ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

800 παγωτά.....Τα μάθατε τα νέα;; Ο Κούλις θα λείψει για διακοπές για να ξεκουραστεί από τις συναντήσεις που δεν έκανε. Ε βέβαια χρειάζεται να "φορτίσει" μπαταρίες γιατί ενώ κάνει διακοπές στα Χανιά, χρειάζεται διακοπές για να ξεκουραστεί από τις διακοπές.!!Μετά τον περιμένει από 24 Αυγούστου "βρώμικη" και δύσκολη δουλειά...Η κυβέρνηση Κυριάκου Μιζοτάκη ξεκινά το διαμελισμό του Αιγαίου... Και να το περάσει μετά και τον αποβλακωμένο λαό και ως διπλωματική επιτυχία. Του έχω νέα όμως , σύντομα θα κάνει διακοπές για πάντα διότι θα φύγει από εδώ με τις κλωτσιές.!!!Από την επόμενη μέρα των εκλογών γράφω... έρχεται φτώχεια και μεγάλη εθνική ταπείνωση....αλλά θα μου πει κανείς πως ότι σκατά είναι ο πρόεδρος είναι και οι ψηφοφόροι .




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ

Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΗΡΘΕ!

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6955900_ston-eisaggelea-oi-anartiseis-synomosias-gia-ton-koronoio

Χρήστος είπε...

Λ για να σε φτιάξω θα σου πω απλά ότι μετά θα ρθει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και τα πράσινα λογάκια μπορεί και ο Άγιος Βασίλειος.... Οπότε στεναχώρια μηδέν...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 4 Αυγούστου 2020 - 2:01 μ.μ

Την ελληνική μούντζα την ξέρουν;; Αν δεν την ξέρουν να τους την προσφέρουμε αρκετές φορές την ημέρα...μπας και συνέλθουν. Προβλέπω το καλοκαίρι του 2021 να μην ξέρουν από που να πάνε να τρέξουν για να γλυτώσουν.!!! Και επειδή είμαι του γραπτού λόγου..θέλω να πω σε όλα αυτά τα τσουτσέκια του Συστήματος....ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Χρήστο...έπαψα να πιστεύω σε Αγ.Βασίληδες και Μαρμαρωμένους τίποτε...από την ηλικία των έξι μου χρόνων.!! Προτιμούσα να διαβάζω ΑΣΤΕΡΊΞ και ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ.

Μμ. είπε...



Αυτή η πανδημοκρατία είναι ενδημική γαμησιοκρατία, σύντροφοι, κινγκασαϊζικη! Χε, χω!!
Και μάλιστα μετά ισλαμομάσκας-προφυλακτικού και λοκτεζάρικης
ερωτομερκελικής επδημικής ατμόσφαιρας. Και μην σκανδαλίζεσθε.

Ζήτωσαν ούν ο Λοατκίκουλας και ο Μπακαλοαθηναίος δημαρχίκουλας.
Και παχυνθήτωσαν τα ευφραινόμενα, οι ιδεώδεις μασκοφόροι της βουλής και τα εύτριχα τραγοπώγωνα ναών τε και μονών.
Μα την χθεσινή πανσέληνο, σας λέγω, και τον παλκονιστί θεώμενος Αργολικόν κόλπον, πολλά πολύ έρωτος πρόκειταί μας τραβήξειν τον προσιόντα χειμώνα. Ξέρει τι κάνει το κουλόν ώστε και φορτίζεται τρελαμένα.
Μια κουωλοζωήν γαρ την έχομεν.