ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Χανιά: Το νερό έγινε πράσινο στην αγαπημένη παραλία του Κυριάκου Μητσοτάκη (pic&vid)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τόσο ισχυρός γκαντέμης...δεν ήταν ούτε ο Καταδότης. Μπήκε ο Κυριάκος στην Βουλή και μύρισε η αίθουσα αντιηλιακό και Αουτάν.!!
Ανησυχία επικρατεί στους κατοίκους της περιοχής Μαράθι στα Χανιά, καθώς στην συγκεκριμένη παραλία παρατηρείται συχνά το τελευταίο διάστημα ένα ασυνήθιστο φαινόμενο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews.gr τα νερά της παραλίας το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) απέκτησαν ένα πράσινο χρώμα, κάτι που όπως υποστηρίζει άτομο, το οποίο επισκέπτεται συχνά την περιοχή γίνεται ανά διαστήματα ενώ μερικές φορές υπάρχουν και αφροί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το λιμεναρχείο σε επιτόπιο έλεγχο που έκανε το πρωί της Τετάρτης δεν βρήκε κάτι ύποπτο στη θάλασσα, καθώς το χρώμα που είχε το νερό ήταν φυσιολογικό, ωστόσο παρέτρεψε όσους μένουν στην περιοχή σε περίπτωση που υπάρξει ξανά το συγκεκριμένο φαινόμενο να καλέσουν τους αρμόδιους προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της αλλαγής του χρώματος.
Άξιο αναφοράς στο σημείο αυτό είναι το γεγονός, ότι η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί την αγαπημένη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα καλοκαιρινά του μπάνια, καθώς τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια την επισκέφθηκε αρκετές φορές.
 
ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

του ριξανε χημικα μαζι με υγρα καυσιμα χαχαχαχαχαχαα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμο

Δείκτη ούρων ρίχνει ο Μωυσής και οποίος ξαλαφρώνει την πατάει.

Μμ. είπε...


Επιδημικός ερπετικός ζελές ταχείας εξαπλώσεως με απόχρωσι εντοσθίων κατσαρέβας. Λιαξ!