ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Οδηγίες λοιπόν προς τους ... μπουρδελομένους!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Ανοίγουν και τα μπουρδέλα... τα μικρά, γιατί το μεγάλο* δεν έκλεισε ποτέ.! Από χθες ήθελα να γράψω για το θέμα , αλλά συγκρατούσα τον εαυτό μου. Μα καλά εκεί στο Μαξίμου γνωρίζουν από σέξ ή μόνο ψήνουν το ψάρι από την πίσω πλευρά;; Όποιος διαβάσει τα μέτρα θα γελά μέχρι αύριο.

Οδηγίες λοιπόν προς τους ... μπουρδελομένους!

 Ιδού μερικοί από τους νέους κανονισμούς:
• Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).
(εδώ πέφτει πήδημα η χειραψία τους μάρανε εκτός εάν "μην πηδάς τώρα, τώρα πηδούν τα μάτια)

• Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες. (ελάτε μάγκες το μάτι τζάμπα!!!)

• Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη. (ενώ πριν καθόσουν με τις ώρες....)

• Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες. 

 (παρτούζα κομμένη για αποφυγή ατυχημάτων τύπου 'οργανωθείτε ρε παιδιά οργανωθείτε, έχω φάει τρείς και δεν έχω ρίξει κανέναν)

• Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων. 

(το ανέβα να φιλήσεις κατέβα να πηδήξεις στα καλύτερα του.-τι ρωτάς δεν ξέρω..με μάσκα μπήκε και αμέσως μου γύρισε πλάτη..)

• Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης**, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
(πριν την είσοδο νέου πελάτη εξειδικευμένο συνεργείο απολυμαίνει με ψεκαστήρες το δωμάτιο και την παραδοσιακή καριόλα, λαδώνοντας τους σουμιέδες να μην τρίζουν και ξυπνούν την γειτονιά ένεκα ανοιχτών παραθύρων δια εισαγωγή φρέσκου αέρα, Επίσης το σβήσε την λάμπα και έλα να την φάς δεν ενδείκνυται )

• Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

(χαχαχαχα να δω πίπα με μάσκα και τι στον κόσμο και μετά μαλάκες κοροϊδεύατε τον άλλον που πηδούσε πάνω από το καλσόν και απορούσε γιατί ανοιγόκλειναν τα δάκτυλα των ποδιών της κοπέλας)

• Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

(ιδιαίτερα το μικρό όνομα και το τηλέφωνο επικοινωνίας στα αρχεία του μπουρδέλου εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και ανωνυμία, Δεν σας θυμίζει και λίγο εισπρακτικές που μας ενημερώνουν ότι θα κρατηθούν οι κλήσεις για έναν χρόνο;; Από κει αντέγραψαν το μέτρο μάλλον )

• Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

(εδώ είναι το ζουμί Λέμε ΟΧΙ στην φοροδιαφυγή Με πλαστικό πήδηξες κύριε με πλαστικό θα πληρώσεις και επειδή κάτι μου λέει πως με αυτά τα μέτρα θα πηδήξεις ανέπαφα, ανέπαφα θα πληρώσεις )

θες να αγιάσεις και οι μαλακίες δεν σ' αφήνουν!!!!

Παίζει αυτός που έγραψε αυτούς τους κανονισμούς να μην έχει περάσει ούτε απ' έξω από μπουρδέλο στην ζωή του, για να μην πω ότι παίζει να μην έχει κάνει ποτέ σεξ εκτός από την χείρα του.
ή μας κάνουν καψόνια και σπάνε πλάκα και γελάνε με όλους εμάς


* Το μεγάλο μπουρδέλο με τα ανοικτά παράθυρα είναι η...Βουλή. 
** Έχω και τον Φώντα να με ρωτάει...."Τί είναι τα «εργαλεία μιάς χρήσης»;;" Τι να του πω...θα του πω αν θυμάται τον αστυνόμο Σαίνι, που έλεγε..."Εμπρός καλό μου χέρι" ! ..Τώρα τι άλλο χρειάζεται προέκταση τι να πω.

2 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Αυτές είναι οδηγίες για ναυτάκια.. χαχα

Μμ. είπε...Το μαυρισμένο μπουρί του Φώντα το ξέρετε;

Και το άλλο; (τηλεφωνική συνομιλία): -Είμαι ο Φώντας. -Ποιος; -Ο Φώντας. -Ποιος. - Αυτός που σε πάει μαμιώντας, κουφάλογο!