ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Καμάλα Χάρις . Δοξάστε την Ηλιθιοκρατία της Αμερικής


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Καμάλα Χάρις . Δοξάστε την Ηλιθιοκρατία της Αμερικής. Καμάλα η σκληρή μιγάδα, η ποθούσα τον Λευκό Οίκο. Η Νέα Σιδηρά Κυρία της Αμερικής .

Ετοιμάσετε ποπκόρν, γαριδάκια, πασατέμπο και καλή λήψη σήματος μόλις αρχίσουν οι μπουνιές και οι κλωτσιές με τον Πένς.

Ο προεκλογικός αγώνας στις ΗΠΑ θα έχει απ’ όλα. Η ηλιθιοκρατία σε αυτή τη χώρα κορυφώνεται.

Το CNN επιβάλλει την υποψήφιά του για αντιπρόεδρο πίσω από το τελειωμένο ζόμπι . Το ζόμπι που η Καμάλα ρατσιστή ανέβαζε, ρατσιστή κατέβαζε. Το ζόμπι που δήλωσε με το καλημέρα ότι η Καμάλα θα είναι και πρόεδρος της Αμερικής κάποια χρονική στιγμή. Μία πρώην ευπαθή αστυνομικό από την Αγγλοκρατούμενη αποικία του Καναδά που έφυγε τρέχοντας στα πρώτα στάδια της επιλογής, ένα καμένο χαρτί, επαναφέρεται τώρα μετά βαΐων και λαμπάδων από το CNN και το κόμμα των Δημοκρατικών για να «σώσει» τη χώρα..


Πάντως καλύτερη επιλογή για τον αντίπαλο Τράμπ δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Προβλέπεται μαζική φυγή των μαύρων προς τον Τράμπ λόγω και μόνο αυτής της επιλογής ενώ οι μιγάδες σαν και αυτή, οι μαύρες, οι λατίνο και οι μουσουλμάνες είναι στις τρελές χαρές . Με την Καμάλα Χάρις πρόεδρο θα μπουζουριάσουν και τους υπόλοιπους μαύρους «αδιάφορους συζύγους». Ήδη έχει μπουζουριάσει τους μισούς μαύρους για ένα τσιγαράκι τους οποίους έστειλε να φτιάχνουν δρόμους. Καθόλου τυχαίο, λέγεται ότι ο προπάππους της ήταν δουλέμπορος στη Τζαμάικα.

Το έχει υποσχεθεί η Καμάλα και θα το κάνει. Θα καταργήσει και το Medicare (Ιατροφαρμακευτική ασφάλιση) για όλους . Χαρά στους λευκούς και στον Τράμπ που πληρώνουν για να περνάνε καλά οι ευπαθείς και οι αδιάφοροι γονείς μπράδερς.

Διαβάστε ΕΔΩ....

Για το βιογραφικό της ΕΔΩ.

Και ΕΔΩ ο Εβραίος μάγκας που κινεί τα νήματα πίσω από την Καμάλα. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία αυτή, το σόϊ της όπως και το ταίρι της είναι βίος και πολιτεία όπως γράφει ο φίλος Λύκαστρος,

Μιά ματιά στα λινκς και θα καταλάβετε ότι οι ΗΠΑ που τους φιλοξενούν οδηγούνται σε νέες μεγάλες περιπέτειες. Η γυναίκα αυτή είναι γεμάτη μίσος για την λευκή φυλή.


http://jamaica-gleaner.com/gleaner/20101205/focus/focus5.html#slideshow-1

https://dailystormer.name/disgusting-paki-terror-leader-kamala-harris-threatens-ugly-2020-run/

ΕΡΙΩΠΑΣ

kakos04 είπε...

Από ότι καταλαβαίνω και με τα δικά μας τα ταλέντα και εκεί η πεπατημένη είναι να τους παντρεύουν πλέον με τους χειριστές τους για να τους έχουν από πολύ κοντά συνέχεια , μην πληρώνουν διπλές θέσεις . Καλημέρα . Οικονομία παντού ...........

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

H κυρία αυτή αγαπητέ Ερίωπα...έχει μίσος για την λευκή φυλή διότι ζηλεύει αυτό που δεν θα έχει ποτέ η αξιοθρήνητη σκουράντζα.!!
Κάθε φυλή διαθέτει τα δικά της σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα. Μάλιστα τα γνωρίσματα αυτά μεταδίδονται κληρονομικά. Είναι αναμενόμενο ότι η κληρονομικότητα επιδρά σημαντικά στην προσωπικότητα του ατόμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικά ψυχομετρικά χαρακτηριστικά από την άλλη....

Σίγουρα υπάρχει συσχέτιση μεταξύ φυλής και πολιτισμού, η καταγωγή της σκουράντζας δείχνει τι είδους πολιτισμό παράγει η φυλή της...δουλεμπόριο ανθρώπων..αυτός είναι ο πολιτισμός της καταγωγής της. Στις πολυφυλετικές κοινωνίες υπάρχει μεγάλος φυλετικός κατακερματισμός...ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα των ΗΠΑ . Στα αστικά κέντρα, η κάθε φυλή τείνει να περιχαρακώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές (γκέτο). Φαίνεται ότι κάθε άνθρωπος θέλει να ζει με τους ομόφυλούς του, γιατί με αυτούς μοιράζεται κοινές προτιμήσεις και παρόμοια συμπεριφορά. Παρά τις παραφιλολογίες των αντιφυλετιστών περί "ενσωμάτωσης", η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Αυτά που γίνονται στις μέρες μας στην Αμερική επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω.

Το συμπέρασμα είναι ότι κάθε άνθρωπος θέλει να ζει με τους ομόφυλούς του. Όταν βρεθεί σε μια πολυφυλετική πόλη, τείνει να επιλέγει γειτονιά με άτομα που του μοιάζουν, όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά πάνω από όλα στην συμπεριφορά. Νοιώθει ασφάλεια και πληρότητα μόνο όταν βλέπει ότι οι άνθρωποι γύρω του έχουν κοινά στοιχεία με τον ίδιο. Συνειδητά ή ασυνείδητα, επιλέγει τον χώρο που θα ζήσει με φυλετικά κριτήρια. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ...ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι φίλε Νικόλα...πάρε για παράδειγμα την Εβραία Μαργαρίτα..ήταν ο χειριστής του Αντρέα...η Εύα Μαρί από το Γκέτο της Κρακοβίας είναι ο χειριστής του κούλη...κουλί-τσα. χα χα Το ξέρουν το κόλπο τα παιδιά..αλλά τώρα τους πήραμε είδηση πλέον.