ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Έκκληση εγκλωβισμένων από την Εύβοια: «Βοήθεια, πνιγόμαστε»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ησυχία παρακαλώ....Ο πρωθυπουργός μόλις ξύπνησε και ξυρίζει το στήθος του..Τέσσερις νεκροί στην Εύβοια μεταξύ αυτών κι ένα βρέφος....Το 112 νεκρό...η πολιτική προστασία δε σηκώνει τηλέφωνα....Η Μαρέβα απαστράπτουσα κλέβει την παράσταση....Ο Κυριάκος σήμερα θα φορέσει μαύρο μαγιό....Η Δούρου άφαντη..κι ο Πολάκης καπνίζει..Απαστράπτουσα κι αστραφτερή η Μαρέβα φόρεσε το μαύρο της μαγιό σε ένδειξη πένθους γιά τους τέσσερις νεκρούς στην Εύβοια....βέβαια τώρα  ποιός ασχολείται με όλα αυτά, πιο πολύ τους νοιάζει να έχουν βαμμένο το νυχάκι σαν την άλλη την ξεφωνημένη αδερφάρα δίπλα στον ξυρισμένο "γόη"...πως λέει και μια παροιμία..."όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.".!!!!
Δραματική είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής η κατάσταση στα Πολιτικά και τα Ψαχνά της Εύβοιας, όπου η κακοκαιρία «Θάλεια» χτύπησε με ιδιαίτερη σφοδρότητα, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στη Χαλκίδα και στην Ερέτρια. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για πλημμυρισμένα σπίτια εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού.
Δεκάδες είναι οι κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική και στην Πολιτική Προστασία.
Έκκληση για βοήθεια κάνουν οι κάτοικοι των Πολιτικών μέσω των social media.


ΠΗΓΗ



7 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Έκκληση σε ποιον φίλε Λ όπου φτωχός και η μοίρα του δυστυχώς εμείς θελήσαμε από μόνοι μας να είμαστε φτωχοί.. και τώρα φωνάζουμε για να ακούσει ποιος; Έχουνε φάει τον αγλέορα όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες και συνεχίζουν να τρώνε και σκασμό δεν έχουν από όλες τις μεριές μας έχουν κατακλέψει και μας κατακλέβουν μπροστά στα μάτια μας και εμείς σαν να είμαστε ψεκασμένοι κατά αυτόν τον τρόπο λειτουργούμε.. δυστυχώς αν και δεν το πολυπιστεύω τελικά μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται... Το ξέρω ότι δεν είμαι ικανός να είμαι και εγώ στο καράβι αλλά θα κάνω το παν για να σκίσω όσο περισσότερα λαμόγια μπορέσω όταν θα έρθει αυτή η πολυπόθητη ώρα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έλα μου ντε έκκληση σε ποιόν;; Αφού το 112 το είχανε κλειστό.!!Και οι νεκροί έγιναν 7 εντωμεταξύ. Διότι το 112 δε λειτουργούσε για να μη πανικοβληθεί ο κόσμος....σύμφωνα με τις δηλώσεις του τσαμπουκαλόμαγκα Nick Hardalic 2020. Προφανώς αυτό που δε λειτούργησε ήταν το κράτος* και η λογική του πρωθυπουργού που θέλει το κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε διακοπές κάθε Πουσουκού...
Αν υπήρχε σοβαρός και έντιμος εισαγγελέας θα έπρεπε να είχε ήδη καλέσει το ψευτόμαγκα.

* Εμείς δεν έχουμε κράτος αλλά ...ακράτεια που έλεγε και κάποιος άλλος.

Simos είπε...

Όλη η παράγραφος (και καλά σχόλιο ιστολογιου) αποτυπώνει τον εσωτερικό κόσμο του συντάκτη (σε παράκρουση; ελαφρώς μεθυσμένου;). Για να δούμε,

Πληροφορίες ; 1/10
Ουσιαστική και τεκμηριωμένη κριτική γεγονότων ; 0/10
Ευθυμογράφημα ; 2/10
Ιστορική αναδρομή ; 1/10
Συκοφαντικά προσβλητικά άσχετα με το γεγονός που υποτίθεται ότι σχολιάζει; 4/10

καμιά 500 λέξεις ασυναρτησίες.
Από το κακό στο χειρότερο πας, με την πολιτική δεν το έχεις, προχώρα με τα διεθνή που κάτι προσφέρεις. Άσε τα εσωτερικά.
φιλικά πάντα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σίμο...φιλικά πάντα νομίζω ότι έχεις καιρό να γαμήσεις, και έρχεσαι εδώ και νομίζεις ότι θα μας γαμήσεις τον εγκέφαλο.!!
Σίμο μας...δεν είμαι καθόλου δημοκρατικός φλώρος σαν αυτούς τους κοινωνικούς φιόγκους που έχεις συνηθίσει, και το σχόλιο σου το ανέβασα για να "παίξω" λιγάκι μαζί σου.!!
Να δείξω στους υπόλοιπους Έλληνες..ότι όταν μιλάω για τον εσωτερικό εχθρό...ο εχθρός είναι υπαρκτός και είναι δίπλα τους.!!

Σίμο φιλικά πάντα ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για την άποψη σου...μια άποψη η οποία είναι ίδια με αυτήν του κυβερνητικού εκπρόσωπου της Ν.Δούλας.
Ποιά ήταν τα ψευδή και συκοφαντικά σχόλια;; Οι φωτογραφία/ες μιλάνε απο μόνες τους.!! Μήπως δεν είναι δίπλα σε αυτήν βαμμένη λούγκρα χαμογελαστός και ξυρισμένος...όταν οι υπόλοιποι Έλληνες υποφέρουν και δεν μπορούν όχι να πάνε διακοπές αλλά να πληρώσουν ούτε τις υποχρεώσεις τους;;; Όταν αυτός ο απόγονος ενός καταδότη...και αδελφός της μητρός του έμαθε για την καταστροφή ενώ ήταν σε διακοπές μας λέει.."θα έρθω να σας δω ΑΥΡΙΟ" δεν τρέχει τίποτε.

Όταν έγινε η καταστροφή στο ΜΑΤΙ ο ΣΚΑΙ μετρούσε με πόσες ώρες καθυστέρηση έφυγε ο Τσίπρας από την Σύνοδο κορυφής για να επιστρέψει. Τώρα που Μητσοτάκης ο εβραίος είναι σε διακοπές ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μήπως ξέρει ποιός είναι ο Αντιπεριφερειάρχης στον Νομό Έυβοίας;; Ο Φάνης Σπανός ..ξέρεις ποιός είναι αυτός;; Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Κοσιώνη ...του μπούλη του Μπακογιάννη.

ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ότι δεν έχουμε" Ουσιαστική και τεκμηριωμένη κριτική γεγονότων" γιατί θα σε περάσω γενεές δεκατέσσερις Ν.Δούλη φλώρο.! ΣΕΒΑΣΟΥ τα 7 θύματα...να σου δώσω και άλλη μια πληροφορία ...Πέρυσι όταν καιγόταν η Εύβοια...ο "μπρουτάλης" με το ξυρισμένο στήθος έπαιζε μπάσκετ...Φέτος που πνίγηκε... κολυμπούσε.!!

https://prnt.sc/twycf7

Οπότε Σίμο μας...δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τους Τούρκους και τα θερμά επεισόδια...διότι έχουμε αφθονία σε "όπλα"...έχουμε πολλά ΒΛΗΜΑΤΑ σαν και σένα και τον ξυρισμένο διακοποπρωθυπουργό σου.!!

Χρήστος είπε...

Φίλε Σίμο με όλο το σεβασμο άλλωστε ο αγαπητός Λ δεν χρειάζεται υποστηρικτές και σκυλάκια αλλά σε αυτό που έγραψα ανάφερα κάτι για ψεκασμενους και δεν το πίστευα όπως γράφω αλλά τελικά τώρα το πιστεύω ακράδαντα είσαι ένα τρανό παράδειγμα αλλά μέσα σε όλο το πόνημα σου δεν αναφέρεις τη δουλειά σου τον τομέα της εργασίας σου δηλαδή για να στο κάνω πενηνταράκια γιατί νομίζω δεν...

Ανώνυμος είπε...

Simos 10 Αυγούστου 2020 - 8:24 π.μ.
Αχ βρε Σίμο αχ, και πάλι αχ .
Αν μετά από αυτά που έχουμε τραβήξει τα τελευταία χρόνια εσύ ακόμη
βλέπεις πως οι πολιτικοί ,είναι σε τούτο τον τόπο για να προστατεύσουν ,να
λειτουργήσουν το κράτος για το καλό του έθνους μένω άφωνος.

Έχουν λάβει εντολές σε βάρος μας πολλές .
Η πρώτη και η ποιο σοβαρή είναι άμεση και γρήγορη εξολόθρευση του Έλληνα.
Του αφαιρούν όλα όσα τον χαρακτήριζαν ως φυλή ,και μετατρέπουν τα τελευταία κύτταρα μνήμης σε έναν χυλό του τίποτα .
Κονταίνει η μνήμη κονταίνει η ΥΠΑΡΞΗ.

Οι πολιτικοί έγιναν πωλιτικοί ,διαχειριστές κεφαλαίων, και μάλιστα χωρίς δικαίωμα έκφρασης .
Το ατομικό συμφέρον τους ,κυριαρχεί σε όλες τις αποφάσεις σαν τα τριάντα αργύρια της προδοσίας ,στο τέλος θα είναι και αυτά που θα τους κρεμάσουν.

Η εντατικοποίηση και εγκαθίδρυση του ψευδούς ως μια πραγματικότητα που θα αντικαταστήσει και το τελευταίο ζωντανό και αληθινό σημείο.
Δε μπορείς να αμφισβητείς λοιπόν αληθινά γεγονότα ,μόνο και μόνο επειδή δεν είναι αρεστά. Θα ήσουν στα κάγκελα αν ήταν άλλο κόμμα στην εξουσία και συν έβαιναν τα ίδια.

Πως να ειπωθούν σκληρές αλήθειες,όταν φοράμε παρωπίδες?Θα ακουστούν ?
Υπάρχει θέληση και θέση ,για το άγνωστο που θέλει να γίνει γνωστό ,αλλά εμμονικά μας το κρύβουν .?

Αχ Σίμο ,βάλε στην άκρη τις πολιτικές πεποιθήσεις ,και όποιες ακόμη άλλες έχεις για το έθνος και πιάσε από την αρχή τα πράγματα .Γιατί δεν είναι έτσι όπως θέλουν αυτοί να νομίζουμε πως είναι .
Σε έναν κόσμιο διάλογο πρέπει πρωτίστως να θέτονται σωστά ,δίκαια, ερωτήματα, παρατηρήσεις,και ταυτόχρονα να απαντώνται με τον ανάλογο τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση για τον Σίμο να δει το matrix η να διαβάσει καλύτερα τον μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα, οι πωλητικοί στον ρόλο των θαυματοποιών

ΚΙΜΩΝ