ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Η Ντόρα ήξερε τι έλεγε...Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πούλησε την ΑΟΖ του Καστελόριζου.....

Λύκαστρος :

Η Ντόρα ήξερε καλά τι έλεγε, γνώριζε για την προδοσία, και πριν απο αυτήν ο καταδότης πατέρας της . Τα λέγαμε ΕΔΩ , διότι βλέπαμε τι εθνική ήττα έρχεται......Τα Λαδωμένα ΜΜΕ... ακόμα πανηγυρίζουν για την προδοτική συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου.!! Κερδίζουμε λέει την Ρόδο και την Λέρο, λες και δεν ήταν ήδη δικά μας.!!! Με την συμφωνία αυτή ούτε την Ρόδο δεν κρατάμε. Και μην ακούτε παπαριές περί  "μερικής οριοθέτησης" ...διότι σε ολόκληρο τον κόσμο ΔΕΝ υπάρχει μερική οριοθέτηση σε ΑΟΖ.!! Αυτά είναι μόνο για εδώ για εσωτερική κατανάλωση..αυτή είναι η τελική οριοθέτηση της ΑΟΖ ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο. Το Καστελόριζο το έχουν "σβήσει" τελείως. Εάν έκαναν αυτό που τους λέγαμε εμείς, να καθορίσουν ΠΡΩΤΑ την ΑΟΖ με την Κύπρο, μετά θα καθοριζόταν πολύ εύκολα το τριπλό σημείο ανάμεσα σε Ελλάδα , Κύπρο και Αίγυπτο και οι Σκουράντζες δεν θα μας ζητούσαν παραπάνω επήρεια.


Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πούλησε την ΑΟΖ του Καστελόριζου.....

Πολλοί, από όσους κυβέρνησαν αυτό το ταλαιπωρημένο τόπο, κορόιδεψαν τους Έλληνες και πούλησαν τη πατρίδα μας προκειμένου να μείνουν στην εξουσία......Τούτος εδώ θα έχει το χειρότερο τέλος απ' όλους.....Και μαζί του όσοι τον ανέβασαν και τον στήριξαν.
Και τέλος για όσους αναρωτιούνται ΓΙΑΤΙ δεν οριοθετήσαμε ΑΟΖ με την Κύπρο.....το έχουμε ξαναπεί... Θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω κάτι πολύ αποκαλυπτικό που αναγράφεται στο βιβλίο... ότι ο Κων. Μητσοτάκης από το 1980 - 1981 που έγινε υπουργός των Εξωτερικών στην κυβέρνηση Γ. Ράλλη..."Συμφώνησε με τους Τούρκους στην μη καθιέρωση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ.) στα υπερκείμενα ύδατα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο"... α) Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 80 υπάρχει ο όρος Α.Ο.Ζ. β) Η πλάκα είναι ότι περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας, να ανακηρύξει από κοινού, Α.Ο.Ζ. με τον Ν. Αναστασιάδη!!!
Ποιόν από τον Μητσοτάκη.!!!! Αυτή η φάρα είναι ότι χειρότερο έχει περάσει πολιτικά από αυτόν εδώ τον τόπο.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: