ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Aλ. Διακόπουλος: Μεγαλύτερη η τουρκική απειλή για το Ισραήλ αν η Ελλάδα «συνθηκολογήσει»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το Ιράν ελέγχεται πλήρως.!! Οι μουλάδες για να μην χάσουν την εξουσία είναι πολύ υπάκουα παιδιά. Ο Ερντογάν από την άλλη θα "φάει μπιφτέκι". Όσο για τον "παγκοσμίου κλάσης σκακιστή", τον κοκκαλοσπάστη του Τράμπ (Ερντογάν), το γδαρμένο κουφάρι του θα καταλήξει να αιωρείται από κάναν φανοστάτη στο Ταξίμι, ενώ η χώρα του θα διολισθήσει σε έναν αιματηρό και μακροχρόνιο εμφύλιο. Τα περιθώρια για αυτόν  στενεύουν δραματικά. Ξέρει τι τον περιμένει μόλις πέσει ο Τραμπ από την εξουσία.

Η Τουρκία θα καταστεί για το Ισραήλ μεγαλύτερη απειλή από ό,τι συνιστά το Ιράν εάν η Ελλάδα «συνθηκολογήσει», και μπει στη γωνία, δηλώνει ο Αλέξανδρος Διακόπουλος αντιναύαρχος ε.α., και σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού σε ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο.
Σε απόσπασμα της συνέντευξής του που έχει έχει προδημοσιοποιηθεί αναφέρει:
«Εάν η Ελλάδα συνθηκολογήσει, εάν καταφέρουν να μας «φινλανδοποιήσουν», να μας βάλουν στη γωνία και να μας βγάλουν από το κάδρο, το Ισραήλ ως ένα βαθμό θα υποφέρει. Η Τουρκία θα καταστεί για το Ισραήλ απειλή μεγαλύτερη από ό,τι το Ιράν».


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: