ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ή ΑΚΟΜΑ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τo κείμενο που διαβάζετε παρακάτω είναι από το βιβλίο του Παπαχελά που αναφέρει όσα του έχει πει κατά καιρούς...ο Καταδότης.! Όπως και το Κούλι δεν σας είπε ψέματα, όσοι έφαγαν τον παπά ας πρόσεχαν. Όταν σας έλεγε για την Συμφωνία των Πρεσπών ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα την ακυρώσει. Όταν το έλεγε αυτό ήξερε, ότι η Ν.Δ. δεν θα χρειαζόταν ποτέ να κυρώσει την συμφωνία, γιατί ήταν σίγουρο ότι πριν τις εκλογές θα την έφερνε για κύρωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όσοι δεν είναι καν εις θέσιν, να κατανούν τις έννοιες των λέξεων, να μην παραπονούνται, όταν πέφτουν θύματα δουλέματος από τα πολιτικά λαμόγια, το ξέρουνε καλά το παπατζιλίκι. Σας το λένε κατάμουτρα, εσείς δεν είστε εις θέσιν να καταλάβετε πόσο σάπιοι είναι.!!


Διότι είστε οι οπαδοί της πειθήνιας υποταγής και της αυστηρής συμμόρφωσης, σε όλα ακόμα και στο θέμα της μάσκας. Εμπρός ζητωπαλαμάκηδες και κλακαδόροι της Νου-Δούλας.Είναι η ώρα σας, να τους χειροκροτήσετε , ότι προλαβαίνετε κάντε το τώρα, γιατί μετά μπορεί και να μην έχετε πατρίδα,  με υπογραφή Κούλι.

Τώρα θα μου πεις όταν κάποιος έχει γίνει ζόμπι, και δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται στον πρακτικό τομέα γύρω του ,θα καταλάβει αν του το πούμε στην θεωρία;; Χάνεις χρόνο....και δεν έχω την αυταπάτη να "ξυπνήσουν" οι πολλοί. Ζούμε με  τρεις ουτοπίες. Η δομή του σπηλαίου που έχουμε ενσαρκωθεί, δεν αφήνει περιθώρια για «μόνο όταν ξυπνήσει η συνείδηση σε αρκετούς», ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο είναι ουτοπία. Όσοι ήταν να "ξυπνήσουν"...ξύπνησαν. Δεν υπάρχει μόνο μια συνείδηση. Δεν είναι θέμα ατόμου αλλά προσώπου. Η μαζικότητα στο ταξίδι απαιτεί κοινό όραμα και είναι ουτοπία, το ταξίδι είναι για τον καθένα καθαρά προσωπική θέση. Άσε δε που πολλοί ΔΕΝ έχουν συνείδηση και πάνε και ψηφίζουνε όλα αυτά τα πολιτικά λαμόγια...για αυτό και λέω...ότι η Χώρα των Ελλήνων ΔΕΝ κατοικείται από Έλληνες.!! Το να έχει κάποιος ελληνικό όνομα ή διαβατήριο δεν τον κάνει αυτομάτως και Έλληνα.!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε όσο εσύ ετοίμαζες τα σχόλιά σου, ετοίμαζα και εγώ κάτι γιά μία παράλληλη ανάρτηση μέχρι που σε διάβασα. Τελικά ποιός χακάρει ποιόν...χαχα.
Και να το αλληλοχακάρησμα.

"Σε κάθε εποχή όταν σε ένα λαό βασιλεύει η πνευματική αμεριμνησία δίπλα της ευδοκιμεί συνήθως και το γένος των Μολγών, έτσι ονόμαζαν τα λαμόγια στην αρχαία Αθήνα και είναι αυτοί που έχουν τσέπες δυό φορές το ύψος τους. Αν τώρα τύχει, που ως συνήθως έτσι εξελίσσεται το σήριαλ για να είναι δημοφιλές, και τα λαμόγια είναι ευπαθείς αλλογενείς, τότε οι τσέπες δεκαπλασιάζονται. Το πράγμα χειροτερεύει πιο πολύ όταν ο Μολγός από κοινό λαμόγιο και σαλταδόρος περάσει χωρίς εξετάσεις στην πολιτική ελέω ανωτέρων Ισαυρικών Ωμοφάγων Μαμωνί. Τότε ο αμέριμνος ιθαγενής λαός με ελάχιστα τυχοδιωκτικά κόλπα οδηγείται στον πλήρη οικονομικό ανδραποδισμό, δηλαδή στη δουλεία.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : Φίλε Λύκαστρε όσο εσύ ετοίμαζες τα σχόλιά σου, ετοίμαζα και εγώ κάτι γιά μία παράλληλη ανάρτηση μέχρι που σε διάβασα. Τελικά ποιός χακάρει ποιόν...χαχα.
Και να το αλληλοχακάρησμα.

Φίλε Ερίωπα..είναι πλέον γνωστό και στους δυό μας ότι έχουν συνταύτιση και συνήχηση δηλαδή συντονισμό...στις εγκεφαλικές μας αναμεταδόσεις. Πότε λειτουργείς εσύ σαν πομπός και εγώ σαν δέκτης...και πότε το αντίστροφο.!! Πως λέει και η παροιμία..."αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε" χαχαχαχα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε όλα τα άλλα που γράφεις για τους Μόλγους συμφωνώ απόλυτα.Για τους Μόλγους ας δούμε τι μας λέει ο Ησύχιος..τι μέρους του λόγου είναι αυτά τα λαμόγια..που σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος των πωλιτικών(επίτηδες με ωμέγα) μας τέτοια καθάρματα είναι.

https://prnt.sc/twicls