ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.! ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΕ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Περιμένω από τους Κρητικούς να βγάλουν στην φόρα το όνομα της εταιρίας.! Και αν δεν τους απολύσει όλους τους Πακιστανούς , να γίνει μπουκοτάζ των προϊόντων της.!! Ούτε ένας Έλληνας να μην αγοράσει τίποτε απο αυτήν την εταιρία.!! Να πάρει Έλληνες υπαλλήλους η να κλείσει ο πούστης.! Δεν θα μας ρίχνουν την ποιότητα της ζωής μας,δεν θα καταστρέφουν την πατρίδα ,ζώντας στην ανασφάλεια για να κονομάνε δαύτοι και να χτίζουν βίλες! Δείτε στο βίντεο πως κυνηγούν τον ντόπιο για τον χτυπήσουνε και γιατί όχι και για να τον σκοτώσουνε. Αυτοί είναι βρωμερά ζώα, που τρώνε μέχρι και ανθρώπινο κρέας. Τα λέγαμε ΕΔΩ για τους Πακιστανούς κανίβαλους που έχουν στην σπεσιαλιτέ τους το ανθρώπινο κρέας.!! Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας (προ εξαμήνου) υπάρχουν στην Ελλάδα γύρω στο 1.5 εκατομ. Πακιστανοί. Δεν μιλάμε για τις άλλες εθνότητες. Από αυτούς το 15% με 25%  είναι ακραίοι ισλαμιστές σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες. Δηλαδή  μόνο οι ακραίοι στη χώρα είναι από 150 έως 250 χιλιάδες. Ένας στρατός ολόκληρος.!!


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα εκπλαγείς όταν θα μάθεις τ' όνομα του ιδιοκτήτη.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Και βρίσκονται ακόμα όλοι αυτοί οι καργιόληδες στην Κρήτη;

Και υπάρχουν ακόμα καργιόληδες εργοδότες που τους δίνουν δουλειά;

Και υπάρχουν ακόμα κοπρίτες πολιτικοί που ανέχονται τέτοιες καταστάσεις στην

Ελλάδα και σιωπούν;

Και υπάρχουν ακόμα πατριωτικά ιστολόγια που ενδιαφέρονται για το τι είπε ο

κάθε άσχετος στην Γερμανία και αγνοούν αυτό το μπάχαλο;


Και υπάρχει ακόμα πρωθυπουργός που ανέχεται αυτόν το εξευτελισμό του Έλληνα

πολίτη;

Αν ΝΑΙ, τότε λίγα μας κάνουν οι ξυπόλυτοι.
Οι Κύπριοι σε ένα ακριβώς παρόμοιο επεισόδιο απέλασαν όλους τους Λιβανέζους χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ερίωπα , όλα αυτά γίνονται διότι εμείς τα αφήνουμε να γίνονται.!! Αν ξέρεις το όνομα του εργοδότη θα ήθελα να το ξέρω.! Όχι μόνο άμεση απέλαση έπρεπε να είχε γίνει, αλλά μήνυση για έκθεση σε σοβαρό σωματικό κίνδυνο με κίνδυνο ζωής σε όσους έχουν διατελέσει υπουργοί μετανάστευσης. Όχι μήνυση στο κράτος, αλλά σε άτομα προσωπικά.

kakos04 είπε...

Δυστυχώς στα νότια του νησιού πολύ περισσότερο από τα βόρεια που είναι πιο πυκνοκατοικημένα όλοι οι εργάτες σε θερμοκήπια και όχι μόνο είναι αλλοδαποί .Οι περισσότεροι δικοί μας νομίζουν ότι ήρθαν για ένα πιάτο φαΐ να δουλεύουν αιώνια και να τους εκμεταλλεύονται με ψίχουλα . Δεν κατανοούν ότι μαθαίνουν τον χώρο , την δουλειά και τις καλλιέργειες . Και σιγά σιγά βγάζουν τους ντόπιους από πολλές δουλειές , δεν πας μέσα στους αλλοδαπούς να δουλεύεις παρά μόνο σε μεγάλη ανάγκη (το ίδιο που γίνεται με τις πλατείες σε όλη την ελληνική επικράτεια ). Στην Μεσσαρά και αλλού την ώρα που σχολούν τα θερμοκήπια οι ντόπιες δεν κυκλοφορούν . Και επίσης πολλοί δεν κατανοούν ότι το παίζουν φιλήσυχοι μέχρι να γίνουν μπουλούκι . Πολλά έχουν γίνει και εδώ . Πριν 20 μέρες στην παραλιακή στον Καράβολα ψευτοπροσφυγάκια 16 χρονών έκαναν χουφτώματα σε κοριτσάκια και εξαφανίστηκαν . Αν τους είχαν προλάβει θα είχαν φάει της χρονιάς τους . Πουθενά δεν ακούστηκε τίποτα . Η αστυνομία είναι απασχολημένη με πρόστιμα . Στο βίντεο δεν είδα κανέναν Πακιστανό με μάσκα για τον κοροδοϊό , που πιάνουν τόσα φρούτα ..........Οι περισσότεροι Πακιστανοί θα γίνουν όταν έρθει η ώρα στρατός προγεφυρώματος και πλιάτσικου από την αναγνώριση στόχων ή χρημάτων που έχουν ήδη κάνει . Δώστε τους δουλειά να μάθουν που μένετε και τι περιουσία έχετε με δική σας ευθύνη . Το θέμα είναι ότι αν δεν είχαν δουλεία θα πήγαιναν Ευρώπη .

Και για την ΝΕΟΜ που έγραφες ξεκίνησε το ethnic cleansing , https://www.newsbeast.gr/world/arthro/6265496/i-foytoyristiki-poli-ton-500-disekatommyrion-poy-etoimazetai-me-aima-sti-saoydiki-aravia . Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σχολιαστή Νικόλα
Ίσως είναι καιρός εμείς οι αναγνώστες να γράψουμε ένα άρθρο για τον Λύκαστρο σχετικά με όλα αυτά που γράφει μήνες ολόκληρους πριν εμφανιστούν στα ΜΜΕ.
Ακούραστος και γεναιόψυχος δεν σκοντάφτει πουθενά όταν πρόκειται να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.
Το θέμα της ΝΕΟΜ, όπως μας πληροφορείς, ίσως αξίζει να αναβαθμιστεί με νέα σχόλια και στοιχεία.
Ίσως είναι και μιά ευκαιρία και σε εμάς να τον ευχαριστήσουμε για τον κόπο και χρόνο που διαθέτει για να μας παρουσιάζει διαρκώς την αλήθεια.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τον τοπο μας εμεις πρεπει να τον καθαρισουμε ,ουτε αστυνομια,ουτε αρχες κρατικες αυτες απλα δεν υπαρχουν.δεν εχουμε να περιμενουμε απο κανεναν
Ας αρχισει το ματς να τελειωνουμε .τα θερμοκηπεια εχουν προγραμμα να τα καψουν οταν τους το σφυριξουν ας προσεχουν παραπανω,επειδη μεσα σε ολα πρεπει να ερθει και η επισιτιστικη κριση.ενα σχεδιο ειναι ολα πρεπει να σπασει η ροη και ο σχεδιασμος που εχουν βαλει να δουλευει

Ανώνυμος είπε...

Να αναμένεται να λάβει την υπεράσπισή τους σύντομα ο Ερντυ
ΚΙΜΩΝ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ο "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΚΓΛΑΤΕΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟ '83.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ!!!!!

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ.
ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ....ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ!!!!!!

Declaration of the Turkish Republic of Northern Cyprus
Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus, an entity recognised only by Turkey

In 1983 the Turkish Cypriot assembly declared independence of the Turkish Republic of Northern Cyprus. Immediately upon this declaration Britain convened a meeting of the United Nations Security Council to condemn the declaration as "legally invalid". United Nations Security Council Resolution 541 (1983) considered the "attempt to create the Turkish Republic of Northern Cyprus is invalid, and will contribute to a worsening of the situation in Cyprus". It went on to state that it "considers the declaration referred to above as legally invalid and calls for its withdrawal".

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΝΑ ΓΡΥΛΛΙΖΟΥΝ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ/ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!!!

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΕ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ "ΠΙΕΣΗ" ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΠΑΓΚΛΑΤΕΖΟΥΣ!!!!!

International status and foreign relations
Main article: Foreign relations of Northern Cyprus
London office of the Turkish Republic of Northern Cyprus, Bedford Square.
Mustafa Akıncı with U.S. Secretary of State John Kerry, 2 October 2015

No nation other than Turkey[44][59][60][61] has officially recognised Northern Cyprus as a sovereign state. The United Nations recognises it as territory of the Republic of Cyprus under Turkish occupation.[62][63][64] Pakistan and Bangladesh had initially declared their recognition of Northern Cyprus as a sovereign state shortly after its declaration of independence,[65] but they withdrew their recognition as a result of US pressure after the UN deemed the declaration illegal.[66] The United Nations considers the declaration of independence by Northern Cyprus as legally invalid, as enunciated in several of its resolutions.


ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ -ΝΟΜΙΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ '80 ΕΝΤΕΥΘΕΝ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΗΚΑΜΕ???

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ.
ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, ΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΤΛ.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.
ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ.

Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Το τι λατρεία έχουν οι Πακιστανοί για τους Τούρκους είναι άλλο πράγμα. Παντού όπου τους δοθεί ευκαιρία εκφράζουν τον σεβασμό και την αγάπη τους για τα παλιά αφεντικά τους. “Αδέλφια” τους ανεβάζουν, “αδέλφια” τους κατεβάζουν.
Τώρα, το τι μίσος έχουν αυτά τα άθλια ερπετά για τον Έλληνα είναι και πάλι άλλο πράγμα. Πάνε πακέτο με Αφγανούς και Τούρκους και από πίσω όλη η Ασιατική σαβούρα.
Και εμείς τους έχουμε και τους χαϊδεύουμε.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΡΟΚΚΟΣ : ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ -ΝΟΜΙΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ '80 ΕΝΤΕΥΘΕΝ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΗΚΑΜΕ???


Φίλε Ρόκκο συμφωνώ απόλυτα σε ότι έγραψες, μόνο που θέλω να προσθέσω κάτι. Η ιστορία με τους λαθροπακιστανούς έχει αφετηρία πολύ πιο παλιά.!!
Η όλη ιστορία άρχισε το 1971-1972. Λόγω της εύφλεκτης κατάστασης στη Μέση Ανατολή (ο πόλεμος του Γιομ Κιπούρ έγινε το φθινόπωρο του 1973), λόγω των αγαστών σχέσεων της χούντας με κάποια αφρικανικά καθεστώτα, λόγω της εντεινόμενης παγκόσμιας κρίσης που κορυφώθηκε το 1973, ένα μεταναστευτικό κύμα από Αφρική και Ασία κατέφθασε στην Ελλάδα. Το λιμάνι του Πειραιά υπήρξε μια από τις βασικές εστίες. Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι ξένοι έμπαιναν νόμιμα, με προξενική θεώρηση, σαν τουρίστες ή με προσωπική διέλευση (τράνζιτο) και όταν ερχόταν η ώρα της αποχώρησής τους εξαφανίζονταν.!! Και φυσικά η Αυτοκρατορία της Ροδέλας μέσα σε όλα.!!

Εφημερίδα Ακρόπολις 16.5.1974

«Από πληροφορίες (επίσημες και ανεπίσημες) που συγκεντρώσαμε 30.000 περίπου Ασιάτες και Αφρικανοί βρίσκονται και εργάζονται αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα. Από αυτούς μόνο οι 7.000 είναι εφωδιασμένοι με κανονική άδεια εργασίας. Η παραμονή των υπολοίπων 23.000 είναι παράνομη. Όπως παράνομη είναι και η απασχόλησί τους σε διάφορα εργοστάσια, περιβόλια, ταβέρνες, γκαράζ κ.α. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους ξένους είναι Πακιστανοί… Την τελευταία τριετία άρχισαν να μας έρχωνται μέσω Τουρκίας".

Άρα κανένα καθεστώς δεν ήταν ανεξάρτητο και πατριωτικό....και ΣΥΝΔΕΣΕ το όλο αυτό με την την εθνοπροδοτική πράξη της απόσυρσης της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο, τον Ιανουάριο του 1968, αφήνοντας ανυπεράσπιστη την Ελληνική Μεγαλόνησο απέναντι στις ορέξεις των Τούρκων.!!!! Όλα μέσα στο ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ , που οι εδώ ανόητοι ΔΕΝ μπορούσαν να δουν.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Το τι λατρεία έχουν οι Πακιστανοί για τους Τούρκους είναι άλλο πράγμα. Παντού όπου τους δοθεί ευκαιρία εκφράζουν τον σεβασμό και την αγάπη τους για τα παλιά αφεντικά τους. “Αδέλφια” τους ανεβάζουν, “αδέλφια” τους κατεβάζουν.

Προς επίρρωση των λόγων σου δείτε αυτήν την εικόνα. Πως λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις. Φυσικά και μας μισούν αυτά τα ασιατικά κτήνη...δεν ανήκουμε στην ίδια φυλή , ούτε είμαστε βιολογικά το ίδιο. Μισούνε ότι είναι καλύτερο και ανώτερο από αυτούς, και αντί να καθίσουν να μάθουν από εμάς να μας αντιγράψουν, θέλουν να μας εξαφανίσουν.! Πράκτορες των Τούρκων και των Ταταρομογγόλων είναι.!! Αυτοί θα κάνουν επεισόδια στην Ελλάδα και όχι ο επίσημος τούρκικος στρατός.

https://pbs.twimg.com/media/EgtfuwDXsAcMqRI?format=jpg&name=small

kakos04 είπε...

Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ , όντως ο Λύκαστρος αλλά και εσύ και ο ΑΡΡΙΩΝ και άλλοι με τις γνώσεις ιστορικές και άλλες είσαστε μπροστά από εμάς σε αντίληψη , και μας έχετε γλιτώσει χρόνια διαβάσματος που θα χρειάζονταν για κάποια συμπεράσματα , που δεν δίνονται πουθενά έτοιμα , για αυτό αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ . Λόγω χρόνου πολλές φορές διαβάζω μόνο χωρίς να σχολιάζω αλλά σε αυτό που αναφέρεσαι το ψιλοξεκίνησα να σώζω την αρθρογραφία από αρχής του παρόντος ιστολογίου (στα πιο παλιά άρθρα δεν έχει νέα σχόλια ). Το να γίνει βέβαια ένα δενδροδιάγραμμα με παραπομπές είναι κολοσσιαία δουλειά , αλλά θα ήταν σίγουρα πολύ χρήσιμο για πολύ κόσμο . Δυστυχώς δεν έχω πολλές βάσεις στα αρχαία Ελληνικά , ακόμα προσπαθώ να δω πως θα βρίσκω γρηγορότερα τις λέξεις στο project Homere όταν διαβάζω τα Ορφικά , γιατί το pdf τρώει πολύ χρόνο , κάπως σαν ηλεκτρονικό λεξικό . Δεκτές προτάσεις . Καλό μεσημέρι .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, φίλε kakos04, προσπάθησε να ξεκινήσεις το "Δικό σου" βιβλίο, κάτι σαν ένα γλωσσάριο για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, δεν είναι δύσκολο. Σε ένα Word document γράφεις τα 24 γράμματα του Ελληνικού Αλφαβήτου και κάθε φορά που θα έχεις καιρό σημείωνε ό,τι νομίζεις ότι έχει ενδιαφέρον.
Σήμερα για παράδειγμα διάβασες για την Σκυθόπολη, για το Beth Shean, δύο λέξεις, μία τεράστια ιστορία. Στη συνέχεια έχεις Σκυθόπολη και Beth Shean μαζί ως συνώνυμα και μέσα στην ίδια ιστορική ενότητα. Αύριο προσθέτεις και τον Ιουστινιανό. Νάσου και ο αστείρευτος Λύκαστρος με τα "δόντια", κάτι θυμάσαι και για τα δόντια του δράκου που έσπειρε ο Κάδμος και βγήκαν οι πολεμιστές και αλληλοεξοντώθηκαν. Να και ο Κάδμος κάτω από το γράμμα Κ και πάει λέγοντας.
Το καλό με την αναζήτηση του Word είναι ότι μπορείς όποτε θέλεις να εξετάζεις τι έχεις γράψει και να τα συμπληρώνεις Στο τέλος θα έχεις ένα λεξικό οπλοστάσιο σαν του "Αρρίωνος", μόνο που ο Αρρίων σαν σπάνιος θεματοφύλακας της Ελληνικής Γλώσσας, είμαι βέβαιος ότι δεν χρειάζεται Word και λεξικά. Είναι η ίδια η ψυχή της Ελληνικής γλώσσας.
Εγώ προσωπικά συστήνω στους ανθρώπους να έχουν το θάρρος να γράφουν τη γνώμη τους, διότι αυτό σημαίνει Έλλην. Άλλοι λαοί φοβούνται να παρουσιάσουν τη γνώμη τους διότι κάτι τους φοβίζει. Αργά ή γρήγορα θα αρχίσεις να ρωτάς και δεν θα το θεωρείς υποτιμητικό. Μιλάμε για τη μεγάλη αδυναμία του Έλληνα, δηλαδή να μη ρωτά και να μη του αρέσει να τον ρωτούν. Όχι ότι δεν υπάρχουν και τα τρολλάκια που θέλουν να πουλήσουν εξυπνάδες με πονηρές κυρίως προσωπικές ερωτήσεις. Εκεί τους παραμερίζεις ευγενικά και συνεχίζεις με τους ανθρώπους που σου δείχνουν σεβασμό. Κάνεις και τη πλάκα σου, τολμάς και μία υψηλή ειρωνεία, κάτι που έκανε και ο Πλάτων χωρίς να το αντιλαμβάνονται πολλοί αναγνώστες. Ο καθηγητής Μυστριώτης, ο Ροϊδης και πολλοί άλλοι έλεγαν πολλές φορές ότι η υψηλή ειρωνεία είναι δείγμα εξαιρετικής ευφυΐας. Είμαι βέβαιος ότι θα έχεις διακρίνει την διακριτική υψηλή ειρωνεία στα κείμενα του Αρρίωνος. Εκεί πώς να μη χαμογελάσεις.

ΕΡΙΩΠΑΣ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : Δεν θα εκπλαγείς όταν θα μάθεις τ' όνομα του ιδιοκτήτη.

Το βρήκα μόνος μου.!! Περίμενα να το πει κάποιος Κρητικός, αλλά ως φαίνεται είναι πολύ δύσκολο να πούνε ότι η επιχείρηση είναι του επιχειρηματία Γιαννακάκη.!! Αλλά πολλά "περίεργα" φαίνεται να συμβαίνουν εκεί διαχρονικά με αυτήν την επιχείρηση όμως.!

https://www.cretalive.gr/kriti/sto-pleyro-toy-exagogea-giannakaki-o-perifereiarhis-meta-ti-fotia-poy-katestrepse-tin#.V5TDqhLOHtg.facebook

Είναι μεγάλος εξαγωγέας...και το κράτος και παρακράτος είναι δικά του.

Ανώνυμος είπε...


Να απελαθούν από τη χώρα και όχι να απομακρυνθούν. Αυτό κάνουν όλες οι πολιτισμένες χώρες. Η Αυστραλία συλλαμβάνει σε τέτοιες περιπτώσεις τους ταραξίες και τους λέει «Go Home». Το είπε δημόσια ο Πρωθυπουργός της χώρας πριν λίγο καιρό στους ξένους εργάτες που ενώ έπαιρναν βίζα φοιτητού κατέληγαν να δουλεύουν παράνομα στα εργοστάσια και στις φάρμες.
Έτσι βάζεις τάξη στον τόπο σου σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για την ασφάλεια της χώρας και διατηρείς την αξιοπρέπεια των θεσμών.
Σεβαστοί και οι ξένοι εργάτες από τους θεσμούς μας όταν πραγματικά είναι εργάτες και όχι πληρωμένοι πράκτορες της Τουρκίας και ορκισμένοι εχθροί μας. Στη διάρκεια της παρούσης κρίσης παρουσιάστηκε στη Βρετανία μία βραχυπρόθεσμη έλλειψη εργατικών χεριών στις φάρμες. Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες οικοδόμοι, άνδρες και γυναίκες από διάφορα επαγγέλματα, έβαλαν όλοι ένα χεράκι και μαζεύτηκαν οι παραγωγές.
Αν ο επιχειρηματίας σέβεται τουλάχιστον τον τόπο του, προσλαμβάνει εργάτες και από άλλες φιλικές χώρες και δεν δημιουργείται κανένα λειτουργικό πρόβλημα, ούτε έχθρες μέσα στη κοινωνία
Διαβάζω όμως ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό επεισόδιο.
Τελικά τα ΜΑΤ ποιούς πήγαν να προστατεύσουν;
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

https://www.cretalive.gr/kriti/martyries-gia-tin-symploki-ellinon-pakistanon-sto-tympaki?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery


ΕΡΙΩΠΑΣ