ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Κρήτη: Πεδίο μάχης η Μεσαρά μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτοί που φταίνε πραγματικά, είναι αυτοί που τους κουβάλησαν εκεί στην Κρήτη σε ένα μέρος μικρό και να είναι και 4000.!!! Δηλαδή στην ουσία μιλάμε για έναν μικρό στρατό, τον οποίο τον έφεραν οι επιχειρηματίες και οι γαιοκτήμονες γιατί χρειάζονταν φθηνά εργατικά χέρια για να ρίχνουν το κόστος εργατικών της παραγωγής .!! Για την κονόμα της τσέπης τους, δεν σκέφτηκαν το εθνικό συμφέρον η το καλό του τόπου. Η τσέπη τους να είναι καλά, και δεν τους νοιάζει ότι αν χυθεί αίμα, αυτό μετά το περιστατικό θα χρησιμοποιηθεί εις βάρος της Κρήτης και εις βάρος της Ελλάδας.!! Αφορμή ψάχνουνε για να αρχίσουνε τα επεισόδια τύπου Σουηδίας, και μετά εμείς όμως να έχουμε άλλα "κόλπα" εκεί στην Κρήτη.
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία για την αποφυγή σύρραξης στη Μεσαρά Ηρακλείου.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Μεσαράς, με αφορμή τον κίνδυνο γενικευμένων επεισοδίων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το e-mesara.gr, υπήρξε ένταση και αψιμαχίες μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών στο Λαγολιανό δρόμο, που εκτιμάται ότι σχετίζεται με επεισόδιο το οποίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του αναδασμού του Τυμπακίου, όπου αλλοδαποί χειροδίκησαν σε βάρος ενός Έλληνα, έξω από τυποποιητήριο.
Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα καθώς η σύρραξη, με βάση της πληροφορίες, δεν πήρε διαστάσεις. Ωστόσο τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Όπως επισημαίνουν πηγές της αστυνομίας στο cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον τραυματισμό με μαχαίρι, το βράδυ της Παρασκευής, ενός 22χρονου Πακιστανού, από έναν Έλληνα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έβγαλε το μαχαίρι προκειμένου να αμυνθεί.
Ο δράστης του μαχαιρώματος έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Λίγες ώρες αργότερα, δεκάδες συγχωριανοί του Έλληνα θέλησαν να μεταβούν στον τυποποιητήριο προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους τουλάχιστον 200 Πακιστανούς που βρίσκονταν εκεί.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν γενικευμένη συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες.
Στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχει βίντεο από τη σύρραξη της Παρασκευής, όπου φαίνεται ότι ένας Πακιστανός μίλησε άσχημα σε Ελληνίδα γυναίκα που εργαζόταν εκεί. Η γυναίκα έβαλε τα κλάματα και έφυγε. Έλληνας από χωριό της περιοχής, που εργαζόταν στο χώρο ζήτησε το λόγο από τον Πακιστανό και αμέσως όρμησαν πάνω του πάνω από 30 ομοεθνείς του που βρισκόταν στο χώρο δουλειάς, με σκοπό να τον λιντσάρουν.

Πηγή: cretalive.gr, e-mesara.gr

6 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Και στο Μυλοπόταμο δούλεψαν οι κατσούνες αλλά είχαν σιγαστήρα και δεν ακούστηκαν.Είκοσι πακιστανά μέτρησαν στα πλευρά τους ουκ ολίγες.

Ανώνυμος είπε...

Τη λύση θα τη δώσουν τα Παόκια όπως πριν 3 χρόνια στην Αθήνα. 1000 πακιστανοί επιτέθηκαν σε 200 Παοκτσήδες που κατέβηκαν στην Αθήνα για την ομάδα τους γιατί τους πέρασαν για χρυσαυγήτες. Τα Παόκια βέβαια τους πήραν φαλάγγι. Μετά η μισελληνική αστυνομία (εδώ γελάμε) προστάτευε τους πακιστανούς από τους παοκτσήδες! Το βίντεο είναι κατατοπιστικό.
Την τρέλα των οπαδών θα την χρειαστούμε όταν έρθει η ώρα.

Στείλε 500 Παόκια κάτω Κρήτη και problem solved!

https://www.youtube.com/watch?v=d8eLaoiY_Ug

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ : Στείλε 500 Παόκια κάτω Κρήτη και problem solved!

Μαζί με τα Παόκια θα έρθω και εγώ.!! Εκεί να δεις μετά τι έχει να γίνει..μέχρι την Νέο Απελευθερωτικό Αγώνα από τον προδοτικό και εξωνημένο πωλητικό ζυγό θα κηρύξουμε.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εδώ στην Κωνσταντινούπολη που πήγαν, μέσα στην Τουρκία, και τα έκαναν όλα λαμπόγυαλο. Ούτε τα Ματ της Τουρκίας μπορούσαν να τους κάνουν καλά.! Ακόμα το θυμούνται οι Τούρκοι το βρωμόξυλο που έφαγαν.1 χα χα χα Στην Κρήτη που θα "παίζουμε" εντός έδρας θα κωλώσουμε;;

https://www.youtube.com/watch?v=Y4zUVZvWFZk

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=14H-W78xv_Q

ΑΡΡ. είπε...


Προσοχή, προσοχή!

Καθάπερ και Άγγλος τις σοφός είπε χαρακτηριστικώς! (Και γαρ οι Άγγλοι ουκ εισίν μόνο λούγκρες αλλά έχουν και αριστοκρατικής παιδείας πνευματικήν ηγεσίαν)
Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεν ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.
Αποτελεί γαρ μίαν εθελοδουλικήν απεθνικοποιημένην και θεοκρατουμένην αγέλην- οικονομικοπολιτικόν ανθρώπινον κεφάλαιον ταχέως πολλαπλασιαζομένην και άριστα ελεγχομένην, καθοδηγουμένην και αξιοποιουμένην.
Κάτι ξέρει η Ν.Τ.Π. που συνεργάζεται μαζί της.
¨Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την γην.¨ δεν γράφει και η παλαιά Εβραιογραφή; Χμ. Κάτι ήξερε κι αυτή.
Τελικά μόνο εμείς δεν ξέρουμε τι ξέρουμε γι αυτό ούτε και τι μας γίνεται.