ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Πρίν λίγες μέρες υπο την προεδρία του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ και έγινε μια επισκόπηση της κατάστασης στην Αν.Μεσόγειο (έτσι μας είπανε). Ακριβώς τα ίδια έγιναν και την βραδιά των Ιμίων...και τότε συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ αλλά τότε παραδόξως είχε γίνει στην Βουλή. Και τότε όπως και πριν λίγες μέρες αυτό που συνεδρίασε μόνο ΚΥΣΕΑ δεν θα μπορούσε να το πει κανείς.Είναι δυνατόν να γίνει  ΚΥΣΕΑ με συμμετοχή μόνο του ΑΓΕΕΘΑ, που τον είχαν και περίμενε απ' έξω, εν είδει ποβρ ντομεστίκ...για την βραδιά των Ιμίων μιλάω. Γιατί και τότε, η πολιτική κλίκα δεν είχε αποφασίσει, να βάλει φωτιά στα τόπια.

Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με συμμετοχή των Αρχηγών των Επιτελείων και επιλεγμένων επιτελικών στελεχών, είχε να γίνει από το ξεπούλημα τον Ιούλη του '74, επί προδοτικής Χούντας Ιωαννίδη. Παίδες το ΚΥΣΕΑ δεν γίνεται ούτε στο Μαξίμου , ούτε στην Βουλή , αλλά  στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, σε διασφαλισμένη από υποκλοπές αίθουσα.! Όπως ακριβώς έκαναν οι Τούρκοι , και το βλέπουμε στην άνωθεν φωτογραφία. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Τ/ΥΠΑΜ μετέβη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου στον Ναύσταθμο Gölcük στις 14 Αυγούστου  για ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και επικοινωνία με πληρώματα πλοίων.Και έγινε στον απόηχο του συμβάντος επακούμβησης που σημειώθηκε μεταξύ της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ (F451) του ΠΝ και Φ/Γ τύπου MEKO-200TN του Τουρκικού Ναυτικού.

Είναι το δωμάτιο όπου σύντομα θα ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις, τις οποίες θα κληθούν να κάνουν πράξη οι Τούρκοι. Το σημαντικό στην φωτογραφία είναι ο χάρτης που βρίσκεται δεξιά.  Ο χάρτης στα δεξιά της φωτογραφίας λέει πολλά για τις τουρκικές επιδιώξεις στο Αιγαίο.
Η σκόπιμη εικόνα που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης είναι ανοιχτή σε ερμηνείες., και γράφει Yaklaşıyor yaklaşmakta olan .....που σημαίνει " Τα εδάφη που θα πάρουμε".!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: