ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ...ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΟΥΝΝΩΝ (Γερμανών).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H παρούσα ανάρτηση είναι αφιερωμένη, σε όσους ελπίζουν σε αποκοπή των Τούρκων από την Γερμανία. Θα σας πω ότι αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει, εξ αιτίας της κοινής καταγωγής των δύο αυτών λαών ...εκ του Τζένκις Χάν. Τα εγκλήματα αμφότερα -ανά τους αιώνες- κατά του ανθρωπίνου γένους είναι αυταπόδεικτα.! Τούρκοι και Γερμανοί έχουν γενοκτονήσει τους ανθρώπινους πληθυσμούς ανά την υφήλιο, χρησιμοποιώντας σχεδόν τις ίδιες πρακτικές και μεθόδους .

Να σας θυμίσω ότι Τούρκοι και Γερμανοί σε συνέργεια δημιούργησαν τον "συνωστισμό" ή την σφαγή της Σμύρνης , μέσω του οποίου σφαγιάστηκαν περί τα 2.000.000 εκατομμύρια Ελλήνων, λεηλατήθηκαν οι περιουσίες όλων και οι επιζήσαντες αναγκάστηκαν , είτε να εγκαταλείψουν τις προαιώνιες πατρογονικές εστίες, είτε να εξισλαμιστούν.!

Το τραγούδι αυτό αποτελεί απλά μια έμμεση ένδειξη για το ποιόν θεωρούν πρόγονο τους οι εταίροι μας οι Γερμανοί ( Ύμνο προς τον Τζένκις Χάν είχαν στείλει οι Γερμανοί ως επίσημη συμμετοχή τους στην EUROVISIONτο 1979).
Για τους Τούρκος δε η σύνδεση με τον Τζένκις Χάν είναι πιο άμεση και εύκολη....ανατρέξτε στις πηγές. Από την Κεντρική Ασία η φυλετική τους καταγωγή, και έχουν σχέση με τους Σιονγκ-νου.

Μετά από αυτά μην εκπλαγείτε που έως σήμερα Τούρκοι και Γερμανοί (Ούννοι) συνεργάζονται αγαστά και ουχί αγαθώς κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων...βλέπετε είναι γονιδιακό το πρόβλημα.!



2 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε ο μπατζανάκης μου τυγχάνει να είναι Γερμανός και λέει ότι ο καλύτερος του φίλος είναι Τούρκος και έχει πάρα πολλά λεφτά αλλά τώρα που χρειάστηκε να δανειστεί τον είπε ο Τούρκος θα σε δώσω εγώ όσο τον είδες εσύ και εγώ μαζί τον είδε και ο μπατζανάκης μου... Και σε κάποιες συζητήσεις που κάναμε το παραδέχτηκε ο ίδιος ότι η καταγωγή των Γερμανών είναι Τούρκοι...

ΑΡΡ. είπε...


(Ξένη δημοσίευσις)

Αυτός, ο οποίος προσπαθεί να διακριθεί με την αξία του, πάντα υστερεί απέναντι σ’ εκείνον, που, για να επιτύχει το ίδιο, σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του —ως δήθεν φανατικός «σταυροφόρος»— ή κατεβάζει τα «βρακιά» του —ως γνήσιο παιδί τού Αβραάμ—. Γι’ αυτόν τον λόγο στην Εποχή αυτή οι Έλληνες ξαφνικά «υποχώρησαν» κι αναδείχθηκαν «πρωταθλητές» οι βίαιοι Ούννοι και οι μόνιμοι γύφτοι τής Πατριαρχίας …Ανέβηκαν στην κορυφή τού κόσμου οι συμμορίες των πονηρών νταβατζήδων και των σκληροτράχηλων μπράβων …Οι Εβραίοι με όλες τις γνωστές τους «δεξιότητες» …Μπήκαν στα «σαλόνια» τού παγκοσμίου συστήματος οι τοκογλύφοι, οι μαστροποί και οι κλέφτες …Μπήκαν με τις «πλάτες» των γερμανομπράβων τής Γερμανίας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ.

Αυτοί οι Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για όλα τα εγκλήματα του τελευταίου αιώνα. Αυτά τα εγκλήματα εκφράζουν τα κέρδη των 29500 μονάδων τής Wall Street …Δικό τους έγκλημα είναι η ίδρυση της δολοφονικής Γερμανίας, η οποία εφαρμόζει όλες τις εγκληματικές τους επιλογές …Δικά τους εγκλήματα ήταν τα δεκάδες εκατομμύρια νεκρών τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …Δικά τους εγκλήματα ήταν τα δεκάδες εκατομμύρια των νεκρών τής θηριωδίας τού δικού τους Κομμουνισμού …Δικά τους εγκλήματα είναι η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, η σημερινή ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και Αφρική …Η διάλυση της Ουκρανίας …Δικά τους εγκλήματα είναι το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, και ανθρώπων, είτε μιλάμε για πορνεία είτε μιλάμε για λαθρομετανάστευση …Δικό τους έγκλημα είναι η διαφθορά, η οποία έχει διαλύσει όλα τα κράτη και τις κοινωνίες τους …Ακόμα και τα διατροφικά εγκλήματα, τα οποία σχεδόν άλλαξαν τα χαρακτηριστικά τού ανθρώπινου είδους, ήταν και παραμένουν δικά τους εγκλήματα.