ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Φωτογραφικό-ντοκουμέντο από ισραηλινό δορυφόρο για την πορεία του Oruc Reis

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όποιος χαλάει την εικόνα του πολυχρονεμένου Εθνάρχη Ηρακλή Πουμαρό Τσώρτσιλ Μωυσή.... παίρνει πόδι. Αλλά οι Ισραηλινοί τον έδωσαν στυγνά τον Κούλη. Έδωσαν στην δημοσιότητα δορυφορικές εικόνες από το ανατολικότερο άκρο της μη οροθετημένης ελληνικής υφαλοκρηπίδας στις 19 Αυγούστου , όπου το  τουρκικό R/V ORUC REIS παραβιάζει την Ελληνική υφαλοκρηπίδα, και τα Ελληνικά ύδατα. Οι Τούρκοι έχουν στείλει τον ΜΙΣΟ τους στόλο εκεί.!!! Αν ήμουν στην θέση του Κούλη ξέρετε τι θα έκανα;;  Μαζεμένοι όλοι μαζί όπως είναι.... μια αποστολή TASMO με τους 40 exocet να μην μείνει τίποτα. Θα χάσουν τον μισό τους στόλο.
Και 2 Υ/Β να καθαρίσουν ότι (αν) έχει απομείνει. Να διαγράψουν τη λέξη ναυτικό από το λεξιλόγιό τους για τα επόμενα 200 χρόνια.
Δορυφορική φωτογραφία δείχνει τις κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού σκάφους μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Η πορεία του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Oruc Reis εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας καταγράφεται σε φωτογραφία-ντοκουμέντο που ελήφθη από ισραηλινό δορυφόρο και ήλθε στο φως της δημοσιότητας.
 Στη φωτογραφία, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης, αποτυπώνεται η κατάσταση στην θαλάσσια περιοχή, που έχει δεσμεύσει η τουρκική NAVTEX.

Στη φωτογραφία φαίνεται το τουρκικό ερευνητικό με απλωμένα καλώδια να συνοδεύεται από δύο ρυμουλκά αλλά και τρεις φρεγάτες κλάσης «Barbaros» (τέτοιας κλάσης είναι το «Kemal Reis»), δύο κορβέτες κλάσης «Burak» και δύο φρεγάτες G-Class του Τουρκικού Ναυτικού.
Φαίνεται επίσης και μια ελληνική φρεγάτα κλάσης «Έλλη» (τέτοιας κλάσης είναι η φρεγάτα «Λήμνος»), που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση και παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού αλλά και τους στολίσκους των επτά πολεμικών που το συνοδεύουν.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Οι Εβραίοι αυτή την στιγμή αυτή έχουν ανάγκη από Κανάρη και Νικηταρά Έλληνα για να επιβιώσουν κι αυτοί, κι όχι από εβραιομπούληδες ενδογαμικούς της κακιάς πολιτικής ώρας.
Ας αφήσουν λοιπόν τότε, έλεύθερο, οικονομικοπολιτικά, τον Έλληνα για να ¨καθαρίσει¨ και εκ μέρους των...
Φυλάει ο θεός τον Εβραίο, βλέπεις, (γα την ¨βρώμικη¨ δουλειά του)
αλλά φυλάει και τον ελεύθερο Έλληνα (για την ¨καθαρή-καθαρτική¨ του.)
Απαραίτητοι αμφότεροι γαρ για το θείο σχέδιο!