ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΥ η ΑΛΛΙΩΣ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ;;

Γράφει ο Λύκαστρος :

Aς αφήσω την φαντασία μου να τρέξει ξανά, και ας κάνω κάποιες υποθέσεις. Πρόσφατα έχει προταθεί ότι ο χωροχρόνος αποτελείται από ένα είδος κβαντικής εμπλοκής ως λύση στο πρόβλημα της κβαντικής βαρύτητας. Η βαρύτητα και η αδράνεια προκύπτουν ως ένα είδος φαινομένου μακροκβάντου. Αυτό δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα πιθανότητα. Τι γίνεται αν μπορούμε να «αποσυνδέσουμε» το διάστημα/χώρο από τον χρόνο.;;

Φανταστείτε ένα διαστημικό όχημα φτιαγμένο με ένα "δέρμα"  μετα-υλικού που να μπορεί να δημιουργήσει κβαντικά πεδία που να απομονώνουν το χωροχρόνο μέσα στο σκάφος από τον εμπλεγμένο χωροχρόνο του σύμπαντος. Το σκάφος θα είναι απαλλαγμένο από βαρυτική και αδρανειακή μάζα (εκτός από ίσως μια μικρή ποσότητα που απομένει μέσα που μπορεί να θέσει όριο στην ταχύτητα και την επιτάχυνση).

Αυτό θα απαιτούσε ελάχιστη ενέργεια και θα μπορούσε ακόμη και να επιτρέψει ταχύτητες FTL χωρίς να χρειάζεται να παραμορφώσουμε τον χώρο ή να χρειαστούμε αρνητική ενέργεια ή πεδία EM υψηλής ισχύος. Όταν μιλάμε για κβαντική πηγή...έχουμε να κάνουμε με ΡΟΗ ενέργειας...εμπλοκή έχουμε όταν "κόβουμε" και 'ενώνουμε" κομμάτια του χωροχρόνου...όταν διακόπτουμε και συνεχίζουμε αυτήν τον ΡΟΗ εκεί που εμείς επιθυμούμε. Είναι η ανωτέρα γνώσις της ΩΜΕΓΑ ΡΟΗΣ.Ένας αναλυτής και γμώστης της Ελληνικής Γλώσσας....μπορεί μόνο να αποκωδικοποιήσει αυτή την ΡΟΗ να μπορέσει να την ελέγξει ,με μαθηματική σκέψη .

1 σχόλιο:

Χρήστος είπε...

Τι λες βρε Λ αυτό είναι σαν να το βάζεις να ξεχωρίσει τη ζάχαρη από το αλάτι...