ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.!!!!

Λύκαστρος :

Όταν το 1990 γινόταν η διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας ο Καταδότης μαζί με τον Α. Π. Σαμαρά δημιουργούσαν το μακεδονικό θέμα που ταλανίζει τη χώρα για 30 χρόνια...τα Λαδωμένα κι αναξιόπιστα ΜΜΕ είχαν στήσει πανηγύρι για τη πτώση του κομμουνισμού.....
Σήμερα ένας χειρότερος υπογράφει τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και τη παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων...
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν στήσει, ξανά, πάρτυ.......ένας λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα ανάρτηση είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει τίποτε μα τίποτε "καθαρό" για να ανεβάσει κανείς.!! Όλα τα ΜΜΕ ανήκουν στον εχθρό...ότι είδηση ανεβαίνει είναι παραποιημένη και ψευδείς.

Βαφτίσανε την ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ για μεγάλη επιτυχία.!! Μην ανησυχείτε όλα αυτά είναι γραμμάτια τα οποία θα έρθει η ώρα για να τα πληρώσετε...με αίμα τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας. Αλλά μην ανησυχείτε εσείς έχετε όπλα.!! Νομίζετε ότι είμαστε υπερβολικοί.;; Έχουμε απ' όλα. Φρεγάτες, αεροπλάνα, κανόνια...
...ΒΛΗΜΑΤΑ...οπότε τι να φοβηθείτε.!! Υπάρχει υπερεπάρκεια και σε "κανόνια" και σε "βλήματα".
Ζούν ανάμεσα μας...είναι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια πήγαιναν και συνεχίζουν να ψηφίζουν ανθέλληνες και ΜΗ Έλληνες. Αλλά θα είναι και οι πρώτοι που θα "βυθιστούν"...είναι οι εχθροί εντός των τειχών, πάντα πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ από τους εκτός.!

Υ.Γ Και με την υπογραφή και παραχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, θα σας πούνε ότι έτσι ακυρώσανε το τουρκολιβυκό σύμφωνο  , σας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ. !! Η επικάλυψη των ΑΟΖ απο τις δύο συμφωνίες, στη Χάγη θα οδηγήσει σε συνεκμετάλλευση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας και Αιγύπτου. Δεν προκύπτει καμμία ακύρωση του Τουρκολιβυκου συμφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: