ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κτηρίων στα Εξάρχεια… βρήκαν “καλούδια”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μπράβο για την κίνηση και σαν ιστολόγιο επικροτούμε. Όμως έχουμε δύο απορίες...1) Έγινε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για ένα ΑΔΕΙΟ κτήριο;;;; και 2) τι θα γίνει με την ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΦΚΑ που "ανθίζει" ΔΙΠΛΑ ακριβώς στην Ασφάλεια , και οι κακές γλώσσες λένε ότι προαστατεύεται απο τον ίδιο τον ΓΑΔΑάρχη;; Επίσης οι κακές γλώσσες μιλάνε ότι εκεί στην συγκεκριμένη γιάφκα , γίνεται μια μεγάλη μπίσνα , από άτομα που μιλάνε άψογα ελληνικά και είναι μπάτσοι, και τα βράδια χώνονται σε μια παράγκα , χωρίς έντονο φωτισμό και παραφυλάνε....Τελικά πότε θα κάνουν κάποιοι την δουλειά για την οποία πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο;;;;!!!!!!
Αν κάποιος κάνει τον κόπο να ρωτήσει κάποια πράγματα εκεί στην γειτονιά, οι γείτονες θα του πουν ότι το μέρος είναι ασφαλίτικο λημέρι που παίζονται παιχνίδια βρόμικα με πολλά ναρκωτικά και συμμορίες με σίγουρη ανάμιξη και του ΚΚΕ του οποίου ένα στέλεχος (αρχιτέκτονας) ελέγχει όλο το συγκρότημα.
Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης δύο κτηρίων που τελούσαν υπό κατάληψη από το 2015, στην οδό Δερβενίων 56 και 52, στην περιοχή των Εξαρχείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δεν εντοπίστηκαν άτομα στον χώρο αλλά βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως κράνη, πυροσβεστήρες και κοντάρια.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ είχε αποκλειστεί η ευρύτερη περιοχή. Θα ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος των κτηρίων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Εξ αναγνωσιακής παραδρομής του τίτλου
εξέλαβον το ¨ βρήκαν κ α λ ο ύ δ ι α¨ ως ¨βρήκαν λ ο υ λ ο ύ δ ι α.¨
ίσως εκ λανθάνοντος συνειρμού του αναγνώντος μετά της λέξεως ¨μπουμπούκια.¨
Χα, χα!

Κατόπιν αναλογισθείς αντελήφθην ότι, ει και λάθος, η πρώτη ανάγνωσις είναι πιο περιεκτική και εύστοχος της ορθής.

Αυτό λέγεται ¨διαισθητική ανάγνωσις¨ κάτι ανάλογον του
¨διάγνωσις χρησμικού λόγου Πυθίας.¨

Τί δαίμων σού είναι αυτή η γλώσσα!