ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Zarif arrives in Moscow

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όσο τα λαδωμένα Μ.Μ.Ε ασχολούνται πως να καλύψουν τις βρωμιές του "Εθνάρχη"...το ιστολόγιο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ...παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών έφτασε στη Μόσχα, για μια γρήγορη μη ανακοινωμένη επίσκεψη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια συνολική αναπροσαρμογή της γεωστρατηγικής δύναμης και η Συρία, η Λιβύη κ.λ.π. είναι απλώς πιόνια. Η Ρωσία έχει υποσχεθεί να παραμείνει δίπλα στο Ιράν, εν μέσω εντάσεων στο πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης καθώς ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε με τον Ιρανό ομόλογό του, Χαβάτ Ζαρίφ στη Μόσχα.Αν συνδυάσουμε και το γεγονός ότι ο Τράμπ αποσύρει το 1/3 των αμερικανικών στρατευμάτων απο την Γερμανία...αυτό μας επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε παλαιότερα ΕΔΩ...." οι Η.Π.Α εγκαταλείπουν την Ευρώπη, παραδίδοντάς την στα χέρια των αξιόπιστων εταίρων τους,των Ρώσσων. Για να επικεντρωθούν στον Ειρηνικό και στην Ασία...στο μέτωπο με την Κίνα. Ετοιμάζονται για την μεγάλη σύγκρουση με την Κίνα."
Ένα χρόνο ΠΡΙΝ σας το είχαμε πει.....οι Αμερικάνοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, και αυτός δεν είναι η Ρωσσία. Το αεροπλάνο Λαβρώφ και Σοιγκού γύρισε πίσω στην Ρωσσία ενώ ήταν καθ'οδόν για Τουρκία...διότι πριν από αυτούς είχε πάει στην Τουρκία ο Zarif....αυτά που ήταν να μάθουν...τους τα μετέφερε ο Zarif τηλεφωνικά . Δεν υπήρχε λόγος να επισκεφτούν την Τουρκία.

The Iranian Foreign Minister arrived in Moscow, the Russian capital, for political consultations between Iran and Russia on various bilateral, regional, and international issues.

Iran PressEurope: Iranian Foreign Minister Mohammad Javad Zarif is scheduled to meet with Russian Foreign Minister Sergei Lavrov on Tuesday.

Zarif arrived in Turkey on Sunday night for talks with Turkish officials on bilateral relations and international affairs.
During his visit to Istanbul, the Iranian Foreign Minister had two rounds of talks with Turkish Foreign Minister Mevlüt Çavuşoğlu on bilateral, regional and international issues. 207


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: