον στρατό που ήταν το 1962 όταν ταπείνωσαν και εξευτέλισαν τότε τους Ινδούς. Οι ανόητοι Ινδοί έσπρωξαν 500 μέτρα μέσα στην κινεζική επικράτεια , θέλοντας να δοκιμάσουν τον PLA , αλλά πήραν ένα βασικό μάθημα . Που είναι...όταν παίζεις με την Κίνα, εκθέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο.!! Εάν κοιτάξετε τις στολές του PLA και τις στολές των Ινδών είναι προφανές, ότι μια υπερδύναμη θα χτυπήσει μια άθλια πτωχευμένη χώρα του τρίτου κόσμου. Ο PLA έχει εκπαιδεύσει στρατεύματα σε μεγάλο υψόμετρο στη NEFA και το Aksai Chin που έχουν φέρει από τη συνοριακή περιοχή της Μογγολίας και του Ussuri και κυριολεκτικά θα σκίσουν τους Ινδούς αν τους δώσουν άλλη αφορμή. Οι Αμερικάνοι υποτίμησαν την ταχεία άνοδο της Κίνας και τώρα ωθούν την Ινδία σε ένα αυτοκτονικό πόλεμο με την Κίνα. Χρησιμοποιούν τους Ινδούς σαν κρέας για τα κανόνια των Κινέζων. Ο Modi είναι  ένας αναλφάβητος χαζός που κάνει τον μογγόλο  Erdogan να μοιάζει με ιδιοφυΐα. Οι Ινδοί δεν καταλαβαίνουν ότι άμα διαπράξουν μια παράλογη πράξη, οι Πακιστανοί θα βαδίσουν στο Κασμίρ και όπως είδαμε τα JF-17 Thunders τους θα εκτοξεύσουν τους Ινδούς στον ουρανό. Η συμβουλή μου προς τους Ινδούς...ποτέ μην τα βάζεις με μια χώρα που έχει  Yak Cavalry.

Αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Λαντάκ, στη βόρεια Ινδία, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις Ινδοί στρατιώτες.
Τρεις Ινδοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με κινεζικά στρατεύματα στην περιοχή Λαντάκ, στην κοιλάδα Galwan.
Το αιματηρό περιστατικό, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ινδικού στρατού, έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας.
«Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποκλιμάκωσης, υπήρξε ένα βίαιο ξέσπασμα με ανθρώπινες απώλειες. Πρόκειται για έναν αξιωματούχο και δύο στρατιώτες».
Με βάση την ίδια ενημέρωση, αυτή τη στιγμή υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι των δύο χωρών έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με στόχο την άμβλυνση της έντασης.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας δήλωσε άγνοια, μην επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί «αιματηρού περιστατικού». Δεν παρέλειψε δε να κατηγορήσει το Νέο Δελχί για παραβίαση των συνόρων και «επιθέσεις εις βάρος Κινέζων αξιωματούχων».
Υπενθυμίζεται ότι Ινδία και Κίνα έχουν αυξήσει σημαντικά τη στρατιωτική τους παρουσία στην περιοχή Λαντάκ μετά το πρόσφατο ξέσπασμα βίας τον Μάιο. Πρόκειται, μάλιστα, για τις πρώτες αιματηρές συγκρούσεις κατά μήκος της Γραμμής Ελέγχου από το 1975, όταν τέσσερις Ινδοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από κινεζικά πυρά.
Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στην επαρχία Τζαμού και Κασμίρ, στη βόρεια Ινδία, κοντά στα δυτικά σύνορα της Κίνας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: