ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Tον Ιούλιο πάνω από ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ. Αλλά αυτός τι ανάγκη έχει διακοπεύει συνέχεια, στα παπάρια του για τους άνεργους.  Σε 1.095.997 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων τον Ιούλιο του 2020 έναντι 970.201 ατόμων τον Ιούλιο του 2019 (ποσοστιαία μεταβολή +12,97%), σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).



Μετά το γενικό lockdown, τα μερικά συνεχιζόμενα lockdowns τόσο στους τουριστικούς προορισμούς, όσο και στα αστικά κέντρα, την αύξηση της ανεργίας με απολύσεις και μερική απασχόληση, την βέβαιη μείωση της κατανάλωσης και του γυρίσματος του χρήματος, την νομοτελειακή μείωση των πληρωμών εισφορών από πλευράς ελευθέρων επαγγελματιών, την νομοτελειακή επίσης μείωση πληρωμών απο πλευράς των υπολοίπων ιδιωτών σε δημόσιο και ρυθμίσεις, σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής μισθών και συντάξεων, αλλά και επιδομάτων. Το πότε θα εμφανισθεί εξαρτάται από τα αποθεματικά του κράτους, αλλά θα εμφανισθεί. Μόλις γίνει αυτό τότε ή έρχεται δανεισμός δηλαδή  μνημόνιο ή....Κalo kouragio!
Πότε τελικά θα γκρεμιστεί αυτό το μπουρδέλο;;;  Δυστυχώς, η χώρα οδηγείται σε πολύ άσχημες εξελίξεις στην οικονομία. Τα δυσμενή στοιχεία είναι πλέον καθημερινά.  Και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή...Θα είχε όμως ενδιαφέρων να μας πει ο τσαμπουγκαλόμαγκας πόσοι απο αυτούς τους άνεργους είχαν τον covid-19  ....διότι για έναν ιό της γρίπης κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία βάση οργανωμένου σχεδίου.!! Σε λίγους μήνες θα "πεθάνει" και η Ν.Δουλοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: