ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Welcome to ....HELLas.

Γράφει ο Λύκαστρος : 

Νομίζουν ότι θα έρχονται...θα τρώνε θα πίνουν θα πληρώνονται και αυτό θα συνεχίζεται επ' άπειρον;; χο χο χο το τυράκι το είδανε, την φάκα όχι ακόμα. Το ότι τους έπιασαν κάποιοι κορόιδα και τους παραμύθιασαν ότι θα τους πάνε στην γη της επαγγελίας και αφού τους πιστέψανε αφήσανε και τους έφεραν εδώ.... Μόνο που εδώ θα είναι η κόλαση τους και θα παρακαλάνε όταν καταλάβουν τι τους ετοιμάζουν να γυρίσουν πίσω στις αφύλακτες πατρίδες τους. Καθικάκια είναι, αλλά από που να μάθουν μέσα στην αμορφωσιά τους ότι η Δύση ποτέ δεν υπήρξε αλληλέγγυα προς τις χώρες του τρίτου κόσμου..Οι ΕΟΖ τους περιμένουν για να δουλέψουν τζάμπα εκεί. Ζητάνε άσυλο, στέγη,χαρτιά..τώρα. Θα πάρουν ΞΥΛΟ....ΔΟΥΛΕΙΑ...ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ...ΤΩΡΑ.


Για σκλαβάκια στις ΕΟΖ τους ετοιμάζουν να ανταγωνιστούν τα φτηνά εργατικά χέρια της ΚΙνας και να καταλάβουν επ' ευκαιρία τις πατρίδες τους Αν π.χ αύριο δεις μια Κίνα ή ένα Πακιστάν να καταλαμβάνει το Αφγανιστάν για επέκταση μην απορήσεις. Το ίδιο και με τις χώρες της Αφρικής ... εύκολος στόχος αν είναι άδειες από φύλακες .Νομίζανε ότι η Δύση θα δεχτεί ποτέ να καθίσει να αφομοιωθεί.;;;!!! Πάρτε για παράδειγμα την Γαλλία. την πιο πολυπολιτισμική χώρα της Ευρώπης λόγω των αποικιών της .Που είδατε οι παραδοσιακοί Γάλλοι να ομογενοποιήθηκαν με τους αποίκους αλλά επίσης Γάλλους πολίτες;;;

Οι νέοι ΣΚΛΑΒΟΙ είναι για τις ΕΟΖ.  Βασική προϋπόθεση λειτουργίας τους είναι τα φθηνά εργατικά χέρια που τους μεταφέρουν από τρίτες χώρες ως συντελεστές παραγωγής και χωρίς δικαιώματα ,σε χώρες με δημογραφικό πρόβλημα. Μην σας κάνει λοιπόν καμία έκπληξη ο τρόπος διαχείρισης του μεταναστευτικού στην Ελλάδα μην σας κάνει καμία έκπληξη πως όλες αυτές οι περίεργες αλληλέγγυες ΜΚΟ χρηματοδοτούνται από διάφορα επενδυτικά σχήματα και πολυεθνικές.

Υ.Γ Νομίζανε ότι οι Άτλαντες σκορπίσανε ένα σωρό λεφτά για να τους ταίσουν , να τους ποτίσουν και να τους δώσουν σπίτια...και αυτά τα λεφτά δεν θα τα ζητήσουν πίσω;; Θα τα πάρουν πίσω και μάλιστα με...τόκο.!! 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μμ. είπε...


Θα έχουν όμως απεριόριστα θρησκευτικά πρεζοδικαιώματα
στα καταναγκαστικά τους κατεργοδιαλείμματα. Χε, χε!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ πολύ αμφιβάλλω αν θα έχουν το κουράγιο μετά απο16-17 ώρες εργασίας για τα θρησκευτικά τους πρεζοδικαιώματα .Είναι φως φανάρι ότι αυτό το "μέλλον" τους ετοιμάζουν αυτοί που τους φέρνουν εδώ. Ήδη το εφαρμόζουμε στις "Μανωλάδες" και στα συσκευαστήρια και την φόρτωση φρούτων .Με16-17 ώρες εργασίας, μεροκάματο 100ευρά ανασφάλιστα το μήνα για όσους είναι νέοι γεροί , δυνατοί και τυχεροί...Σκέψου να τους στοιβάξουν και στις ΕΟΖ , όταν αυτές ξεφυτρώσουν σε λίγο. Γι αυτό τους διανέμουν στις "κλειστές δομές"... Με την αποικιοκρατία κινδύνευαν, αλλά ήταν ελεύθεροι και είχαν Ελπίδες...

Πρόκειται για την συνέχιση της αποικιοκρατίας αναίμακτα και χωρίς κόστος! Ο δυτικός κόσμος που ουσιαστικά είναι ή κατάγεται από Ευρωπαίους θεωρεί εαυτόν ανώτερο των υπολοίπων φυλών και λαών και ποτέ δεν πρόκειται να δεχθεί να αφομοιωθούν αυτοί μαζί του Δέχεται να υποταχθούν μόνο αυτοί σε αυτόν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι παραθαλάσσιοι ευρωπαϊκοί λαοί είναι πιο ευέλικτοι στις αντιδράσεις τους λόγω του αιώνιου θαλάσσιου εμπορίου με άλλους λαούς και τις επιρροές που έχουν τυχόν δεχθεί. Αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι έχουν καμφθεί οι όποιες αντιδράσεις τους.
Άρα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι η Ευρώπη έχει δύο πυρήνες αντίδρασης Έναν μαλακό αλλά ανθεκτικό παραθαλάσσιο γύρωθεν αυτής και έναν σκληρό και άκαμπτο στο κέντρο της έτσι εξηγούνται και οι κοινωνικές ιδεολογικές ακρότητες και διαφορές μεταξύ των λαών της.

Για αυτό λοιπόν ιδιαίτερα οι ευρωπαϊκοί μεσογειακοί λαοί που έχουν δεχθεί και επιρροές αιώνων λόγω της επαφής τους με λαούς και νοοτροπίες άλλων ηπείρων είναι πολύ δύσκολο να αφομοιωθούν πλήρως με την νοοτροπία και τις ιδεοληψίες των κεντροευρωπαίων Αυτό από μόνο του αποτελεί μια εσωτερική τους διαχρονική κόντρα.
Για αυτό μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί ήταν εκ των προτέρων καταδικασμένη η ΕΕ.

Μμ. είπε...



Λ. Ήδη το εφαρμόζουμε στις "Μανωλάδες"


Οι Μανωλάδες δείχνουν τον δρόμο.
Σωστόοοοοοος!