ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. 8 ΕΩΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Εν μέσω των Εκλείψεων..αυτή η Εβδομάδα...υπό την επιρροή του Ποσειδώνα..
Μην παγιδεύεστε σε ελπίδες και ανέφικτα όνειρα.. Χάος και πολεμική διάθεση..μέσα στην ομίχλη του μυαλού..είτε είστε εραστές..είτε σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα στην κυριολεξία.
Παγκοσμίως υπάρχει αναστάτωση..δράση και αντίδραση.. Άλλοι θέλουν τον έλεγχο..και όλα ξεκινούν από τον Μεγάλο θεό το χρήμα που όλοι προσκυνούν.
Σιγά σιγά επιδρά και η όψη Δία Πλούτωνα...προσοχή σε χρήματα και σε αισθήματα όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται..ή ποδοπατιούνται.
Δευτέρα η Σελήνη στον Αιγόκερω...βοηθητική στα επαγγελματικά..εξάγωνο με Άρη και Ερμή..Ποσειδώνα..ενώ γύρω στις 9 το βράδυ συναντά τον Δία..αποφύγετε υπερβολές.
Τρίτη η Σελήνη στον Υδροχόο..συναντά τον Κρόνο ..στην αρχή παγωνιά..στη συνέχεια απρόβλεπτα..κάνει τετράγωνο με Ουρανό..ενώ σε αποζημιώνει ερωτικά σε τρίγωνο με Αφροδίτη ανάδρομη..γύρω στις 10 το βράδυ.

Στη συνέχεια..ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει απογοητεύσεις και διαψεύδει τις προσδοκίες μας...μας παραπλανά..ενώ η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς..συναντά τον Άρη και τον Ποσειδώνα..και αρχίζει ένα κυκλοθυμικό Σαββατοκύριακο...
Μας προβληματίζει σχετικά με σκάνδαλα...με πολλές παρανομίες..με θέματα του Κορωνοιού..με θέματα νερού..χημικών ουσιών αλκοόλ ουσίες και φάρμακα...τάσεις φυγής..ροπή σε καταχρήσεις και έξαρση σε κλοπές.
Προσοχή σε ακτοπλοικά ατυχήματα.
Κυριακή απόγευμα όταν η Σελήνη εισέλθει στον Κριό..τότε αλλάζουν οι συνθήκες...σε εξάγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη..αναρωτιόμαστε.ποιο το κέρδος οικονομικά και ερωτικά...αφού εάν δεν δώσεις.. δεν θα πάρεις κιόλας.

Κριοί...
Θέματα επαγγελματικά την Δευτέρα...ίσως αρκετά πιεστικά...ενώ την Τρίτη..δείτε φίλους.
Πολλές επαφές μηνύματα και συναντήσεις.. Παρά τις πολλές επαφές..είναι σαν να είστε μόνοι...
Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να βγάζει ανασφάλειες φόβους και άγχη. Παρασκευή και Σάββατο ακόμη πιο έντονη η φόρτισή σας..τάσεις φυγής σας κυριεύουν ..Κυριακή καλύτερη για εσάς.
Ταύροι..
Το φιλοσοφείτε λίγο παραπάνω την Δευτέρα..πολλά στο μυαλό σας ..μπερδεμένα.
Προβληματισμοί σε θέματα νομικά ..κάποιοι σχετικά με κάτι χρήματα που περιμένετε...
Μη ξεχνάτε η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Μία πρόταση για ένα νέο επαγγελματικό βήμα..σκεφτείτε την πολύ καλά...δύσκολο διάστημα για καινούρια ξεκινήματα. Φίλοι νέοι και παλιοί..αναζητούν την συντροφιά σας και γεμίζουν το Σαββατοκύριακό σας.
Δίδυμοι..
Δευτέρα λόγω οικονομικών δυσκολιών χαλάει η διάθεση. Τρίτη όμως ..αλλάζει προς το καλύτερο.
Επαφές με άτομα απο μακριά...και ίσως αφορούν ένα ταξίδι που σκέπτεστε εδώ και καιρό.
Όσοι είστε σπουδαστές..εύνοια στους στόχους σας. Μεσοβδόμαδα αποφύγετε τις υπερβολές..
Σαββατοκύριακο θέματα καριέρας σας σάς απασχολούν..κάποιοι σας τάζουν περισσότερα απο ότι θα σας δώσουν. Κυριακή νέα γνωριμία αρκετά ενδιαφέρουσα.
Καρκίνοι..
Δευτέρα συζητήσεις με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σας...σας προκαλούν και σας γοητεύουν.
Τρίτη πιο επιθετικοί..διεκδικητικοί..βγάζετε κρυφές σκέψεις προς τα έξω. Ο Ποσειδώνας σε δύσκολες γωνίες με Ήλιο και Άρη...αλλάζει τα όνειρά σας...ίσως και τα συναισθήματά σας...μέσα απο πείσματα που δεν οδηγούν πουθενά. Ψάχνετε πολύ σε βάθος και πλάτος τις κινήσεις σας..μένετε όμως σε λόγια και καθόλου πράξεις. Προσοχή στα οικονομικά σας..ίσως λάθος αγορές...απώλειες χρημάτων.
Λέοντες..
Με τα θέματα της καθημερινότητας να σας τρέχουν ξεκινά η εβδομάδα...ενώ Τρίτη Τετάρτη σας απασχολεί το ταίρι σας. Διλήμματα για μια συνεργασία...αλλά και πιέσεις απο φιλικό πρόσωπο...να δεχτείτε μια πρόταση που εσείς απορρίπτεται. Κοινωνικοποιηθείτε το υπόλοιπο της εβδομάδος βγείτε δείτε φίλους..καλέστε κόσμο στο σπίτι..Χαλαρά αλλά προσεκτικά με τις όψεις του Ποσειδώνα σε θέματα οικονομικά φορολογικά ή ακίνητης περιουσίας. Τυχόν λάθη θα σας τρέξουν..αργότερα.
Κυριακή...με αγαπημένους..καλή ημέρα .
Παρθένοι..
Ερωτικές ανησυχίες την Δευτέρα..ή ένα θέμα με ένα παιδί για τους γονείς...
Τρίτη τα εργασιακά σας...περιπλέκονται...πιθανόν μετατροπές στον χώρο σας κουράζουν.
Πολλές αντιπαραθέσεις στην συνέχεια με συνεταίρους ακόμη και με τον σύντροφο..
Κάποιοι βάζουν μπροστά τα όνειρά τους..καθόλου κοινά με τα δικά σας...εκεί ο Ποσειδώνας θολώνει την επικοινωνία..κάπου κάτι χάνεται..στην μετάφραση.
Ζυγοί...
Δευτέρα δύσκολη και απαιτητική...άτομα της οικογένειας βάζουν εμπόδια...στα σχέδιά σας.
Τρίτη διάθεση να φλερτάρετε..ίσως βγείτε έξω για χαλάρωση..και να ψυχαγωγηθείτε.
Μια προσωπική επιβεβαίωση θα την πάρετε πάντως. Προσοχή με τις όψεις του Ποσειδώνα ..διαφυλάξετε τα χρήματά σας...προσοχή σε αγορές με τον Άρη στον 2ο φυσικό σας οίκο..που θα κάνει και όψη μαζί του. Κυριακή..διάθεση για γνώσεις...και να λύσετε γρίφους.
Σκορπιοί..
Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό...κάποιοι νοιώθετε σας καταπιέζουν..ειδικά άτομα της καθημερινότητάς σας. Προσοχή στον λόγο σας..θέλετε να ελέγχετε τις καταστάσεις..και όταν δεν τα καταφέρνετε γίνεστε εκδικητικοί. Ακραία συναισθήματα σαν τον καιρό..μια ζέστη μια κρύο..ίσως και σας κυριεύει και ο πόθος για τον έρωτα..Θολό τοπίο εάν ζείτε Ποσειδώνα...αφού τον 5ο οίκο σας..τον σκεπάζει με πέπλα μυστηρίου.Καχύποπτοι..πολύ καχύποπτοι..είστε.
Τοξότες..
Θέματα οικονομικά που αφήσατε θα πρέπει να επιλυθούν Δευτέρα Τρίτη το πολύ.!!!
Τετάρτη..όλο εντάσεις..πολλές μετακινήσεις..προσοχή στην βιασύνη. Οι όψεις του Ποσειδώνα σας προβληματίζουν σχετικά με άτομα μέσα στο σπίτι. Προσοχή και σε κλοπές στο σπίτι...
Θέματα με τον σύντροφο..παραμένουν άλυτα..και οι δύο κάνετε πίσω..αλλά όχι μπροστά!!!
Κυριακή..διάθεση για φλέρτ..εξόδους..
ψυχαγωγία χόμπι..
Αιγόκεροι..
Δευτέρα η Σελήνη στο ζώδιό σας..σας φέρνει τύχη..άν και συναισθηματικά κάτι σας βαραίνει.
Τρίτη ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας..μπορεί να δεχτείτε πιέσεις.
Προσοχή στις όψεις του Ποσειδώνα ότι αφορά τις μετακινήσεις σας..θέματα με αδέλφια ξαδέλφια ..τον περίγυρο γενικά...κουτσομπολιά..και λόγια ψεύτικα διακινούν κάποιοι εις βάρος σας.
Κυριακή σπίτι μου σπιτάκι μου...μάλλον θέλετε ξεκούραση και την ησυχία σας.
Υδροχόοι.
Τάσεις φυγής ..την Δευτέρα και απομόνωσης...δεν θέλετε και πολλά πολλά.
Τρίτη θα υπάρξει βοήθεια..και στήριξη. Στις όψεις που κάνει ο Ποσειδώνας δώστε προσοχή στα οικονομικά σας..όχι σπατάλες..λάθος αγορές..και επενδύσεις..ούτε δάνεια..
Συναισθηματικά τίποτε δεν σας καλύπτει..ίσως πνίγεστε στην μοναξιά σας..ή κολλημένοι στο παρελθόν. Κυριακή συναντήσεις με φίλους αλλάζουν την διάθεσή σας...μια νέα γνωριμία σας ξεσηκώνει..
Ιχθείς..
Φίλους θα δείτε την Δευτέρα...θα μάθετε πολλά νέα τους.
Τρίτη παρασκηνιακές κινήσεις ίσως και συνάντηση με άτομο που πρέπει να βλέπεστε στα κρυφά.
Θέματα σπιτιού σας απασχολούν επίσης.Ο Ποσειδώνας τώρα με τον Άρη..σας παρασύρουν σε ουτοπικές καταστάσεις.Επαγγελματικά να περιμένετε εξελίξεις.Κυριακή κάποιος σας κάνει παράπονα..δεν του δίνετε σημασία.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα μία ερώτηση θέλω να κάνω το 2020 θα αφήσει κανέναν ζωντανό.
Εδώ στο χωριό μου κάθε μέρα κηδεύουμε και έναν ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η Πύλη που εισέρχονται προς ενσάρκωση οι ψυχές στην γη και η Πύλη που αναχωρούν οι ψυχές όταν πεθάνουν τα σώματα είναι...ΑΝΟΙΧΤΕΣ.
Όταν έχουμε Εκλείψεις σε Καρκίνο και Αιγόκερω (που βρίσκονται οι δύο Πύλες αντίστοιχα )..τότε είναι ανοιχτές οι πύλες του Άδη..αλλά έχουμε και πολλά γεννητούρια...!!!

Χθές που βγήκα μια βόλτα έξω...είδα πολλές νέες ελληνίδες που οι φουσκωμένες κοιλιές τους έδειχναν ότι βρίσκονται σε διάφορα στάδια εγκυμοσύνης.!! Όλα αυτά τα νέα μωρά που θα γεννηθούν θα είναι οι αυριανοί νέοι Έλληνες . Το 1/3 των γυναικών...που γυρνούσαν έξω...θα γεννήσουν σε λίγο διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

Ένα χαμόγελο αισιοδοξίας..