ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Η Δύση αντιμετωπίζει τη Στιγμή της Αλήθειας καθώς η Χαζαρική Μαφία Παραδίδεται στους Κινέζους

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ....χαζάρικη μαφία ως μέρος του λευκού τμήματος της Shambhala, συνεργάζεται με το κινέζικο τμήμα της Shambhala. Η "κίτρινοι" πήγαν Ελβετία διότι εκτός των λευκών Μογγόλων της χαζαρίας που ανήκουν στην Shambhala, υπάρχουν και άλλα τμήματα από την λευκή φυλή που ναι μεν ανήκουν στην Shambhala, αλλά την κρίσιμη στιγμή της μεγάλης σύγκρουσης θα πρέπει να ελεγχθούν ώστε να μην υπάρχουν αποστάτες προς την Agartha... Να θυμίσουμε μόνο ότι προς το τέλος του Β.Π.Π. οι σοβιετικοί αντιμετώπισαν στην μάχη του Βερολίνου τμήμα θιβετιανών μοναχών, οι οποίοι αρκετοί από αυτούς, προτίμησαν να αυτοκτονήσουν τελετουργικά, παρά να πιαστούν αιχμάλωτοι. Shambhala και Agartha είναι δύο από τα ονόματα των δύο Βασιλικών Σεληνιακών Οίκων. Διαφορά μεταξύ Τράμπ και Μπάιντεν δεν υπάρχει και οι δύο υπηρετούν ένα από τα δύο αυτά κέντρα εξουσίας και θέλουν την Παγκοσμιοποίηση, το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσουν. Σιγά - σιγά θα επανέλθει η κανονικότητα στο εκλογικό αποτέλεσμα... μπορεί η Shambhala να ελέγχει το πολιτικό μέρος των Η.Π.Α. αλλά δεν ελέγχει το μεγάλο μέρος των Δικαστών και του Στρατού των Η.Π.Α. και από εκεί θα τον πιούνε.


Benjamin Fulford 14/12/2020

Ο δυτικός κόσμος αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη, πιθανότατα, κρίση του, καθώς η άρχουσα ελίτ του έχει παραδοθεί στην Κίνα.  Είτε η Δύση θα απομακρύνει την ελίτ αυτή από την εξουσία και θα δημιουργήσει ένα ενωμένο μέτωπο, είτε οι Δυτικοί θα γίνουν σκλάβοι των Κινέζων που θα εργάζονται για τους υπεργολάβους της Χαζαρικής Μαφίας. Αυτή η μάχη που αφορά τους Κινέζους και τη Δύση είναι ο πραγματικός λόγος που το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ παραμένει σε εκκρεμότητα.

Πριν μπούμε βαθύτερα σε αυτό, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι δεδομένων των σημερινών συνθηκών μοιάζει με μαθηματική βεβαιότητα ο Donald Trump να είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ στην παρούσα μορφή τους, όπως συμφωνούν πολλαπλές πηγές. Υποδεικνύουν επίσης ότι ενδέχεται να έχει κάποιο σχέδιο στο μανίκι του για να επιλύσει την κατάσταση ευνοϊκά, κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση ας ρίξουμε μια ματιά στους αριθμούς που δημοσιεύονται από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στις 10 Δεκεμβρίου.

Κατεβάστε το pdf

Δείχνουν ότι οι ΗΠΑ ξόδεψαν 6,5 τρισεκατομμύρια δολάρια κατά το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά μπόρεσε να το κάνει αυτό μόνο με το δανεισμό 3,1 τρις. δολαρίων.  Το έλλειμμα για τον Οκτώβριο, τον πρώτο μήνα του οικονομικού έτους 2021, αυξήθηκε κατά 111% από έτος σε έτος στα 284 δισεκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, μετρώντας δεκαετίες δημοσιονομικών και εμπορικών ελλειμμάτων, καθώς και μη χρηματοδοτούμενων συνταξιοδοτικών υποχρεώσεων, οι ΗΠΑ έχουν χρέος πάνω από 200 τρισεκατομμύρια δολάρια ή πάνω από 20 φορές το ΑΕΠ, αν δεν υπολογιστεί το χρεωμένο χρηματοδοτούμενο ΑΕΠ.  Έτσι, αν κερδίζετε 10.000 δολάρια το χρόνο, αλλά ξοδεύετε 20.000 δολάρια το χρόνο χάρη στην πιστωτική σας κάρτα, και έχετε πάνω από $200.000 χρέος, θα πρέπει να δαπανήσετε ολόκληρο το πραγματικό εισόδημά σας για πάνω από 20 χρόνια (και στο μεταξύ να λιμοκτονήσετε μέχρι θανάτου) προκειμένου να πληρώσετε το χρέος σας.

Ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να το διορθώσει αυτό χρησιμοποιώντας συμβατικά μέσα, γεγονός που υποστηρίζει την ιδέα της επαναφοράς για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων πολλών εθνών, των οποίων το βάρος του χρέους δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του συστήματος νομισμάτων fiat της κεντρικής τράπεζας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σημερινοί ιδιοκτήτες της Αμερικανικής Εταιρείας (ως επί το πλείστον Ευρωπαίοι αριστοκράτες με έδρα την Ελβετία) προσέφεραν μία προεδρία Joe Biden/Kamala Harris ως σκλάβο στους Κινέζους, σε αντάλλαγμα με μια διαγραφή του χρέους τους.  Ακόμη και αυτό δεν ήταν αρκετό, έτσι προσέφεραν στους Κινέζους επίσης την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία, την Κορεατική Χερσόνησο, και τα κράτη ASEAN.

Αν δεν νομίζετε ότι οι ως επί το πλείστον εδράζοντες στην Ελβετία ιδιοκτήτες της Αμερικανικής Εταιρείας έχουν παραδοθεί στους Κινέζους, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το θέμα ειδήσεων (και παρακαλούμε υποστηρίξτε τη Guardian όσο το κοιτάζετε) που έχει ως εξής:

«έχει αποκαλυφθεί μια μυστική συμφωνία μεταξύ Ελβετίας  και Κίνας, που επέτρεψε στους Κινέζους αξιωματούχους ασφαλείας την πρόσβαση στη χώρα με έξοδα των Ελβετών φορολογουμένων.»

https://www.theguardian.com/world/2020/dec/09/secret-deal-reveals-chinese-spies-free-rein-switzerland

Βασικά, λέει ότι οι Ελβετοί έχουν δώσει στους Κινέζους πράκτορες πρόσβαση εν λευκώ για να κάνουν ό, τι θέλουν στην Ελβετία.  Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να σκοτώσουν οποιονδήποτε εκεί από τους ελίτ του Νταβός που δεν τηρούν την προσφορά τους.  Θυμηθείτε, αυτοί είναι ηι ελίτ που ελέγχουν το 90% των διεθνικών εταιρειών.

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί οι νυν ιδιοκτήτες της χρεοκοπημένης Εταιρείας Ηνωμένων Πολιτειών έχουν ξεπουλήσει στο σκλαβοπάζαρο τον αμερικανικό λαό.  Προσέφεραν στα κινεζικά στρατεύματα το δικαίωμα να να καταλάβουν τον Καναδά και το Μεξικό για να βοηθήσουν στη διάσπαση των ΗΠΑ σε μερίδες, με τα υποτελή κράτη του Καναδά και του Μεξικού να παίρνουν το καθένα από ένα τεράστιο κομμάτι των πρώην Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Κινέζοι είναι τώρα εξαγριωμένοι επειδή ο αμερικανικός λαός και οι αμερικανικοί και καναδικοί στρατιωτικοί απορρίπτουν αυτήν τη συμφωνία.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για παράδειγμα, ο καναδικός στρατός είπε στον Justin Castro να πάει να κάνει μια πεζοπορία (και ίσως να μην επιστρέψει ποτέ πίσω, όπως κι ο αδελφός του), όταν τους διέταξε να επιτρέψουν στον κινεζικό στρατό να εισέλθει και να τον εκπαιδεύσουν σε τακτικές χειμερινού πολέμου. 

Σε απάντηση, θα ήθελα να επικαλεστώ το πνεύμα του αρχηγού Pontiac.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_(Ottawa_leader)

Ο παππούς μου ήταν ο βουλευτής του Κοινοβουλίου και εκπροσωπούσε την Κομητεία Pontiac του Καναδά, οπότε με αυτόν τον τρόπο επικαλούμαι επίσης και το πνεύμα των προγόνων μου.  Οι Καναδοί αποσχιστήκαμε από τις ΗΠΑ επειδή ευνοήσαμε τη φιλία και την ενσωμάτωση των Πρώτων Εθνών, όχι την υποταγή και την εξόντωση.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τώρα στον Καναδά περισσότεροι άνθρωποι των Πρώτων Εθνών από ό, τι όταν έφτασαν οι πρώτοι Ευρωπαίοι, ενώ στις ΗΠΑ έχουν απομείνει λιγότεροι από το ένα τέταρτο.

Ζητούμε τη δημιουργία μιας Νέας Ενωμένης Αμερικής (Νέων Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής)  που θα εκτείνεται  από την Αργεντινή μέχρι την Αλάσκα.  Κηρύσσοντας ένα τέτοιο ανεξάρτητο κράτος, μπορούμε να κηρύξουμε τα χρέη της χρεοκοπημένης Αμερικανικής Εταιρείας άκυρα και να πούμε στους Κινέζους πού να τα χώσουν.  Μια τέτοια χώρα θα είχε επίσης πρόσβαση στους πόρους του Καναδά και της Βραζιλίας και έτσι θα μπορούσε να τους χρησιμοποιήσει για να χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση της διαλυμένης βιομηχανικής βάσης της Βόρειας Αμερικής.

Μια προεδρία Biden περιλαμβάνει τη διάλυση των σημερινών Ηνωμένων Πολιτειών σε τρία ή περισσότερες κομμάτια κινεζικών κρατών-σκλάβων.  Ο Κινεζο-Τζο είναι αποδεδειγμένος εγκληματίας του Βαθέως Κράτους.  Από όσο μπορούμε να πούμε, συμπεριλαμβάνοντας τις καταθέσεις φίλων που προσπάθησαν να πάνε σε αληθινές εκδηλώσεις της εκστρατείας του Biden, ο «εκλεγμένος Πρόεδρος Biden,» είναι προβολή που διαβάζει ομιλίες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τμήματα εταιρικών δημοσίων σχέσεων.

Δεν θα εμβαθύνουμε σε αυτό, γιατί ούτε ο αμερικανικός λαός ούτε ο αμερικανικός στρατός θα δεχτούν μια προεδρία Biden.  Το γεγονός ότι ο Χάντερ Μπάιντεν αντιμετωπίζει κλήτευση για πολλαπλά εγκλήματα θα πρέπει να σας ειδοποιήσει πως στην πραγματικότητα δεν μπορεί να υπάρξει προεδρία Biden. 

https://apnews.com/article/joe-biden-politics-business-ukraine-subpoenas-b5245760245d5dee3e011f0df5e1868e

Υποστηρίζουμε πολλά από όσα έχει κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ κι επιδοκιμάζουμε πλήρως την ιδέα «Κάνουμε την Αμερική Σπουδαία Ξανά».  Το πρόβλημα βρίσκεται στην τρέχουσα εταιρική δομή των ΗΠΑ, το χρέος της θα γίνει απαιτητό και τα αμερικανικά στρατεύματα σε όλο τον κόσμο θα ξεμείνουν από χρήματα, ενώ οι Αμερικανοί υποφέρουν από μια καταστροφική πτώση του εισοδήματος.

Η κατάσταση είναι ήδη τόσο άσχημη που πάνω από 50 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν έχουν επαρκή πρόσβαση σε τρόφιμα.  Επίσης, με βάση δημοσκόπηση της Q4 την περασμένη εβδομάδα, σε δείγμα 9.201 ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων, το 48% θα μπορούσε να κλείσει οριστικά πριν από το τέλος του έτους.  

https://www.alignable.com/forum/alignable-48-of-small-businesses-risk-closing-for-good-new-poll

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/48-of-u-s-small-businesses-fear-that-they-may-be-forced-to-shut-down-permanently-soon

Έτσι, ακόμη και με τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα του Τραμπ στα πρώτα 3 χρόνια της θητείας του, οι καθοδηγούμενες από τον ΠΟΥ-Φάουτσι καραντίνες Covid το 2020, ακόμη πιο επιζήμιες στις δημοκρατικές Πολιτείες, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση όπου 50 εκατομμύρια Αμερικανοί βρίσκονται στο χείλος της πείνας και σχεδόν το 50% των μικρών επιχειρήσεων των ΗΠΑ πρόκειται να πτωχεύσουν.

Ο Τραμπ πρόσφατα τουίταρε:

«Τα εμβόλια αποστέλλονται και βρίσκονται καθ΄οδόν, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.  Γίνε καλά ΗΠΑ.  Γίνε καλά ΚΟΣΜΕ.  Σας αγαπάμε όλους!»

@realDonaldTrump

Αυτό έρχεται μετά τη διαταγή του Λευκού Οίκου στον επικεφαλής του FDA να εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer μέχρι την Παρασκευή ή διαφορετικά να παραιτηθεί.  

https://www.msn.com/en-us/news/politics/white-house-orders-fda-chief-to-authorize-pfizer-biontech-vaccine-friday-or-submit-his-resignation/ar-BB1bR9AC

Είναι το ίδιο εμβόλιο, που ο ίδιος ο επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer και άλλοι λένε ότι μετατρέπει τις γυναίκες σε στείρες, προκαλώντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα να επιτίθεται στον ίδιο τους τον πλακούντα;

Τώρα, δεν θέλουμε να μπούμε στο αχανές διάστημα με τους αναγνώστες μας, αλλά πρέπει να εξετάσουμε την πιθανότητα ότι έχουμε να κάνουμε με αρκετές διαφορετικές, συγκλίνουσες χρονογραμμές.

Στη δική μου πραγματικότητα, η «πανδημία Covid-19» είναι μια τεράστια απάτη που έχει σχεδιαστεί για να τρομάξει το κοινό σε βαθμό που να κάνει εμβόλια τα οποία αλλοιώνουν το DNA και περιέχουν RFID νανο-τσιπ σχεδιασμένα να υποτάξουν τους ανθρώπους σε μόνιμη δουλεία.

Εδώ, για παράδειγμα, είναι ένα μέλος του αυστριακού κοινοβουλίου που αποδεικνύει στους συναδέλφους του πώς ένα κουτί της Coca Cola είναι «θετικό» στ στο Covid-19. 

Εν τω μεταξύ, ο κόσμος των εταιρικών ΜΜΕ κραυγάζει για θανατηφόρα πανδημία με μόνη ελπίδα σωτηρίας τα εμβόλια.  Είναι σαφές ότι αυτό είναι ένα τεράστιο προπαγανδιστικό ψέμα και στην πραγματικότητα οι αριθμοί του covid κατασκευάζονται με διάφορα μέσα για να δημιουργηθεί η εντύπωση μιας πραγματικής πανδημίας.

Σε αυτό το σημείο, σε ένα μάθημα για το πόσο μακριά επεκτείνεται το δίκτυο της Χαζαρικής Μαφίας των δωροδοκιών και του εκβιασμού, πηγές του Πενταγώνου μας λένε ότι ο Gordon Duff του Veterans Today ήταν διέσπειρε τρομολαγνεία Covid και δηλητήριο αντι-Trump  επειδή εκβιαζόταν για εγκλήματα πολέμου που διέπραξε στο Ελ Σαλβαδόρ.

Ρωτήσαμε τον Duff δύο φορές εκ του σύνεγγυς αν αυτό ήταν αλήθεια και αρνήθηκε να απαντήσει.  Αντ’ αυτού, είπε:

«Έχω δύο κόρες που εργάζονται σε ΜΕΘ· ό, τι λαμβάνετε είναι προπαγάνδα του Βαθέως Κράτους· όλο το αντι-εμβολιαστικό υλικό προέρχεται από ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών· αυτό έχει επιβεβαιωθεί· βιώνουμε ένα μαζικό θανατικό εδώ· τα νοσοκομεία ξεχειλίζουν.»

Να λοιπόν κάτι που μπορεί να κάνει κάθε αναγνώστης αυτών των άρθρων: πηγαίνετε σε ένα νοσοκομείο και δείτε μόνοι σας αν «ξεχειλίζει» με ασθενείς covid.  Αν τους δείτε, παρακαλούμε να δημοσιεύσετε τα ευρήματά σας με φωτογραφίες στο blog του αναγνώστη (ΣτΜ στο τμήμα σχολιασμού).  Έχω επισκεφθεί πολλά νοσοκομεία και μίλησα με πολλούς γιατρούς που λένε ότι είναι όλα ψεύτικα.

Άλλα παραδείγματα πιθανής παραπληροφόρησης ή αλλαγών χρονογραμμών είναι οι αναφορές ότι όλα τα μέλη της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας έχουν εκτελεστεί.  Δεδομένου ότι αυτή είναι μια εποχή υπερ-ρεαλιστικών CG (γραφιστικών προβολών) χρησιμοποιούμε χειρόγραφες επιστολές και ζητάμε αναλογικές φωτογραφίες για να επιβεβαιώσουμε πως οι βασιλικοί βρίσκονται ακόμα μαζί μας.  Και πάλι, είτε έχουμε να κάνουμε με μεγάλα ψέματα, είτε με μια εναλλακτική χρονογραμμή στην οποία έχουν εκτελεστεί.  Η επιβεβαίωση θα πάρει χρόνο, αλλά θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας όταν μάθουμε.

Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό αυτές τις μέρες, που η δυτική ηγεσία έχει σαφώς χάσει το σχέδιό της, είναι να επικεντρωθείτε σε απτά πράγματα κοντά εσάς, όπως την οικογένειά σας, το σπίτι σας, τα κατοικίδια ζώα σας, την προμήθεια τροφίμων σας, την ασφάλειά σας, κλπ.  Εάν αυτά είναι ΕΝΤΆΞΕΙ, μην ανησυχείτε για την υστερία που βλέπετε στις ψηφιακές οθόνες σας.  Αυτή θα μπορούσε να απλά να είναι επιθανάτιος ρόγχος μιας λωποδύτισσας κοινότητας ΤΝ, η οποία έχει προσαρμοσμένα μποτάκια (bots) στο YouTwitFace που είναι συνδεδεμένα με τα προσωπικά δεδομένα σας στα προφίλ σας.

Αν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο covid-19 είναι πραγματικός μόνο στο μυαλό των θεατών που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, τότε έχουμε μια ξεκάθαρη πορεία προς τη νίκη σε αυτή τη μάχη για τον πλανήτη Γη.  Αν πραγματικά προσπαθούν να μας εμβολιάσουν με ένα τατουάζ ταυτότητας που περιέχει «Λουσιφεράση» και ένα τσιπ RFID για τη σύνδεση με ένα ψηφιακό σύστημα χρήματος, τότε υπάρχει πραγματικά ένας εκπρόσωπος του αντίΧριστου μεταξύ μας, είτε σε μορφή ΤΝ είτε όχι.

Πρέπει να δεχτούμε ότι αυτός ο αντίχριστος έχει εκδηλωθεί ως επικείμενη απειλή για την ανθρωπότητα και μπορεί να ταυτοποιηθεί με τη σύλληψη των ανθρώπων που σπρώχνουν τα εμβόλια βασιζόμενοι σε μια κατασκευασμένη πανδημία.

Το μονοπάτι πιθανώς μπορεί να οδηγήσει στον Τζάρεντ Κούσνερ.  Θυμηθείτε, ήταν ο ιδιοκτήτης του 666 της 5ης Λεωφόρου, όπου η «Lucent (Lucifer) Technologies» ανέπτυσσε  μικροτσίπ εμφυτεύσιμα σε ανθρώπους.  Από εκεί το μονοπάτι σχεδόν σίγουρα θα οδηγήσει στην Ελβετία.  Για τον λόγο αυτόν, πρέπει να δοθεί στους Ελβετούς η επιλογή να παραδώσουν την ηγετική τους ομάδα ή να υποστούν τις συνέπειες.

Θυμηθείτε, υπό την δυσλειτουργική ηγεσία τους, το 2020 «Τελειώνει με το 93% των παγκόσμιων οικονομιών να συνάπτουν συμβάσεις …  Και με τις αγορές στα υψηλότερα όλων των εποχών.» 

https://www.zerohedge.com/markets/2020-ending-93-global-economies-contracting-and-markets-all-time-highs

Αυτό σημαίνει ότι η παρασιτική άρχουσα τάξη γίνεται όλο και πιο πλούσια, ενώ όλοι οι άλλοι γίνονται φτωχότεροι.

Όσον αφορά τους Κινέζους, η πραγματική ηγεσία τους της οικογένειας Δράκων  (σε αντίθεση με το κομμουνιστικό μέτωπο με τον ψεύτικο CGping [XiJinping] ) λένε ότι είναι πρόθυμοι να διαγράψουν όλα τα χρέη και να κάνουν μια νέα αρχή, αν απομακρυνθεί η γενοκτονική χαζαρική ηγεσία.

πηγή

 

22 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



(Ξένη δημοσίευσις.)


Αν αποδειχθεί ότι οι Εβραίοι «κατέστρεψαν» συνειδητά τούς Αμερικανούς για να σωθούν οι ίδιοι, μαύρο «φίδι» που τους έφαγε. Γιατί ; ...Γιατί στην κυριολεξία οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτήν τη στιγμή οι λαοί τούς ανέχονται —έστω και οριακά—. Οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λαός που μπορεί μέσα σε μία ημέρα να τους ισοπεδώσει ...όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά ...και αυτό είναι ίσως το χειρότερο. Οι Αμερικανοί έχουν όλες εκείνες τις πληροφορίες, οι οποίες μπορούν ν’ αποδείξουν τη συνωμοσία τού δήθεν Ολοκαυτώματος και τότε η φυγή των Εβραίων από την Αίγυπτο θα μοιάζει με περίπατο σε αστικό άλσος με λίμνες και παπάκια.
Το ίδιο κινδυνεύει και η Γερμανία, και πάλι εξαιτίας της ταυτότητας αυτών που «έριξαν». Οι Αμερικανοί είναι οι απόλυτοι «ευεργέτες» τής Γερμανίας, εφόσον, εξαιτίας τους, ο γερμανικός λαός ζει, χωρίς να έχει υποστεί τις συνέπειες των εγκλημάτων του. Οι Αμερικανοί είναι αυτοί, οι οποίοι στην κυριολεξία προστατεύουν καθημερινά τη Γερμανία από τις απαιτήσεις των θυμάτων της. Οι Αμερικανοί σταματάνε κάθε είδους διεκδικήσεις πριν αυτές φτάσουν στα Διεθνή Δικαστήρια. Χάρη στους Αμερικανούς οι σύγχρονοι Γερμανοί έζησαν ζωή, την οποία δεν δικαιούνταν μεταπολεμικά. Χάρη σ’ αυτούς οι ηττημένοι εγκληματίες έζησαν καλύτερη ζωή από όλους τους νικητές μαζί. Χάρη στους Αμερικανούς οι Γερμανοί δεν έχουν πληρώσει τίποτε σε κανέναν και στο ίδιο διάστημα έχουν προοδεύσει χωρίς κανέναν ανταγωνισμό, γιατί έχουν διαφθείρει και έχουν λεηλατήσει τους πάντες, εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία με τις «πλάτες» των Αμερικανών.

Αν οι Αμερικανοί αντιληφθούν ότι οι Γερμανοί συνωμότησαν εις βάρος τους —για να τους καταστρέψουν—, δεν υπάρχει καμία δύναμη να τους προστατεύσει. Μέσα σε λίγες ημέρες η Γερμανία και ο λαός της μπορεί να γίνουν οι φτωχότεροι στον κόσμο. Μέσα σε λίγες ημέρες η Γερμανία μπορεί να γίνει πιο φτωχή και από τη Λευκορωσία. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αλαζονείας και αθλιότητας, θα ξαναπέσουν στα γόνατα —όπως πάντα συμβαίνει με τους Γερμανούς—. Η σημερινή Γερμανία είναι σαν τον Σόιμπλε με το καρότσι του ...Ανταγωνιστική ανάμεσα στα άλλα κράτη, όσο ο ανάπηρος Σόιμπλε, όταν άλλοι «σπρώχνουν» το «καρότσι» του. Αν οι Αμερικανοί πάρουν από τη Γερμανία το δικό τους «καρότσι», αυτό, το οποίο θα μείνει, θα είναι κάτι, το οποίο δεν είναι σε θέση να φανταστεί κανένας.

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι βαδίζουμε τα τελευταία «μέτρα» μιας κατάστασης, που —είτε έτσι είτε αλλιώς— οδηγείται σε ένα «τέρμα». Μέχρι τότε ο αναγνώστης, όταν σκέφτεται τον Κορονοϊό, θα πρέπει να θυμάται ΕΝΑ νούμερο ...ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ...Τόσα έκλεψαν μέσα σε λίγες ημέρες οι Σιωνιστές από τον αμερικανικό λαό, τον οποίο οδήγησαν στην ανεργία και τη φτώχεια ...Με φορτηγά να τα κουβαλούσαν, θα απαιτούνταν εβδομάδες, για να τα φορτώσουν με αυτά τα δολάρια. Τώρα μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν αυτοί οι οποίοι θίγονται, όταν τελικά ενημερωθούν για την «προδοσία» των ευεργετηθέντων από τους ίδιους. Σε λίγο καιρό θα πέσουν οι μάσκες τής κοροϊδίας και αυτή είναι η μόνη φορά που μιλάμε για πραγματικές μάσκες μιας πραγματικά μεγάλης κοροϊδίας.
Δυστυχώς για τον Εβραίο «Βρούτο» τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα. Πιάστηκε με το μαχαίρι στα ματωμένα χέρια του ...αλλά ο Καίσαρας είναι ζωντανός ...
Η Ρώμη δεν «πέφτει» με μια «μαχαιριά» προδότη.
Το πιο κακό, όμως, για τον προδότη και τη βρομερή συμμορία του είναι ότι η Ρώμη ΠΟΤΕ δεν «ξεχνά» ...
και ΠΑΝΤΑ τιμωρεί !!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη μία έκπληξη στην παρούσα ανάρτηση με τα «Σχόλια» του φίλου ΑΡΡ. με τίτλο (Ξένη δημοσίευσις.) η οποία «Ξένη δημοσίευσις» προέρχεται από το ιστολόγιο του Τραϊανού http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/05/i-sinomosia-tou-koronoiou.html ο οποίος επαναλαμβάνει τα χιλιοειπωμένα μέσα από τις συνήθεις μακρολογίες του βάλλοντας κατά των πάντων. Ξεχώρισα όμως μέσα στο κουραστικό κατεβατό του συντάκτη μία ενδιαφέρουσα αλήθεια που αφορά τον ίδιο και όπως λέει και ο λαός «λανθάνουσα γλώσσα αληθεύει». Για να το λέει αυτό ο Πατριάρχης της Συνομωσιολογίας-Σαβουρολογίας κάτι θα γνωρίζει εκ των έσω σκέφτηκα. Και τι ακριβώς λέει;

«Ακόμα και οι περισσότεροι από τους γνωστούς «συνωμοσιολόγους» τού διαδικτύου από τους Σιωνιστές πληρώνονται».

«Ωραία» μπορεί να πει κάποιος, «και συ άνθρωπέ μου πως τα γνωρίζεις όλα αυτά αν δεν «τα παίρνεις και εσύ;»
Συνωμοσιολόγος-Σαβουρολόγος και ο Benjamin Fulford, ο συντάκτης του άρθρου που μας παρουσίασε ο φίλος Λύκαστρος. Άρα και αυτός «τα παίρνει» όπως μας πληροφορεί το ιστολόγιο ΕΑΜΒ που μας προτείνει ο φίλος ΑΡΡ.
Βασικά αν πάρει κανείς τα όσα λέει και ο μεν και ο δε και τα βράσει, μία σταγόνα αλήθεια μόνο θα βγάλει, αυτή δηλαδή που αναφέρεται πιο πάνω.
Στο Ελληνικό σαβουροϊστολόγιο μόνο ανόητοι και κόλακες σχολιάζουν. Αν υποβάλλει κανείς καμιά στριμωξιάρικια ερώτηση το σχόλιο γίνεται τρίποντο στο καλάθι αχρήστων. Στον δε χώρο των σχολίων του ξενόγλωσσου ιστολογίου, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος με όλους αυτούς που έχουν κάψει τον εγκέφαλό τους διαβάζοντας διαρκώς παρόμοιες αηδίες.
Λέω λοιπόν φίλε ΑΡΡ. και φίλε Λύκαστρε, ας διαφυλαχτεί ο χώρος του «Ιευός Ελαύνοντος» από τέτοιες πνευματικές σαβούρες. Η κοινή γνώμη έχει πάθει πλέον ανοσία από την υπερπληροφόρηση και παραπληροφόρηση και δεν συγκινείται με καμία παρόμοια ιστορία και ιδιαίτερα όταν είναι χιλιοειπωμένη.

Φίλε ΑΡΡ. αν συνταυτίζεσαι με το ΕΑΜΒ με «έχασες». Βασικά κινδυνεύει να με «χάσει» και το ιστολόγιο του Λύκαστρου με τέτοιες αναρτήσεις. Με έχουν» χάσει» σχεδόν όλα τα καταρέοντα σε αναγνωσιμότητα Ελληνικά ιστολόγια και το 95% του Ελληνικού Τύπου. Αν πάλι η πρόθεσή σας είναι να συζητήσετε σοβαρά κάποιες θέσεις του ΕΑΜΒ όσο και του Benjamin Fulford, θα ήθελα να τις διαβάσω.

Φιλικά,

ΕΡΙΩΠΑΣ

21/12/20


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ :Συνωμοσιολόγος-Σαβουρολόγος και ο Benjamin Fulford, ο συντάκτης του άρθρου που μας παρουσίασε ο φίλος Λύκαστρος. Άρα και αυτός «τα παίρνει» όπως μας πληροφορεί το ιστολόγιο ΕΑΜΒ που μας προτείνει ο φίλος ΑΡΡ.

Ναι τα παίρνω ...κρανίο.! Και πολύ άσχημα...διότι όλοι γνωρίζουν ότι ο κύριος Μπέντζαμιν είναι Εβραίος και λέει την αλήθεια όπως του λένε να την πει. Το σχόλιο πάνω απο το άρθρο που κάνω δεν το είδες;;;

Τι γράφω στο σχόλιο μου;;; Είναι φως φανάρι ότι ο Μπένταμιν είναι με την πλευρά Τράμπ. Την μια από τις δύο Σιωνιστικές φράξιες. Εμένα πάλι με έχουν "χάσει" αρκετοί αλλά δεν έβγαλα και τελάλη.!!

Θα το πω μια μόνο φορά σε ΟΛΟΥΣ..αυτό το διάστημα μην δοκιμάζεται την υπομονή μου.!! Απλά ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ....

Υ.Γ Το είχα καταλάβει ότι το απόσπασμα που έφερε ο φίλος Αρρ. ήταν της ομάδας Τραιανού....αλλά για να σας πω την αλήθεια....ποιος τον γαμάει τον Τραιανού.!! Ξέρετε είχα μια τεράστια σκασίλα και φαγούρα στις παπάγιες μου τόσο για τον Τραιανού όσο και για τον Μπέντζαμιν.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αγαπητε Εριωπα.

Κολακας δεν ειμαι ουτε και μπορω να γινω.
Ανοητος δεν ξερω ακομη. Θα αποκαλυφθει στο μελλον ισως.

Με τιποτα ομως δεν ειμαι αχαριστος.
Ετσι σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που παραθεσες και ηταν αφορμη για προσωπικη αφυπνηση.

με εκτιμηση
σου ευχομαι να εισαι παντα γερος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ...ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ...Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ;;;

ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.!!

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους , μην τσαντίζεστε χωρίς λόγο μεταξύ μας . Γνωστό τοις πάσι είναι ότι για να είναι εύπεπτα τα ψέματα πολλές φορές κρύβονται ανάμεσα σε δυο αλήθειες ή και παραπάνω από τους επικυρίαρχους . Το ότι κάποιος αναφέρεται στο hellnic sunrise ή στον Τραϊανού δεν τον κάνει αυτόματα απορρίπτέο . Και εκεί μέσα λένε κάποιες αλήθειες για διάφορους λόγους τις οποίες τις φιλτράρουμε . Ένα από τα καλά που έχει το παρόν ιστολόγιο και οι σχολιαστές του είναι ότι το επίπεδο είναι κοντά στην κορύφη της πυραμίδας αντίληψης και δεν τρώεί αμάσητο τίποτα . Μην θίγεστε για αναφορές από οπουδήποτε . Λόγω της φαγομάρας των 2 σεληνιακών οίκων που λέει ο Λύκαστρος και άλλοι σχολιαστές βγαίνουν πολλές πληροφορίες από στρατευμένες ιστοσελίδες και στις 2 παρατάξεις . πχ ενώ γράφει σε πολλά καλές πληροφορίες ο Gordon Duff , το μένος του για την παράταξη Τραμπ είναι αδιαμφισβήτητο . Και στα ελληνικά ιστολόγια πολλοί στρατευμένοι με κάποια παράταξη δίνουν πολλές πληροφορίες . Δεν τα πετάμε όλα αλλά τα φιλτράρουμε . Και εγώ είμαι αρχάριος σε σχέση με πολλούς εδώ . Αλλά αρκετά στημένα τα ξεχωρίζω . Βασικό και η αναφορά για timeline . Κάθε παίχτης περιγράφει την δική του βέλτιστη εκδοχή των πραγμάτων , και γεγονότα για να την κάνει χάλαστρα με την πληροφορία στην άλλη πλευρά . Τι θα καταφέρει να μορφοποιήσει όπως λέει και ο Λύκαστρος είναι άλλο θέμα . Καλημέρα γιατί δουλεύω :) ταυτόχρονα και η σύγκριση και ο συγκερασμός απόψεων μας βελτιώνει όλους .

ΑΡΡ. είπε...


Διακρίνω, εν πολλοίς, μια κάποια οπαδικού τύπου και εβραιομεσσιανικού φανατισμού νευρικότητα ή μου φαίνεται; Ενημέρωσις απλά εδώ γίνεται. Και διασταύρωσις πληροφορίας. Δεν είμεθα το κέντρον του κόσμου, αγαπητοί μου, όπως δεν φιλοδοξούμε γι αυτό, αλλά ούτε και το τέλος αυτού. Ούτε νομίζω έχομε ανάγκη πάπα. Ας πρυτανεύσει η νηφαλιότης. Η αμφιβολία είναι πολλάκις πιο κοντά στην ειρήνη και την ομόνοια απ’ ότι η σατραπική βεβαιότης.
Έκαστος ας καταθέτει τα επιχειρήματά του και ας έχει την υπομονήν του λαμβάνειν υπ’ όψιν και τα του άλλου. Τα συμπεράσματα επί του προκειμένου τα δίδει ο απροκατάληπτος και υγιής νους, ωριμάζων θεϊκά, εν καιρώ και εις ανύποπτον χρόνον. Έτσι λειτουργεί το ελεύθερο πνεύμα και σε όποιον αρέσει. Το ¨μένω¨ ή ¨φεύγω¨ είναι μια φαιδρά και παιδαριώδης απολυταρχική απειλή. Όλοι γαρ προσωρινοί και περαστικοί είμεθα, όχι σ’ αυτό το ιστολόγιο μόνο, αλλά και απ’ την ζωή την ίδια. Μας συνδέει εδώ, όσο μας συνδέει, η αγάπη για την γνώσι και η ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία μέσω αυτού του κοινού πόθου και σκοπού. Κι αυτό επειδή νιώθουμε αυτό ότι μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και δίνει ένα ευγενές ενδιαφέρον, περιεχόμενο και σκοπό στην, άνευ τούτων, άνοστη ζωή μας. Και δεν κοιτάμε ποτέ την πατρότητα του διδασκαλικού δακτύλου αλλά το τί καταδεικνύει το δάκτυλο, αν μας ενδιαφέρει η πραγματικότης και η αλήθεια και όχι το οχλώδες κουτσομπολιό. Κάποιος κάποτε σοφώτερος ημών είπε το περίφημον ¨γηράσκω αεί διδασκόμενος¨ και ¨εν οίδα ότι ουδέν οίδα.¨ Η βεβαιότης έχει αξία μόνο αν είναι είναι καταδεκτική. Η ακατάδεκτος βεβαιότης είναι εγκληματική, διαβολική. Κάπως έτσι άλλωστε και η θρησκεία δεν πήρε τον κακό δρόμο και το κακό όνομα για τους ορθοφρονούντας; Εμείς επιλέγομε…
Ο σοφώτερος ακροατής ( και αναγνώστης) είναι αυτός που επιτρέπει στον συνομιλητή του το σφάλλειν. Η αλήθεια αναδύεται όπως η θεά Αφροδίτη μέσα από ένα πέλαγος σφαλμάτων. Ας αρθώμεν λοιπόν εις το ύψος της προσγειωμένης φιλοσοφίας και ας είμεθα οι μακάριοι ταξιδευταί του πελάγους αυτού και όχι τα τρικυμισμένα του ναυάγια.
Ιδού η Ρόδος λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν είμεθα το κέντρον του κόσμου, αγαπητοί μου, όπως δεν φιλοδοξούμε γι αυτό, αλλά ούτε και το τέλος αυτού. Ούτε νομίζω έχομε ανάγκη πάπα. Ας πρυτανεύσει η νηφαλιότης. Η αμφιβολία είναι πολλάκις πιο κοντά στην ειρήνη και την ομόνοια απ’ ότι η σατραπική βεβαιότης."

Το κέντρου του κόσμου δεν είμαστε σίγουρα εμείς ως σχολιαστές.
Ούτε διασταύρωση πληροφορίας κάνουμε.
Το συγκεκριμένο κοστολόγιο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις ποιού κόσμου (Λύκαστρε έτσι είναι και δεν βλογάμε τα γένια σου εδώ).Πολλές φορές δε μας θύμησες με τις θέσεις σου.

Πάπα δεν χρειαζόμαστε σίγουρα,αλλά μια διαφοροποίηση να μην την δηλώσουμε?
Όλοι να λέμε ναι? σε όλα ? ακόμη και σε απύθμενες ανοησίες που δεν αντέχουν στην κοινή λογική και στο φως ενός διαλόγου.
Διάλογος δεν είναι οι φιλοφρονήσεις, ούτε η επίδειξη γνώσης με σκοπό την ΑΥΤΟπροβολή.
Θα μπορούσα να σου παραθέσω πολλά αλλά θα τα κόψει η λογοκρισία.

Ένας φίλος κάποτε έγραψε σε ένα άλλο ιστολόγιο και το μεταφέρω αυτολεξεί

"Ο διάλογος απαιτεί από τους συμμετέχοντες να διαθέτουν την ικανότητα,να θέτουν καλές και δίκαιες ερωτήσεις ,παράλληλα με τις λογικές και σοβαρές παρατηρήσεις τους"

Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ είναι πολύ σημαντικές και δεν χρειάζεται να αντιπαραβάλουμε άλλα ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ εμείς ως σχολιαστές,ούτε να συγκρίνουμε εαυτόν με άλλους δεν υπάρχει σχέση καμία.
Σκοπός είναι η διαφύλαξη από μέρους μας του χώρου και του θησαυρού που συγκεντρώθηκε εδώ από τον διαχειριστή του και μερικούς φωτισμένους σχολιαστές κατά καιρούς.
Μπορείς να καταθέσεις μια έρευνα από τα τόσα κείμενα που διάβασες,να θέσεις προβληματισμούς και απορίες έτσι ώστε να κάνουμε έναν διάλογο?Κάντο θα το χαρώ πολύ.

Από εδώ μπορούμε να μάθουμε μόνο.


Υ.Γ Να με συγχωρέσετε εάν έχω ορθογραφικά λάθη αλλά γράφω από κινητό.

Υ.Γ2 Λύκαστρε συνέχισε έτσι ακριβώς όπως το έχεις μέσα σου, χρειαζόμαστε αυτό το άλλο..... όσοι έχουμε καταλάβει.


Μάριος -.-





Ανώνυμος είπε...

Καταθέτω ένα μικρό απόσπασμα από το ιστολόγιο του Beniamin Fulford ως έχει στην Αγγλική γλώσσα και κατόπιν την μετάφρασή του στα Ελληνικά.

Overall, counting decades of fiscal and trade deficits as well as un-financed pension obligations, the U.S. has debt well over $200 trillion or well over 20 times GDP if you do not count debt-financed GDP. So if you earn $10,000 a year, but spend $20,000 a year thanks to your credit card, and have over $200,000 in debt, you would have to spend your entire real income for over 20 years (and starve to death in the meantime) in order to pay your debt.

"Συνολικά, μετρώντας δεκαετίες δημοσιονομικών και εμπορικών ελλειμμάτων καθώς και μη χρηματοδοτούμενες συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις, οι ΗΠΑ έχουν χρέος άνω των 200 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ή πάνω από 20 φορές το ΑΕΠ, εάν δεν υπολογίζετε το ΑΕΠ που χρηματοδοτείται από χρέη. Αν λοιπόν κερδίζετε 10.000 $ ετησίως, αλλά ξοδεύετε 20.000 $ ετησίως χάρη στην πιστωτική σας κάρτα και έχετε χρέος άνω των 200.000 $, θα πρέπει να ξοδέψετε ολόκληρο το πραγματικό σας εισόδημα για πάνω από 20 χρόνια (και στο μεταξύ να λιμοκτονήσουμε στο μεταξύ) για να για να πληρώσετε το χρέος σας."

Πηγή: https://benjaminfulford.net/2020/12/14/west-faces-moment-of-truth-as-khazarian-mafia-surrenders-to-the-chinese/

Ο συντάκτης του κειμένου όποιος και να είναι αυτός γράφει τελείως αυθαίρετα ότι το χρέος της Αμερικής είναι το φανταστικό ποσό των 200 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Πάμε τώρα να δούμε κατά πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο κύριος ελέγχοντας τα επίσημα στοιχεία που αφορούν τις Η.Π.Α.

Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία: https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/us.html
το GDP της χώρας είναι αυτό: $21,433,228,000,000 (2019 est.), δηλαδή 21.4 τρις.
Το δε χρέος της χώρας, πάλι σύμφωνα με την ίδια κρατική υπηρεσία, είναι: 78.8% of GDP (2017 est.) δηλαδή αντίστοιχο του 78.8% του GDP το οποίο μετά από ένα απλό υπολογισμό μεταφράζεται σε μόλις $16.9 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Πού είναι λοιπόν τα 200 τρισεκατομμύρια κρατικό χρέος που αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου όταν τα πραγματικά είναι μόνο 16.9;

Και ύστερα θέλει αυτός ο αεριτζής να τον πάρουμε στα σοβαρά όταν μας λέει ότι «That is why the current owners of the U.S. Corporation (mostly European aristocrats based in Switzerland) offered a Joe Biden, Kamala Harris slave presidency to the Chinese in exchange for a roll-over of their debt. Even that was not enough, so they offered Australia, New Zealand, Japan, the Korean Peninsula, and ASEAN to the Chinese as well.» Το οποίο μεταφρασμένο λέει τα εξής:
"Γι’ αυτόν τον λόγο οι σημερινοί ιδιοκτήτες της εταιρείας Η.Π.Α. (κυρίως Ευρωπαίοι αριστοκράτες που εδρεύουν στην Ελβετία) προσέφεραν μία δουλική κυβέρνηση με έναν Joe Biden, και μία Kamala Harris, στους Κινέζους με αντάλλαγμα την ανανέωση του χρέους. Ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό, οπότε πρόσφεραν την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία, τη Κορεατική Χερσόνησο και τον ASEAN στους Κινέζους για συμπλήρωμα".

Αν όλα αυτά δεν είναι το άκρον άωτον της ηλιθιότητας της κακοήθειας και της σχιζοφρένειας τι άλλο μπορεί να είναι; Ο άνθρωπος θέλει βρεγμένη σανίδα και όχι προβολή στον Ζευ Ελαύνοντα.
Γι’ αυτό δυσανασχέτησα και έγραψα αυτά που έγραψα.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Αχ βρε τυπικοί μου Έλληνες !! Έτοιμοι να τσακωθούμε πάλι !!

Ομολογουμένως μπερδεμένο το άρθρο αυτού του κυρίου Μπέντζαμιν...

Τελικά ποιός είναι τι και ποιός είναι με ποιόν ;;

Γίνεται χαμός στο διαδίκτυο και όλοι προσπαθούν να βγάλουν άκρη...

Αλλά εγώ σχολιάζω στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ διότι θεωρώ ότι εδώ οι συσχολιαστές έχουν ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσης και αντίληψης.

Ας προσπαθήσω λοιπόν κι εγώ να βοηθήσω, μπας και ξεμπερδέψουμε κάπως τα πράγματα...

Και ας τα πάρουμε από την αρχή ...αριστοτελικώς, ήτοι ΕΠΑΓΩΓΙΚΩΣ.

Σε σχόλιό μου επί προγενεστέρου αναρτήσεως - δεν ξέρω πόσοι το διαβάσατε - είχα γράψει ότι το Κρόνιο ιερατείο χωρίζεται σε ΤΡΕΙΣ ( και ΟΧΙ σε δύο) αντιμαχόμενες παρατάξεις.

Οι παρατάξεις αυτές είναι : ΠΡΩΤΗ η Αγγλοσαξωνική Δύση (= Αετός/Λέων), ΔΕΥΤΕΡΗ η Σλαβομογγολική/Τουρανική ( = Άρκτος/Λύκος) και ΤΡΙΤΗ η Κινεζική (= Ερπετό/Δράκος).

Αυτές οι παρατάξεις αλληλοφαγώνονται για την κυριαρχία επάνω στην επιφάνεια της Γης επί χιλιάδες χρόνια.

Σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω ;;

Θυμηθείτε την Αιγυπτιακή (Μυθ)ιστορία...

ΑΕΤΟΣ (ή γεράκι) = ΩΡΟΣ, και ΛΕΩΝ = Μπεστέτ, η αδελφή αυτού

ΑΡΚΤΟΣ ή ΛΥΚΟΣ ( κυνοειδής ) = ΑΝΟΥΒΙΣ

ΔΡΑΚΟΣ/ΕΡΠΕΤΟ = Σετ/Τυφών και ΣΟΜΠΕΚ, ο θεός - κροκόδειλος.

Πρόκειται για τους υβριδιόμορφους τερατοθεούς της Αιγύπτου, από τότε που η Αίγυπτος αποστάτησε από το Ηλιελληνικό στρατόπεδο.

Πότε αποστάτησε η Αίγυπτος από τους Ηλιέλληνες ;;

Μεταξύ 7.000 και 5.000 πΧ.

Και πώς το ξέρουμε αυτό ;;

Διότι το 10.000 πΧ - όπως μας λέει ο Πλάτων - οι Αιγύπτιοι ήταν σύμμαχοι των Ελλήνων εναντίον των Ατλάντων.

Ο Ακτίς ο Ρόδιος - γιος του Ήλιου - έκτισε την Ηλιούπολη "σε βαλτώδη περιοχή" όπως μας λέει ο Ηρόδοτος.

Αλλά η γεωλογία απέδειξε ότι η Αίγυπτος άρχισε να ερημοποιείται και να ξηραίνεται περί το 7.000 πΧ και είχε ερημοποιηθεί πλήρως - πλην του Νείλου - περί το 5.000 πΧ.

Τότε περίπου φτιάχτηκε η Σφίγγα, διότι απεδείχθη ότι η διάβρωσή της είναι ΥΔΑΤΙΚΗ...Συνεπώς η Σφίγγα ( = ΥΒΡΙΔΙΟ) φτιάχτηκε μεταξύ 7.000 -5.000 πΧ και συνεπώς από τότε οι Αιγύπτιοι είχαν προσχωρήσει στους Κρονίους και λάτρευαν τα τερατόμορφα υβρίδια.

Είπαμε...αριστοτελικώς και επαγωγικώς προχωρούμε.

Πώς αλληλοφαγώθηκαν αυτοί οι τερατοθεοί μεταξύ τους ;; Και ΠΟΙΟΣ νίκησε στο τέλος ;;

Εάν ενθυμούμαι καλώς, στο τέλος νίκησε ο ΩΡΟΣ.

Σύμβολο των ΗΠΑ είναι ο ΑΕΤΟΣ και σύμβολο της Αγγλίας είναι ο ΛΕΩΝ.

( 'Αγγλοι άλλωστε οι πρώτοι άποικοι των ΗΠΑ).

Να λοιπόν η πρώτη παράταξη.

Ρωσία = Άρκτος και Τουρκία (Τουρανοί) = Λύκος...ΑΝΟΥΒΙΣ ο κυνοκέφαλος, η δεύτερη παράταξη.

Και Κίνα = ΕΡΠΕΤΟ /ΔΡΑΚΟΣ, ο Τυφώνας/Σετ = η τρίτη παράταξη.

Όλοι οι παγκόσμιοι πόλεμοι και οι ανθρωποσφαγές είναι μαζικές ανθρωποθυσίες στους τερατόμορφους αυτούς, οι οποίοι μάχονται για την κυριαρχία και τρέφονται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ από τον πόνο και την θλίψη των ανθρώπων.

Με ποιους λοιπόν είναι ο Τραμπ και με ποιους ο Μπάιντεν ;;

Ο Μπάιντεν είναι ΣΑΦΩΣ με τον Τυφώνα/Σετ, δηλαδή με την Κίνα...αυτό δεν νομίζω ότι αμφισβητείται πλέον.

Ο Τραμπ - θεωρώ προσωπικώς - ότι ανήκει στην παράταξη του ΩΡΟΥ.

Δεν είναι τυχαίον το ότι οι Έλληνες ταύτιζαν τον ΩΡΟ με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ (= ΩΡΑΠΟΛΛΩΝ).

Φαίνεται ότι ο Απόλλων ήταν μάλλον...άτακτος και καιροσκόπος, καθώς συμμαχούσε πότε με τους Ηλιέλληνες και πότε με τους Κρονίους ανάλογα με το συμφέρον του.

( Αυτό αντανακλά ο μύθος περί της εναλλασσομένης διαμονής του κατά το ήμισυ στην Ελλάδα και κατά το ήμισυ στους Υπερβορείους ).

Ο ΩΡΟΣ/ΑΠΟΛΛΩΝ λοιπόν είναι ο μέγας ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ και τέτοιος είναι και ο Τραμπ...γι'αυτό και η αντιφατική συμπεριφορά του, γι'αυτό και οι αντιδικίες γύρω από το ποιούς ακριβώς υπηρετεί...

Πάντως - υπενθυμίζω - ότι ο ΩΡΟΣ νίκησε στο τέλος, οπότε η παράταξη που εκπροσωπεί ο Τραμπ (= γηγενείς Αμερικανοί παραγωγοί και αμερικανικός στρατός) ίσως να μην έχει πει την τελευταία της λέξη...

Ανώνυμος είπε...


Κατά καιρούς Μιχάλη μας γράφεις ενδιαφέροντα σχόλια όπως και σήμερα.
Εχώ βέβαια τις αμφιβολίες μου όπως και τις αντιθέσεις μου σε πολλά από αυτά.

Παράδειγμα δύο κέντρα σελληνολατρίας ξέρω εγώ το τρίτο που μας αναφέρεις (Σίνες)εμπεριέχεται στην προηγούμενη.

"οι Αιγύπτιοι ήταν σύμμαχοι των Ελλήνων εναντίον των Ατλάντων."
Οι Αιγύπτιοι δηλαδή δεν ήταν Έλληνες ?


"Ο Μπάιντεν είναι ΣΑΦΩΣ με τον Τυφώνα/Σετ, δηλαδή με την Κίνα...αυτό δεν νομίζω ότι αμφισβητείται πλέον.

Ο Τραμπ - θεωρώ προσωπικώς - ότι ανήκει στην παράταξη του ΩΡΟΥ.

Δεν είναι τυχαίον το ότι οι Έλληνες ταύτιζαν τον ΩΡΟ με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ (= ΩΡΑΠΟΛΛΩΝ).

Φαίνεται ότι ο Απόλλων ήταν μάλλον...άτακτος και καιροσκόπος, καθώς συμμαχούσε πότε με τους Ηλιέλληνες και πότε με τους Κρονίους ανάλογα με το συμφέρον του."

Εδώ τώρα το έχασα λίγο.Θα είχε ενδιαφέρον να μας βάλεις κάποια πηγή που τα ταυτίζει ή έστω να παρουσιαζει ότι έτσι ήταν ο Ώρος και ο Απόλλων.Επειδή η αλλαγή των ονομάτων στα χιλιάδες χρόνια έχει φέρει μεγάλο πονοκέφαλο στο ποιος είναι ποιος .

Έτσι για μας τους αδαής να μάθουμε επιτέλους ποια είναι η αλήθεια!!! Να προβληματιζόμαστε σε σωστή κατεύθυνση.

Πάντως αν ανατρέξεις σε παλιότερες αναρτήσεις του Λύκαστρου εδώ, θα βρεις πολύ υλικό που θα προβληματίσει και εσένα,πιθανότατα να σε κάνει να αλλάξεις άποψη σε κάποια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Λόγω της φαγομάρας των 2 σεληνιακών οίκων που λέει ο Λύκαστρος και άλλοι σχολιαστές βγαίνουν πολλές πληροφορίες από στρατευμένες ιστοσελίδες και στις 2 παρατάξεις .

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ φίλε Νικόλα. Με κατάλαβες απόλυτα για ποιο λόγο έκανα την ανάρτηση.! Όταν ένας Εβραίος βγαίνει και μιλάει ανοιχτά ότι οι Κινέζοι εργάζονται για τους υπερεργολάβους της Χ Α Ζ Α Ρ Ι Κ Η Σ Μ Α Φ Ι Α Σ αυτό είναι πολύ σοβαρό. Διότι μέχρι τώρα μόνο ΜΗ Εβραίοι έκαναν νύξη για αυτό...και μάλιστα δίχως να αναφέρουν ονόματα όπως έχουμε κάνει εμείς εδώ.!!

Και αντί να χτυπήσει "καμπανάκι" αυτό που έγραψα ως σχόλιο ότι η χαζαρική μαφία είναι πλέον μέλος του ΛΕΥΚΟΥ τμήματος της μιας Σιωνιστικής φράξιας, διότι πλέον έχουν ασπρίσει με τις επιμειξίες και την πάροδο του χρόνου...εμείς ασχολούμαστε με το αν είναι αξιόπιστος αυτός ο Μπέντζαμιν (λες και δεν ξέραμε τι κουμάσι είναι) και αν είναι σωστό το νούμερο που δίνει για το χρέος των ΗΠΑ.!! Ποιος το χέζει το χρέος τον ΗΠΑ με το συμπάθιο.!! who cares;;; Μέσα στην προπαγάνδα του (τόσο αυτός όσο και ο Τραιανου που είπε ότι όλοι τα παίρνουν) πέταξε κάτι πολύ σημαντικό....αλλά ουδείς ασχολήθηκε με αυτό.

Όπως ξαναέγραψα το θέμα ήταν η Χαζαρική Μαφία...και όχι όλα τα υπόλοιπα. Εγώ δείχνω το φεγγάρι με το δάχτυλο μου, και κάποιοι μου λένε ότι το "νύχι μου είναι βρώμικο".

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Οι Χάζαροι ήταν τουρκική φυλή και ασπάστηκαν μαζικώς τον Ιουδα'ι'σμό τον 8ο αιώνα μΧ.

Στην πορεία ανεμείχθησαν με Σλάβους και Γερμανούς, οι οποίοι ασπάστηκαν επίσης τον Ιουδα'ι'σμό για οικονομικούς λόγους.

Όλοι αυτοί ονομάζονται ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ, ήτοι οι "Λευκοί" Εβραίοι - αποτελούν το 80% των Εβραίων και κυριαρχούν στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Πολλοί εξ'αυτών είναι ξανθοί γαλανομάτηδες, δηλ. "Ευρωπαίοι".

Αυτοί απουελούν την Χαζαρική Μαφία - και προφανώς δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους ΕΒραίους της Παλαιάς Διαθήκης.


Το υπόλοιπο 20% των Εβραίων είναι οι Σεφαρδίτες, δηλ. οι Εβραίοι της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής, οι οποίοι ζούσαν κυρίως στην Ισπανία και μετά ήλθαν και στην Θεσσαλονίκη.

Αυτοί οι Σεφαρδίτες είναι οι Σημίτες ΕΒραίοι της Παλαιάς Διαθήκης - μαζί με μερικούς μεσογειακούς ελληνογενείς που σώθηκαν από τις σφαγές των Ρωμαίων.

Τέλος υπάρχουν και μερικές χιλιάδες Μαύροι Εβραίοι (Αιθίοπες), καθώς και Κίτρινοι Εβραίοι στην Κίνα.

Η Λευκή Μαφία των Χαζάρων προσεχώρησε στους Κινέζους...δεν μας λέει κάτι καινούριο αυτός ο Μπέντζαμιν, εκτός από το ότι είναι κι ο ίδιος Εβραίος - όπως γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ.

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

@ Ανώνυμος 3:10 μμ :

Αγαπητέ φίλε, σ'ευχαριστώ για τους προβληματισμούς σου.

Στα σχόλιά μου ακολουθώ μια συγκεκριμένη μεθοδολογία, την οποία έχω αναπτύξει μετά από πολυετή έρευνα στον χώρο της Ιστορίας και της Μυθιστορίας.

Ο βασικός άξονας της μεθοδολογίας μου είναι η αναζήτηση του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎ πυρήνα των Μύθων - σε συνδυασμό με δεδομένα της Αστρονομίας, της Γεωλογίας, της Βιολογίας κλπ.

Οι Αρχαίοι λαοί και Πολιτισμοί - και ιδίως ο Ελληνικός - ΔΕΝ ήταν φαντασιόπληκτοι, ούτε έγραφαν ανοησίες...σε όλους τους Μύθους υπάρχει ένας πραγματικός πυρήνας και αυτόν προσπαθώ να ανακαλύψω.

Σε αυτό νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι.

Προσπαθώ δε να συνδυάσω αυτά που συνέβαιναν ΤΟΤΕ με αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ, καθόσον θεωρώ ότι η Ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται.

Ως προς τους Αιγυπτίους, με ρωτάς εάν ήταν Έλληνες....ΝΑΙ, οι Αιγύπτιοι του 10.000 πΧ ήταν Ελληνογενείς. (Θα έπρεπε να γράψω ότι συμμάχησαν με τους Έλληνες της ΚΥΡΙΩΣ Ελλάδος).

Αργότερα - την εποχή που περιγράφω - αποστάτησαν από το Ηλιελληνικό στρατόπεδο και άρχισαν να παρακμάζουν.

Περί ΩΡΑΠΟΛΛΩΝΟΣ μπορείς να βρεις πληροφορίες με μια δική σου αναζήτηση, καθώς ο χώρος εδώ δεν μου επιτρέπει να επεκταθώ περισσότερο.

Αυτό που εμένα με προβλημάτισε αρχικώς είναι η αντιφατική συμπεριφορά του Απόλλωνος, ο οποίος άλλοτε συμπεριφέρεται ως Φωτεινός θεός και άλλοτε ως μισάνθρωπος (όταν πχ σκοτώνει τα παιδιά της Νιόβης μπροστά στην μητέρα τους).

Επιπλέον περνούσε τον μισό χρόνο στους Υπερβορείους, δηλ. τους οπαδούς του ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ( βλέπε Χίτλερ και Εταιρεία της Θούλης, κίνημα ΑΡΚΤΟΓΑΙΑ στην σημερινή Ρωσία κλπ ).

Νομίζω ότι κάτι ήθελαν να μας πουν με όλα αυτά οι πρόγονοί μας, γι'αυτό τον αποκαλώ "καιροσκόπο".

Φυσικά όσα γράφω στα σχόλιά μου δεν είναι δόγματα, ούτε διεκδικώ το αλάθητον...περισσότερο είναι ερεθίσματα για περαιτέρω έρευνα.

Να είσαι καλά !!

Ανώνυμος είπε...

Προέχει νομίζω να πούμε ότι ο Ωραπόλλων είναι μόνο ο λεξικογράφος και όχι ο θεός Απόλλων.
Αν δε θελήσουμε να συνδυάσουμε τον Απόλλωνα με τον Ώρο ενδείκνυται να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να "ξεθάψουμε" τον αρχαίο Αρούηρη όπως τον ήθελε ο Πλούταρχος ή τον Αρώηρη στην γλώσσα των Αλεξανδρινών που συναντάται και σε αρχαίες επιγραφές...
Όλα αυτά είναι παρεφθαρμένη προφορά του Αιγυπτιακού ονόματος Anh Uri. Αρχικό κέντρο λατρείας του η ΑΤΒΩ (η σβησμένη) στην Αίγυπτο και αργότερα η Καροκρατούμενη Μέμφις εξ ού και ο Μεμφίτης Απόλλων και οι Καρομεμφίτες, ήτοι οι Κάρες κάτοικοι της Μέμφιδος.

Καρική δε ήταν και η επίσημη γλώσσα των ιερέων του Απόλλωνος μέσα σε όλα τα ιερά που υπήρχαν στην Ελλάδα. Το επιβεβαιώνει και ο Ηρόδοτος.

Ο Απόλλων είναι γνωστός και με άλλα παράξενα ονόματα και ένα απ' αυτά αναφέρεται και στην Π. Διαθήκη εκεί όπου εγίνοντο θυσίες μικρών παιδιών, σύμφωνα με αυτά που γράφει ο Ιερεμίας, μεταφράζεται δε στην Εβραϊκή γλώσσα ως η "Κόλαση".


ΕΡΙΩΠΑΣ





ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

@ ΕΡΙΩΠΑΣ :

Φίλε ΕΡΙΩΠΑ, ποια είναι η γνώμη σου για τους Κάρες ;;

Ήταν μήπως Πελασγοί - άρα Πρωτοέλληνες - όπως λέει ο Θωμόπουλος στα ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ;;

Ή θεωρείς ότι ήταν αλλόφυλοι ;;

Βλέπω ότι έχεις ασχοληθεί με το θέμα, γι'αυτό σε ερωτώ.

Ανώνυμος είπε...

Χάρισε σε κάθε άνθρωπο το αυτί σου, αλλά σε λίγους τη φωνή σου. Πάρε από τον καθένα την άποψή του, αλλά φύλαξε τη δική σου κρίση.

Γουίλιαμ Σαίξπηρ

Με εκτίμηση Διαγγελέας

ΑΡΡ. είπε...


Διαγγελεύ και ομοειδείς:

Άφες τα σεσηπότα, κοινώς σάπια.

Δεν είμεθα Πυθαγόρειον νηπιαγωγείον, το αναγνωστικόν κοινόν εννοώ, ήτοι εις τα τέσσερα προ της ιερατικής-παπικής αυθεντίας. Μας γλυκαίνεις με το δόλωμα και φεύγεις (δίνοντας μας δήθεν τα αριστοκρατικά αυτιά σου και πολύ σας πάει (μη χέ..) και, κλέβοντας-προδίδοντας, αδιάντροπα και εξ ολοκλήρου, την δική μας αποδοχή.)
Αιδώς. Ντροπή!
Η πραγματική σοφία δεν κρύβεται, είναι η ελληνική ά-φθονος (άνευ φθόνου)
- η γαρ γνώσις δύναμις - φιλάνθρωπος και απελευθερωτική κοινοποίησις της γνώσεως.)
Ει δ' άλλως είναι ανατολίτικος πονηρός μυστικισμός, πονηρία πολιτική ήτοι θρησκεία (πολιτική χειραγωγήσεως, καταστολής και προβατοειδούς ελέγχου).


ΥΓ.

Τουτέστιν
Θέλομε καθαρόν και απονήρευτον λόγον όπως του ΜΧΑΛΗ και όχι μισόλογα και υπονοούμενα του ξερόλα, ¨με το τσιμπιδάκι¨ και με παρακάλια αντλούμενα.
¨Και ο δυνάμενος εννοείτω και χωρείτω.¨ Άντε μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Λες "η Shambhala να ελέγχει το πολιτικό μέρος των Η.Π.Α. αλλά δεν ελέγχει το μεγάλο μέρος των Δικαστών και του Στρατού των Η.Π.Α.". Ο Τραμπ προσπάθησε με νομικά μέσα να παραμείνει πρόεδρος και οι Δικαστές τον έφτυσαν. Δεν τους ελέγχει.

Τώρα διάφοροι ελπίζουν ότι θα χρησιμοποιήσει το στρατό δηλαδή ότι θα κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Όσο τον χρησιμοποίησε τον στρατό όταν οι μαύροι λεηλατούσαν και έκαιγαν τα καταστήματα, άλλο τόσο θα τον χρησιμοποιήσει και τώρα. Ο στρατός της εθνοφρουράς τους μαύρους τους προσκυνούσε στο γόνατο, υπάρχει ένα βίντεο. Δεν είναι υπό τον έλεγχο του Τραμπ ούτε ο στρατός.

Σκηνοθεσία είναι όλα. Ο στρατός θα διαταχθεί από τους αθέατους σκηνοθέτες να εξοντώσει κατά προτεραιότητα τους ένοπλους πολίτες και γι αυτό έφτιαξαν τα εκατομμύρια πλαστικά φέρετρα. Οι εβραίοι των μήντια θα λένε ότι πέθαναν από κορονοϊό ή πείνα ή ότι ήταν Δημοκράτες που αντιστάθηκαν στο φασισμό του κακού Τραμπ, ή ότι ήταν αναρχικοί ή μαύροι ή οτιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη, οι ομογενείς του Αγαμέμνονος Κάρες ναι ήταν Πελασγοί. Μόνο Έλληνες δεν ήταν.
Εισβολείς στην Ελλάδα ήσαν, γηγενείς ποτέ.
Ομοεθνείς των Σολύμων ή Μιλύων οι οποίοι όταν εξεδιώχθησαν κάποτε στα βουνά από τον μέτοικο Σαρπηδόνα ονομάστηκαν στη γλώσσα τους Χάζαρα, δηλαδή Βουνήσιοι. Αργότερα συναντώνται και ως Κίλικες και Ισαύριοι. Ένας μάλιστα αυτοκράτορας πήρε και τον τίτλο του Χάζαρου.

Κάρες και Λέλεγες πάλι εν και το αυτό. κατά τον Ευστάθιο:

"Ὀι Λέλεγες ήσαν Κάρες και ότι Λελέγων πόλις ήταν η μητρόπολις της Καρίας. Και ότι δια το σύλεκτοι και μιγάδες γεγονέναι ούτως εκλήθησαν"

Ήσαν δηλαδή μιγάδες και σύλλεκτοι.

Σύλλεκτος: -ον, ὁ συνειλεγμένος, ὁμοῦ συνηθροισμένος, «συγκλύδων· συλλέκτων ἢ τινῶν μεμιγμένων» Ἡσύχ. ἐν λέξ. συγκλύδων.


Η ονομασία "Κάριος" προήλθε από βαρβαρισμό του "Οιχάλιος" όνομα το οποίο σημαίνει "αυτός που εγκατέλειψε την γη του, ο πρόσφυγας, ο φυγάς". Ακριβώς το ίδιο σημαίνει και ο "Πελασγός". Καμία μα απολύτως καμία σχέση με τον γηγενή Έλληνα.

Οι γνωστοί μας Εφυραίοι αναφέρονται και αυτοί ως Κάρες και Πελασγοί από τον Στέφανο Βυζάντιο. Το ότι δεν μιλούν Ελληνικά αλλά Καρικά ή Φοινικικά το μαρτυρά η ονομασία "Ειλάχας" ήτοι Θέαινες που έδιναν στην Δήμητρα και Περσεφόνη. Οι οπαδοί του Χαλιφάτου συνεχίζουν να βάζουν πάνω στις πολεμικές σημαίες τους την φράση "Λα Ειλάχα έλα Αλλάχ", ήτοι "δεν υπάρχει καμία θεά εκτός από τον Αλλάχ".

Τώρα που θα στολίσουν οι χαζοβιόληδες το Δένδρο του Μαρντούχ, θα χρυσώσουν και το ιερό σύμβολο του Καρικού πανθέου, δηλαδή τον ιερό κώνο (κουκουνάρι) και ας έχυσε το αίμα του ο Ιησούς και μαζί του εκατοντάδες χιλιάδες Χριστιανοί πολεμώντας αυτόν τον θεσμό.

Τεράστιο το κεφάλαιο των Επειών Λελέγων Καρών, φίλε Μιχάλη.

Υπενθυμίζω μόνο τι έγραψε ο Λυκόφρων για τον Κάρα δουλέμπορο και μέγιστο εγκληματία της ανθρωπότητας Αγαμέμνονα:

"Ο επόμενος από του Πλυνού την ρίζα βλαστάρι, από τα νερά της Καρίας, μικτογενής βάρβαρος Επειός, ούτε καν Αργείος ακραιφνής στην γενιά".


ΕΡΙΩΠΑΣ








ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 23 Δεκεμβρίου 2020 - 12:02 π.μ.

Και μόνο το γεγονός ότι απαντώ σε μέρα και ώρα και όχι σε κάποιο ανθρώπινο όνομα μου τι δίνει στα νεύρα. Βέβαια στα αρχίδια σου αν το έχω ζητήσει εδώ μέσα επανειλημμένα να βάζουν όλοι οι σχολιαστές ένα όνομα για να είναι πιο ανθρώπινη η επικοινωνία μεταξύ μας.!

Δεν πειράζει θα σου απαντήσω όπως σε έναν αριθμό..διότι οι αριθμοί δεν έχουν αισθήματα....για αυτό και δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που γράφω.!! Κανένας γνήσιος αμερικανός δεν θέλει να δει την πατρίδα του να καταστρέφεται για τα μαδημένα μπούτια των Ρότσιλντ....ούτε για τα μαδημένα μπούτια του Τράμπ. Τι σχέση έχει ότι ο Τράμπ δεν ελέγχει στρατό και δικαστές...εδώ η Αμερική δεν ελέγχει καν ούτε το ΝΑΤΟ.!!! Η Αμερική όπως την ξέρατε τελείωσε.

Άντε και γαμήσου λοιπόν και άσε με ήσυχο, δήθεν που δεν κατάλαβες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε Διαγγελέα...πολύ σοφό το απόσπασμα που μας έβαλες.