ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Επακούμβηση φρεγάτας του ΠΝ, Η αναφορά του πρωθυπουργού για κίνδυνο ατυχήματος δεν ήταν τυχαία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι επακούμβηση και μαλακίες .!! Επακούμβηση σημαίνει ότι τα δύο πολεμικά ακούμπησαν το ένα το άλλο.!! Και χρειάστηκε για ένα ακούμπισμα να γυρίσει πίσω η φρεγάτα Λήμνος για επισκευές;;; Απλά του ξέφυγε του Κούλη και μαρτύρησε για το "ατύχημα". Δεν γυρίζει πίσω μια φρεγάτα στο Ναύσταθμο "τραυματισμένη" αν δεν έγινε κάτι περισσότερο από ένα άγγιγμα. Πέσαν σίγουρα πυροβολισμοί...κάτι που το προδοτικό κατεστημένο προσπαθεί να αποκρύψει. Όπως ακριβώς και στα Ίμια οι μογγόλοι είχαν γαζώσει στην κυριολεξία το ελληνικό ελικόπτερο και το κατέρριψαν. Ας δούμε τι είναι η Επακούμβηση των μογγόλων και πως την εννοούν αυτοί. Στις 03.05.2018 στα νερά της Λέσβου τα τουρκάκια με ένα εμπορικό σαπιοκάραβο (KARMATE) έβαλαν «πορεία» με «στόχο» να πέσουν πάνω στην Ελληνική Κανονιοφόρο (Κ/Φ) «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ» Το «συμβάν» αναφέρθηκε από το Πολεμικό μας Ναυτικό ως «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΗΣ» !!!, δηλαδή όπως θα λέγαμε στην … καθομιλουμένη … μας την … ακούμπησαν !!! (την … κανονιοφόρο μας !!!). 
Άλλη «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΗ» είχε προηγηθεί και στις 17.01.2018, κοντά στα ΙΜΙΑ, από τουρκικό περιπολικό» πάνω στην κανονιοφόρο μας ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ !!! με μικρή «φαναρτζο-ζημιά» !!!
Άλλο «σχετικό συμβάν» έγινε πάλι κοντά στα ΙΜΙΑ στις 13.02.2018, το οποίο όμως δεν ήταν απλή … «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΗ» αλλά πολύ σοβαρότερος … «ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ» δηλαδή όπως θα λέγαμε … στην καθομιλουμένη … «ΒΑΘΕΙΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ» !!!, από οπλισμένη τουρκική ακταιωρό πάνω στην «ολοκαίνουργια» ΑΟΠΛΗ Ναυαρχίδα του Λιμενικού μας ΓΑΥΔΟΣ, με σημαντικό κόστος  .
Από τα παραπάνω συνεχόμενα περιστατικά φαίνεται ότι τα τουρκάκια έχουν «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ» !!! για «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΕΙΣ» !!! Όπως δηλαδή όταν παίζαμε παιδιά, στα «συγκρουόμενα αυτοκινητάκια» στα Λούνα Παρκ, που έπαιρνε κάποιος φόρα με σκοπό να «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΕΙ» !!! «παιχνιδιάρικα» σε άλλον, ο οποίος … «έτρεχε» όπου φύγει-φύγει για να γλυτώσει !!!!! Από τις αρχές του 2018 τα τουρκάκια, μας έκαναν τρεις (3) «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΕΙΣ, δηλαδή κοινώς στην … καθομιλουμένη, μας … «ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ» τα ΤΡΙΑ (3) μας (… πολεμικά πλοία) !!!!! ….Όμως ως γνωστόν …. «ΤΟ ΤΡΕΙΣ ‘’ΕΠΑΚΟΥΜΒΕΙΝ’’ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ» !!!!! 😂
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η...ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΗ...ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝΕ ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ.!! 
Υ.Γ  Και μην ξεχνάμε, οι Έλληνες, πάντα ολιγάριθμοι, νικήθηκαν μόνο από προδοσία (Θερμοπύλες, Κωνσταντινούπολη, Μικρά Ασία κλπ …) !!! Η  από «παντελώς ανίκανους πολιτικούς» !!!!!
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες σημειώθηκε επακούμβηση της ελληνικής φρεγάτας (F-451 ΛΗΜΝΟΣ) με τουρκική φρεγάτα που συνόδευε το Oruc Reis. Τα ελληνικά πλοία παρακολουθούσαν από τη πρώτη στιγμή εκ του σύνεγγυς τις τουρκικές δραστηριότητες.
Δεν υπήρξε μεγάλη σύγκρουση παρά μόνον υλικές ζημιές μικρής έκτασης. Πάντως το περιστατικό επιβεβαιώνεται από πηγές μας.

Στο διάγγελμα ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον κίνδυνο ατυχήματος και τόσο η αναφορά του όσο και το διάγγελμα μόνον τυχαία δεν ήταν.
Νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως η τουρκική φρεγάτα ΜΕΚΟ 200 έχει πάθει σοβαρές ζημιές.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Cortenaer vs Meko καραβαρα vs γερμανικου τενεκε
Κιμων

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εμ αγαπητέ Κίμων όταν εγώ τους λέω ότι θα έχουμε "καυτά" χρονικά σημεία....για «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΕΙΣ» και δίνω και ημερομηνίες...4/8... 13/8 (14,15,16 Αυγούστου εκεί θα έχουμε κορύφωση)...24/8 και δεν με ακούνε αυτά συμβαίνουν.

ΑΡΡ. είπε...


Το αεροδιαβηματογαμείν, κύριοι, τέλος.

Επακουμβείν και παρακουμβείν, εφεξής ανηλεώς,
και μέχρι διατρήσεως υμένων και πυθμένων...


Διότι:
¨βαρβάρων δ' Έλληνας άρχειν εικός,
αλλ' ου βαρβάρους Ελλήνων.
το μεν γαρ δούλον, οι δ' ελεύθεροι.

(Ευρ. Ιφ. εν Αυλίδι 1400-1)


(Το φυσιολογικόν είναι τους Έλληνας έχειν εξουσίαν
επί των βαρβάρων και όχι τους βαρβάρους.
το μεν γαρ βαρβαρικόν δούλον εκ φύσεως, το δε ελληνικόν ελεύθερον).