ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Έκρηξη σε Ιρανικό στρατιωτικό χώρο. Η επίσημη εκδοχή λέει ότι είναι έκρηξη αερίου.

Λύκαστρος :

Στις πρώτες ώρες της 26ης Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε έκρηξη στο Parchin, ανατολικά της Τεχεράνης. Περίπου στις 12:30 π.μ. τοπική ώρα δημοσιεύτηκε ένα βίντεο έκρηξης στα κοινωνικά μέσα που έδειχνε έναν δυνατό ήχο και ένα παράξενο πορτοκαλί φως που έμοιαζε με ένα ηλιοβασίλεμα. Το μέρος φιλοξενεί μια στρατιωτική βάση στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πραγματοποιηθεί πυρηνική δραστηριότητα από το Ιράν. Το στρατιωτικό συγκρότημα Parchin φιλοξενεί τη μεγαλύτερη παραγωγή πυραύλων στο Ιράν και υποτιθέμενες πυρηνικές δοκιμές.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Νταβούντ Άμπντι δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι η έκρηξη συνέβη σε εγκατάσταση αποθήκευσης φυσικού αερίου σε «δημόσιο χώρο» του Παρτσίν και όχι στη στρατιωτική βάση.

Πρόκειται για έκρηξη δεξαμενής αερίου δίπλα στο χώρο στάθμευσης των επισκεπτών. Κάποιοι μαλάκες του ΜΕΚ  άφησαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αλλά δεν υπάρχει πραγματική ζημιά στην εγκατάσταση. Το θέμα είναι από ποιόν πήραν εντολή αυτοί οι μαλάκες. Το Ιράν αυτή την στιγμή είναι ποιο δυνατό, καθώς έχει ξεπεράσει την κρίση του Covid-19, και η Κίνα έχει καταργήσει το εμπάργκο εναντίων του Ιράν και στέλνει εκατοντάδες επιχειρηματίες στο Ιράν για κοινές επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα ΔΕΝ έγινε απολύτως καμία ζημιά στις εγκαταστάσεις, διότι το 90% από αυτές βρίσκονται κάτω από το βουνό σε βάθος 700 μέτρων, και εκτείνονται σε τούνελ 6 χιλιομέτρων. Οπότε απορώ για τον λόγω δημιουργίας όλου αυτού...τι σκοπό είχε.;; Αφού γνωρίζανε ότι δεν θα γίνει απολύτως καμία αληθινή καταστροφή στις εγκαταστάσεις.!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: