ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Ειλικρινά βλέποντας και διαβάζοντας όσα γίνονται στην Αμερική, κάποιος καταλαβαίνει ότι η Αμερική έχει ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Πρόκειται για ένα πραξικόπημα που μοιάζει με αυτό που έστησαν στην Ουκρανία οι Δημοκρατικοί Γάιδαροι. Ακριβώς το ίδιο , μόνο σε μεγαλύτερο μέγεθος. Η Αμερική αυτή την στιγμή βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Ο Μπάιντεν είναι τόσο διεφθαρμένος όσο και η Χίλαρι και χειρότερη μαριονέτα των Εβραίων από τον Τραμπ,  του οποίου το μεγάλο στόμα ήταν ακριβώς ο καταλύτης για την κατάρρευση της Αμερικής. 

Οι ευφυείς άνθρωποι είδαν αυτήν την έκρηξη να έρχεται πριν από δεκαετίες, με εκπλήσσει που άργησε να έρθει. Η ΑμέριΚΚα ήταν και είναι ένα άθλιο μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα αυτός ο κοροιδοιός τους γύρισε μπούμεραγκ. Κάθε κράτος είναι αποτυχημένο όταν  ξοδεύει πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε πολέμους και για να είναι αστυνομικό κράτος και δεν μπορεί καν να παρέχει βασικό δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας και υγειονομική περίθαλψη στους άπορους ανθρώπους του , είναι σίγουρο μετά ότι θα γίνει η κοινωνική έκρηξη , όπως και έγινε. Αυτό ας το γνωρίζουν και ας γίνει μάθημα και για τα εδώ κοπρόσκυλα.

Μια δημοσκόπηση σήμερα επιβεβαιώνει τις ΗΠΑ ως το πιο δυστυχισμένο μέρος στη γη. Τα εβραϊκά παράσιτα έχουν κάνει τους Αμερικανούς άθλιους και θυμωμένους και δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Οι Εβραίοι μετέτρεψαν την Αμερική σε μια παραληρητική «υπερδύναμη» με στόχο την τρελή «παγκόσμια κυριαρχία» και τώρα και οι δύο την έχουν πατήσει.!! Η Κίνα περιμένει στην γωνία και τρίβει τα χέρια της με ότι βλέπει. Οι Κινέζοι είναι πολύ ήρεμοι στρατηγικοί στοχαστές και γνωρίζουν ότι οι Αμερικανοί είναι θερμοκέφαλοι και θα αντιδράσουν με τον γνωστό τους τρόπο. Οι ανόητοι Αμερικάνοι  ξόδεψαν 15 τρισεκατομμύρια δολάρια πολεμώντας σε πολέμους που δεν έπρεπε να εμπλακούν, για χατήρι των Σιωνιστών.
Όλα τα χρήματα των φορολογουμένων που τα σιωνιστικά παράσιτα έχουν απορροφήσει από τους ανίδεους Αμερικανούς φορολογούμενους έχουν πεταχτεί στα "σκουπίδια".

Υ.Γ Με 100 εκατομμύρια άνεργους και χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτε για αυτό, και αυξανόμενο τον ρατσισμό, η έκρηξη ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Αυτή είναι μόνο η αρχή της κατάρρευσης του Αμερικάνικου ονείρου.

8 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Και εμείς εδώ θα τραγουδάμε δεν θα δακρύσω πια για εσένα και μη ρωτάς για μένα.... Γεροί να είμαστε να τους θυμόμαστε...

ΑΡΡ. είπε...


Μη επιχαίροι όμως κανείς επί τούτωι.
Η κατάρρευσις αυτή των Η.Π.Α. θα συμπαρασύρει καταστροφικά και όλον τον πλανήτη.
Κάποιες φρικτές βόμβες περιμένουν εκεί ατομικά θαμμένες και κάποια εφιαλτικά Τσερνομπίλια περιμένοντας την θανάσιμη ώρα του Τέλους.

Ώστε και εφ' όσον δεν μεσολαβήσουν σωτήριες ουράνιες, μεταφυσικές παρεμβάσεις, - ήδη έχουν καθυστερήσει δραματικά -
το μέλλον της Γαίας έσσεται κάτι μεταξύ σεληνιακού-αρειανού τοπίου
και ολικής εξαϋλώσεως-εξαφανίσεως τύπου Φαέθοντος.

Έχει ξανασυμβή.

Ο Σίσυφος είχε την συνταγή...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : Μη επιχαίροι όμως κανείς επί τούτωι.
Η κατάρρευσις αυτή των Η.Π.Α. θα συμπαρασύρει καταστροφικά και όλον τον πλανήτη.

Όχι φυσικά και δεν χαάιρομαι φίλε μου. Αλλά τι σου είναι αυτό το Κάρμα, ότι δίνεις παίρνεις. Αλλά να μην χαίρονται και οι Σίνες...διότι ούτε αυτοί θα αναλάβουν τα ηνία του πλανήτη.!! Από την σύγκρουση αυτών των δύο κανένας τους δεν θα βγεί νικητής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Χρήστο γεροί να είμαστε και να θυμόμαστε τα λάθη που κάνουν όλοι αυτοί...ώστε να μην τα ξανά επαναλάβουμε.

Χρήστος είπε...

Φίλτατε και δάσκαλε ΑΡΡ τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι οι ανώτερες δυνάμεις θα επέμβουν στον πλανήτη η γη ενώ δεν είχαν επέμβει όπως είπες ούτε στον Άρη ούτε στον Φαέθων..

ΑΡΡ. είπε...


@ Χρήστος


ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ

Ο γεωργός σπορεύς τους αγρούς αυτού, κατά καιρούς ορισμένους, επισκέπτεται του βοτανίσαι και συγκομίσαι. (συγκομιδή.)
Ει δε, εις τινα εξ αυτών αγρόν, και παρά τους εκτελεσθέντας βοτανισμούς,
το φύτρον ουδέν ευδοκιμεί και αποδίδει εις απόσβεσιν των μόχθων και εξόδων αυτού, τότε ούτος δυο τας επιλογάς έχει:
Είτε τον αγρόν ως άγονον και αβέλτερον εις την τύχην του οριστικώς εγκαταλείπειν
είτε το τυχόν απομείναν, άριστον δείγμα του γεωργήματος διασώζειν,
εκβάλλων και εις άλλους τόπους, ουρανούς και κλίματα αυτό μεταφυτεύων μέχρις ού το επιθυμητόν και άριστον αν αποτέλεσμα επιτύχοι…

Χρήστος είπε...

Ευσεβείς πόθοι..

ΑΡΡ. είπε...


Γιατί όχι, φίλε. Όλα παίζονται και εμπεριέχονται εις το ατέρμον κοσμικό παιχνίδι. Προ-φήτης δεν είμαι. Ελληνο-φήτης ίσως.

Ο ύστερος ελληνορωμαϊκός κόσμος επίστευε ότι υπεράνω των θεών και των ταλάντων του Διός πλανάται η διακυβεύουσα Τύχη και η νομοτελειακή Μοίρα. Αργότερον ο αυτός κόσμος εν τηι απελπισία του έπεσε ¨με τα μούτρα¨ εις τον μεταφυσικόν τζόγον του μονοθεϊσμού, την κορυφαίαν εμμονήν της ανθρωπίνης εγωπαθείας και ματαιοδοξίας και έβγαλε μισαλλοδόξως μαινόμενος τα ίδια του τα μάτια. Και το παιχνίδι συνεχίζεται.
Ο πολύς Πλάτων πάντως έλεγεν ότι πρέπει να αρκούμεθα εις- και ακολουθείν - τον πιθανότερον (πιο ευλογοφανή) συλλογισμόν ως προς τα αναπόδεικτα και άλυτα θέματα και εφ’ όσον αυτός ο συλλογισμός δεν υστερεί κανενός άλλου τοιούτου αναφέρων επί λέξει:
¨ως (επειδή) ο λέγων εγώ και υμείς τε οι κριταί φύσιν ανθρωπίνην έχομεν, ώστε περί τούτων τον εικότα (πιθανότερον) μύθον αποδεχομένους πρέπει μηδέν έτι πέραν τούτου ζητείν.¨ (Τίμαιος 29 D)