ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Μετά το μετεωρίτη..... έρχονται...!!



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Μετά το μετεωρίτη..... έρχονται...Ε ρε κακομοίρη Ταγίπ έτσι και γυρίσει ο Κυριάκος από τσι διακοπές, θα σου τον στείλουμε στην Τουρκία για εθιμοτυπική επίσκεψη.!! χα χα χα Θα θυμάσαι τι σεισμός έγινε στην Τουρκία μόλις ήρθε επίσκεψη εκεί ο αρχιγκαντέμης.!!

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

....... Γι αυτό και οι Τούρκοι δεν φοβούνται τους πολιτικούς μας. Εχουν καταλάβει ότι είναι της καρπαζιάς και κάνουν αυτά που τους υπαγορεύουν οι Γερμανοί. Τους στρατιωτικούς μας φοβούνται. Τους εν ενεργεία, όχι τους απόστρατους που παριστάνουν τους συμβούλους και τους υπουργούς.

Αυτοί λοιπόν οι εν ενεργεία, αλλά και κάποιοι απόστρατοι χαμηλών τόνων, που δεν πουλάνε ιδέες κάθε τρείς και λίγο, έχουν διαμηνύσει στους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου και του Μητσοτάκη, ότι δεν θα αφήσουν να ξεφτιλιστεί η χώρα με νέα Ιμια. Θα πατήσουν την σκανδάλη και όποιον πάρει ο Χάρος. Είναι θέμα στρατιωτικής τιμής, πρωτίστως όμως πατριωτικής συνείδησης. Το ξέρουν καλά οι Τούρκοι, γι αυτό κιοτεύουν. Όχι επειδή θα τους επιβάλει κυρώσεις η Ευρώπη.

Αν όμως το κακό παρ’ ελπίδα συμβεί και η χώρα βρεθεί απροετοίμαστη για να ανταπεξέλθει σε πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία, οι ευθύνες θα είναι των πολιτικών, το ξεκαθαρίζω. Ολων, που από το 2010 έως σήμερα, με διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες πετσόκοψαν τον αμυντικό προυπολογισμό, υπακούοντας σε εντολές ξένων. Και θα πρέπει να οδηγηθούν όλοι σε έκτακτο στρατοδικείο. Όχι σε γιαλαντζί επιτροπές και ειδικά δικαστήρια, που τα στήνουν και τα ξεστήνουν οι ίδιοι όπως τους βολεύει.

Για να χρηματοδοτήσει την πολεμική προσπάθεια στη Μικρά Ασία, ο δύστυχος ο Πρωτοπαπαδάκης έκοψε το χαρτονόμισμα στα δύο και δανείστηκε από τον ελληνικό λαό. Και ο λαός αγόγγυστα συνεισέφερε πιστεύοντας στην νίκη και την Εθνική Ολοκλήρωση.
Παρόλα αυτά ο πατριώτης Πρωτοπαπαδάκης τιμωρήθηκε για την Καταστροφή και εκτελέστηκε στο Γουδί. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν σε περίπτωση ήττας, ή ακόμη χειρότερα, αναίμακτης εκχώρησης κυριαρχίας, τούτοι εδώ που έκοψαν τις συντάξεις του κοσμάκη και δανείστηκαν από τους ξένους χωρίς να ρωτήσουν τους Ελληνες; Μαύρο φίδι που τους έφαγε…