ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ Β.ΣΥΡΙΑ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Όσο τα λαδωμένα Μ.Μ.Ε ασχολούνται με τις κότες του Ρουβά και τα βιτριόλια...ενόσω οι τούρκοι κάνουν φυλετική εθνοκάθαρση στην βόρεια Συρία. Μια σειρά από πυρκαγιές έκαψαν 14.000 στρέμματα φυτεμένα με σιτάρι και κριθάρι στην ύπαιθρο της κατεχόμενης από τους τούρκους πόλης Ras al-Ayn στο βόρειο al-Hasakah. Οι πηγές αναφέρουν ότι οι πυρκαγιές μπήκαν από Τούρκους στρατιώτες  που ήθελαν να πιέσουν τους ντόπιους και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Η Συρία περνάει την σοβαρότερη οικονομική κρίση στην ιστορία της, μετά από αυτόν τον πόλεμο, με τη συριακή λίρα να καταρρέει και να φτάνει στο χαμηλότερο ποσοστό που είχε  ποτέ. Οι επιθέσεις στους γεωργικούς πόρους στα βορειοανατολικά θα μπορούσαν να απειλήσουν περαιτέρω την επισιτιστική ασφάλεια της χώρας που έχει υποστεί πόλεμο. Οι τούρκοι μαζί με τους Εβραίους γαμπρούς και τους προαγωγούς Ιταλούς έχουν κοινό σχέδιο.Οι τούρκοι θα εγκαθιστούν πολιτικές μαριονέτες τύπου  GNA όπου εισβάλλουν και θα λεηλατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πετρέλαιο φυσικό αέριο και πρώτες ύλες από τις περιοχές που καταλαμβάνουν.

Ακριβώς ότι έκαναν οι εβραϊκές εταιρίες -που βρίσκονται πίσω  από τους Αμερικανούς- με τους κελεμπίες και στην πόλη Wahhabi του Περσικού Κόλπου. Ότι γίνεται στην Συρία , θα γίνει και στην Λιβύη και είναι κρίμα για τους Λίβυους που άφησαν το ΝΑΤΟ να σκοτώσει τον Καντάφι και κανείς από αυτούς δεν διαμαρτυρήθηκε. Ο κατσικογάμης Ερντογάν  χρησιμοποιεί Άραβες για να σκοτώσει Άραβες ενώ ταυτόχρονα αυτός ληστεύει μαζί με τους Ιταλούς όλο το πετρέλαιο της Λιβύης.
Η Αίγυπτος δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει το παραμικρό, διότι έχασε μια δημοκρατική κυβέρνηση λόγω του πραξικοπήματος του Σίσι και τώρα αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα και ο στρατός της είναι πολύ ανίκανος για να κάνει οτιδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: