ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Εισαγωγή στην διαπραγμάτευση στην πράξη

Γράφει ο Λύκαστρος : 

Σας έχει τύχει ποτέ κάποιος φίλος/η να σας αφήσει για ένα ολόκληρο Σ/Κ το μικρό του τερατάκι , μπαρδόν παιδάκι ήθελα να πω, διότι δεν είχε που αλλού να το αφήσει και είσασταν η μοναδική του επιλογή για παρκάρισμα του μικρού θηρίου;; Εάν ναι τότε τότε ετοιμαστείτε για το μάθημα...Εισαγωγή στην διαπραγμάτευση στην πράξη.!! Διότι αν δεν έχεις διαπραγματευτεί με πιτσιρίκι τον βραδινό ύπνο...δεν γνωρίζεις από διαπραγματεύσεις.!!

Σε αυτό το τεστ/μάθημα  μαθαίνουμε να διατηρούμε την ηρεμία μας, να είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε το αναπάντεχο, να είμαστε σε ετοιμότητα να ανταπαντήσουμε άμεσα με επιχείρημα, να δώσουμε την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε στις πιέσεις και ενοχικά σύνδρομα και όλα αυτά διατηρώντας το χαμόγελο μας και την απάθεια μας σε σημείο που να σκάμε γάιδαρο.

Πέρασες επιτυχώς αυτό το τεστ;; Στο επόμενο επίπεδο θα πρέπει να διαπραγματευτείς με δημόσιο υπάλληλο στην εποχή του κορονοιού ώστε να σε εξυπηρετήσει χωρίς να σε στείλει στα θυμαράκια ή στην φυλακή.!!!!Για τους παντρεμένους φίλους, υπάρχει το μάθημα διαπραγμάτευση με την σύζυγο, αν θα πας με τους κολλητούς να δεις champions league ή τον τόπο των καλοκαιρινών διακοπών.!! Εκεί πατάς «κόκκινο κουμπί» αμέσως...αν και κάποιοι έχουν βρεί την λύση σε αυτό το θέμα...διότι όπως λέει και κάποιος φίλος "αυτό είναι εύκολο με τα χρόνια έχεις βρει τα σωστά κουμπιά. εκεί ίσως να επιδιώκεις ενδόμυχα τον "τσακωμό" ώστε αγανακτισμένος να φύγεις κι να πεις ..πάω έξω".!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: