ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΚΗΝΕΣ.!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..! (Περιέχει φώτο)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μη περιμένετε από τα λαδωμένα ελληνικά μέσα.... βάλτε στα βραχέα το BBC και τη Ντόιτσε Βέλε να μάθετε τι συμβαίνει στις Μυκήνες. Είναι συγκλονιστικές οι φωτογραφίες.Πριν έβλεπα ειδήσεις στην ΕΡΤ δεν αναφέρθηκαν καθόλου στην φωτιά!!!
Σου λέει το πουλημένο ΜΜΕ.....Έρχεται νέο κύμα κορονοϊού....αν γράψω ότι κάηκαν οι Μυκήνες...δε θα μου δώσει λεφτά ο Κυριάκος...Μη χαλάσουν το προφίλ του.... Εθνάρχη..μόλις πάτησε το πόδι του στην Επίδαυρο, ο αρχιγκαντέμης, οι 17 πληγές του Φαραώ προσωποποιημένες, κάηκε ο τόπος.!

Δεν κινδύνεψε είπαν ο αρχαιολογικός χώρος. Μα δεν ντρέπονται;
Η Γαλλική τηλεόραση διέκοψε το πρόγραμμα και ανακοίνωσε την φωτιά στον αρχαιολογικό χώρο στις Μυκήνες. Η δική μας πάλι παίζει Big Brother και άγιος ο θεός. Και όπως θα μας πει ο Γκαντέμης..." Οι Μυκήνες κάποτε θα καούν.....Ενώ αν φτιάξουμε στη θέση τους ένα ξενοδοχείο.!"


 Όσα δε κατέστρεψε η φωτιά, στις Μυκήνες, τα κατάστρεψε ο βομβαρδισμός με νερό......
 Ο κλόουν Συνολάκης κατάφερε να φυγαδεύσει τον Αγαμέμνονα από τις Μυκήνες σε 10 λεπτά......εδώ ο Αχιλλέας 10 χρόνια παιδεύονταν με αυτό κάθαρμα και δεν κατάφερε να τον διώξει.!!


9 σχόλια:

kakos04 είπε...

Με πιάνει η καρδιά μου με την καταστροφή και το μίσος που τρέφουν για την Ελλάδα . Όλα τυχαία πάντα , όταν έρθει η ώρα πρέπει να κρεμαστούν πολλοί για την προσβολή στην ιστορία μας και όχι μόνο . Το να είναι αφύλακτα τέτοια μνημεία σε προβοκάτσιες - φωτιές και καταστροφές είναι ανεπίτρεπτο . Αντί να πηγαίνουν διακοπές οι 300 μπετόβλακες να κάνουν τους φύλακες σε αρχαιολογικούς χώρους ένα 8ωρο με μάσκα βράδυ να δουν την γλύκα . Ξέρουμε αν εξαφανίστηκαν ευρήματα μες στην αναμπουμπούλα ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Ξέρουμε αν εξαφανίστηκαν ευρήματα μες στην αναμπουμπούλα ?

Kαλημέρα φίλε Νικόλα...με αυτά τα λαμόγια που έχουμε μπλέξει, όλα είναι πιθανά.! Συνήθως σε φωτιές κλέβουν πολλά κειμήλια και αρχαιότητες , άνετα και ωραία διότι έχουν το άλλοθι της καταστροφή τους από την φωτιά.! Δες τι γίνεται στα μοναστήρια στο Αγ.Όρος....μετά από φωτιές έχουν χαθεί πολλές εικόνες και κειμήλια..τα οποία ξεπουλάει στο εξωτερικό η συμμορία με τις μαύρες ρόμπες.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αθώα που δεν είναι η πυρκαγιά στο αρχαίο καταραμένο κάτεργο του Αγαμέμνονος.

Στόχος της είναι η ενεργοποίηση του αρχαίου καταχθονίου ορύγματος.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Στόχος της είναι η ενεργοποίηση του αρχαίου καταχθονίου ορύγματος.

Η υπόθεση μου "βρομούσε" από την αρχή...διότι δεν είναι δυνατόν να κάθονται απαθείς και να μην κάνουν τίποτε.!! Είναι σαν να ήθελαν να καούν τα πάντα εκεί.!! Για το αρχαίο καταχθόνιο όρυγμα δεν γνώριζα.!! Γνώριζα μόνο ότι στην Σπάρτη υπήρχαν οι υπόγειοι "οδόντες" από όπου ξεφύτρωσαν από μέσα οι Σπαρτοί και έγινε μετά χαμός.

Ανώνυμος είπε...

Αστείρευτη πηγή είσαι φίλε Λύκαστρε.

Οι "οδόντες" οι Beth Shean, οι ναοί του πυρός, μάλλον καταχθόνια κάτεργα, θα τα έλεγα του Αγαμέμνονος.
Beth Shean, και η περιβόητη Σκυθόπολις του μεσιέ Τζουστινιάν που έχτισε και τον μεγάλο ναό τους Πυρός τον Αΐς Τεμπούλ τον οποίο επανέφερε σε ναό της Σελήνης ο κοπρώνυμος Ταγίπ. και κλάμα οι κυρίες...

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Οι "οδόντες" οι Beth Shean, οι ναοί του πυρός, μάλλον καταχθόνια κάτεργα, θα τα έλεγα του Αγαμέμνονος.

Mια παροιμία λέει.." με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις." .!! Ελπίζω τώρα να γίνεται κατανοητό στο αναγνωστικό κοινό γιατί ο Έλλην Αχιλλέας, δεν γουστάριζε καθόλου αυτό το κάθαρμα τον Αγαμέμνονα. Και ήταν ένας από τους ηθικούς αυτουργούς που σχεδίασαν την δολοφονία του Αχιλλέα.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Λ.
Δες τι γίνεται στα μοναστήρια στο Αγ.Όρος....μετά από φωτιές έχουν χαθεί πολλές εικόνες και κειμήλια..τα οποία ξεπουλάει στο εξωτερικό η συμμορία με τις μαύρες ρόμπες.
=======================================================================

Πολύ σωστά. ¨Όπως τα δημόσια έργα και αι ποδοσφαιρικαί μεταγραφαί αποτελούν χρυσή μέθοδο και ευκαιρία πλαστογραφημένων τιμολογίων (πέραν των καθιερωμένων κρυπτοφανερών προμηθειών)
τοιουτοτρόπως και μία προκλητή ή μη πυρκαγιά ή πυρπόλησις αξιοποιείται δια την αφαίρεσιν αρχαιολογικών ή θρησκευτικών κειμηλίων.
Έχουν γνώσιν επί του προκειμένου οι αρχαιοφύλακες που παρουσιάζονται εις την υπηρεσίαν των, ανεξελέγκτως, μια ημέρα τον μήνα. Τυχαίο;
Η αρχαιολογική γαρ απαξίωσις συνύφασται προς την οικονομικήν, πολιτικήν, και εκπαιδευτικήν υπονόμευσιν και διάλυσιν αυτής.

Το θέμα είναι εμείς τι κάνωμε επ' αυτού.
Διότι, ως φαίνεται, αι προσευχαί μας χάνονται στα αδι-ανόητα ύψη
και αι ψήφοι μας βουλιάζουν στα άπατα σκ..ά!

Υ.Γ.
Και το μουσείο της Ακροπόλεως χμ, δεν το βλέπω να στέκεται καλά.
μ' αυτή την γκαντεμοσαυροσπορά και τον άγιο συμμοριτισμό που μας τυραννά!



(...και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! Χα, χα! δεν το ομολογεί γαρ η αίξ αλλά το κέρας αυτής.)



Ανώνυμος είπε...

Ερίωπα μήπως έχεις και δικό σου μπλογκ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 31 Αυγούστου 2020 - 3:44 μ.μ.
" Ερίωπα μήπως έχεις και δικό σου μπλογκ; "

Μα η ιδέα για την δημιουργία του ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΟΝΤΑ ήταν του Ερίωπα.! Αυτός με παρακίνησε να φτιάξω αυτό το ιστολόγιο.