ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Εξαπατούν τον Ελληνικό λαό.!! Ετοιμάζονται να παραχωρήσουν εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα.ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

Γράφει ο Λύκαστρος :

Τι να πεις και τι να γράψεις.!! Διάβασα σήμερα ότι απο την επόμενη εβδομάδα που εκκινεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ενδεχομένως κι εκείνη την ημέρα, έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση, εκτός απροόπτου, του επόμενου γύρου των διερευνητικών επαφών Ελλάδος – Τουρκίας. Ο διάλογος δηλαδή ντεμέκ μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Διάλογος όμως για ποιο πράγμα;; Για να μοιραστούμε κάτι με τους Τούρκους το οποίο είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ;;; Είναι σαν να έρχεται ένα παιδάκι στο σχολείο, και να μου ζητάει να του δώσω το σάντουιτς που έφερα από το σπίτι μου...και αν δεν του το δώσω να με απειλεί ότι θα με χτυπήσει.!!! Και δεν του δίνω εγώ καλύτερα ένα χέρι ξύλο για να με θυμάται;;


Δεν υπάρχει χειρότερη εξαπάτηση του ελληνικού λαού και καλύτερη απόδειξη ότι οι εξωνημένες ηγεσίες του τον θεωρούν ηλίθιο, από την χιλιοειπωμένη φράση, "συζητάμε μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ".  Αυτή η φράση θα είχε κάποιο νόημα πριν από 25 η 30 χρόνια, τις εποχές γερό-Καραμανλή η Ανδρέα Π., όταν οι Μογγόλοι δεν είχαν διατυπώσει ακόμη, τις θεωρίες για γκρίζες ζώνες, νησιά υπό ελληνική κατοχή, κάζους μπέλλι κ.λπ. Σήμερα όμως, είναι αδύνατον να συζητήσεις για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, χωρίς πρώτα να ξεκαθαρίσεις όλα τ' άλλα.
 Γιατί πως θα οριοθετήσεις την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ, αν δεν συμφωνήσεις πρώτα, από ποιά νησιά θα εκκινούν οι γραμμές βάσεως; από όλα, η από αυτά που αναγνωρίζουν οι Μογγόλοι, ότι είναι δικά μας;
Θα γίνει η οριοθέτηση με ανοιχτούς η με κλειστούς κόλπους;
Με 6 μίλλια χωρικά ύδατα η με 12;
Θα ληφθούν υπ' όψιν μόνον τα ηπειρωτικά εδάφη, η και τα νησιά; και ποιά νησιά; όλα η μόνον τα κατοικημένα; όλα τα κατοικημένα η μόνον τα μεγάλα από αυτά; τα νησιά που δεν έχουν μόνιμους κατοίκους, αλλά έχουν φρουρές, θεωρούνται κατοικημένα η όχι;

Η οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο απευθείας από τα νησιά μας, λύνει αυτομάτως το ζήτημα του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου και εγκλωβίζει τους Μογγόλους στα 18 μάξιμουμ ν.μ. από την Αττάλεια. Ενώ ταυτόχρονα, γκρεμίζει οριστικά τα όνειρά τους, για κοινή ΑΟΖ με την Αίγυπτο.
Το τμήμα που αρχικά θα μας λείψει, θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους Αιγύπτιους, οι οποίοι θα έχουν πλέον ένα πρόσχημα, για να συμφωνήσουν μαζί μας.

Καιρός να αντιληφθούμε όλοι, ότι διάλογος χωρίς παζάρι κυριαρχικών δικαιωμάτων μας δεν γίνεται. Και ότι οποιοσδήποτε διάλογος με τους Μογγόλους, δεν αποτελεί τίποτ' άλλο, παρά την ανεμπόδιστη εξύφανση και συνομολόγηση της προδοσίας, πίσω από τις πλάτες μας.



2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Συμφωνώ σε όσα γράφεις , το θέμα είναι οι προδότες ότι συζητάνε τι θα χάσουμε , πως θα το δικαιολογήσουν σαν αναπόφεκτο , τι μίζα θα πάρουν και πως θα μας αφοπλίσουν να σιγουρέψουν την δουλειά . Εδώ τα πρόβατα κοιμούνται , τα ενδιαφέρει μόνο το καθισιό και να την ψιλοβγάζουν ίσα ίσα . Ανακοινώνουν νεα κέντρα στα νησιά για αρχή με ευρωπαική χρηματοδότηση , οι μόνιμοι θα φύγουν αν δεν θέλουν να ζουν στο Μπαγκλαντες και την ανομία . Και έχεις και τους βλάκες κρατικούς υπάλληλους που έχουν ξαμοληθεί και γράφουν μόνο πρόστιμα για τον κοροδοϊό να πάρουν κανένα μπόνους από τα 150 (γράψανε τα ζώα κάτι ανέργους στα σουπερμαρκετ της γειτονιάς μου) ενώ άμα θες για σοβαρή δουλεια την δημοτική αστυνομία είναι άφαντοι (είδα βίντεο αποβίβασης 90 ατόμων στην Ρόδο και δεν τους ενόχλησε κανείς) . Τα 3 -4 εκατομμύρια τουρίστες και 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ανοιχτά ανενόχλητοι . Αν ισχύαν τα του κοροδοϊού θέλουν τουφέκισμα που άνοιξαν τα σύνορα χωρίς ελέγχους ,και έχουν φέρει άπλυτους και στην Κρήτη με 2,90 και 6,90 την ημέρα το κεφάλι , ας τα πλήρωνε το κράτος να πάνε οι Ελληνες διακοπές γιατί αυτοί δεν θα αφήσουν ευρώ . Το θέμα είναι ότι όλη η κρατική μηχανή είναι προδότες δια της απραξίας τους . Μακάρι να προχωρήσουν και οι belhara γιατί στον πόλεμο το θέμα είναι τι όπλα θα σου μείνουν μετά τις πρώτες μάχες και τι αναπληρώνεται , όσο πιο πολλά και ποιοτικά έχεις τόσο το καλύτερο .

ΑΡΡ. είπε...


Ελπίζομε ότι όλο και κάποιος εξωτερικός απρόβλεπτος παράγων θα κάνει πάλι κι εδώ το θαύμα του. Θα χαλάσει εθνοφελώς τα καταστροφικά σχέδια και άκρη ουχ ευρεθήσεται.
Κάπως έτσι άλλωστε προχωρά εξ υπαρχής η νεοελληνική εθνική ιστορική περιπέτεια.
Από χρεωκοπία σε κατεδάφισι πάει, και αίφνης να! ένα δαιμόνιο πολεμικό ανακάτωμα και πάλιν εκ της μεμαλακισμένης τέφρας αυτής αναγεννάται και αυξάνεται.
Γι αυτό και εις τας επάλξεις αεί σθεναρώς ημείς, η ζύμη των θεών, η υγιής
σπορά του ελληνικού μέλλοντος, οι ολίγοι της εθνικής συνειδήσεως εκλεκτοί απομεμαλακισμένοι!