ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Κυριάκος: «Δεν ήμουν εγώ στο Βερολίνο κατά την επίσημη επίσκεψή μου τον Μάρτη» (Video)

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τόσο καιρό σας το λέω.....Έχει άβαταρ.!! Ο.Υ.Σ.Τ   ΡΕ.!!


Αρνήθηκε χθες στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού, ο Κυριάκος Τσώρτσιλ-Κένεντι ότι έκανε πράγματι επίσκεψη στο Βερολίνο τον Μάρτιο του 2020 (υπογράμμισε ότι «στο Βερολίνο πήγα το 2019, όχι το 2020») παρά τα αναρίθμητα βίντεο, τις δεκάδες φωτογραφίες, τα μιλούνια των ρεπορτάζ, αλλά και την ίδια την τότε επίσημη ανακοίνωση του Μαξίμου. (Δείτε περισσότερα εδώ.)

Δεν πήγε ο Κυριάκος στο Βερολίνο

Και το ερώτημα πλέον που πλανάται πάνω από την εγχώρια κεντρική πολιτική σκηνή είναι το εξής: Αν όντως δεν πήγε o Κυριάκος στο Βερολίνο, τότε ποιος ήταν εκείνος που πήγε στη θέση του; Μα είναι πάρα πολύ απλό: Ο σωσίας του – για λόγους ασφαλείας.

Είναι τοις πάσι γνωστό (και δεν χρειαζόταν να το μάθετε από το Σατιρικό μας Πρακτορείο Ειδήσεων) ότι κάθε ηγέτης που σέβεται τον εαυτό του αλλά και το αξίωμά του διατηρεί σωσίες.

Ο σατανικός Σαντάμ Χουσεϊν λόγου χάριν, ο οποίος συνέλεγε πυρηνικά όπλα με απώτερο στόχο να εξολοθρεύσει όλον τον Ελεύθερο Κόσμο, την Ελεύθερη Αγορά και το Αόρατο Χέρι της (αλλά ευτυχώς παρενέβη ο Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ και σώθηκαν, ενώ οι New York Times τη γλίτωσαν με μία μόνο συγγνώμη τύπου «είχαμε αυταπάτες, ήμασταν μικροί τότε»), είχε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής τουλάχιστον δέκα σωσίες, ενώ το ίδιο θρυλείται τώρα και για τον πληθωρικό (και επίσης διαβολικό) Κιμ της Β. Κορέας.

Σωσίες πάντως έχουν και οι ηγέτες του φιλελεύθερου δημοκρατικού κόσμου, όχι μόνο οι δικτάτορες, άσχετα αν μας το αποκρύπτουν για λόγους γοήτρου.

Είναι λοιπόν δυνατόν ο Κυριάκος να μην έχει σωσίες; Βεβαίως και έχει. Δεν μπορεί να διακινδυνεύει διαρκώς την ασφάλεια και τη σωματική του ακεραιότητα. Αν είναι δυνατόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς εξυφαίνεται από τα ΜΜΕ ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τους σωσίες των πρωθυπουργών και των αρχηγών κρατών, το οποίο ενίοτε αγγίζει τα όρια της φανταστικής λογοτεχνίας και της μυθιστορίας, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο φαίνονται. Δεν υπάρχει τίποτε το «μυστηριώδες» σ’ αυτήν την πρακτική, όλοι οι ηγέτες το κάνουν. Είναι θέμα ασφαλείας.

Παραδείγματος χάριν, από χθες έχει βουίξει το «ρεπορτάζ» (εντός πολλών εισαγωγικών) των Μαδουραίων ότι η Μαρέβα, λέει, εθεάθη «παρανόμως» στην Καλαμάτα να συνοδεύει τα στελέχη του Οίκου Dior στο Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Καρέλια» και αναρωτιούνται οι άπλυτοι με πηχυαίους τίτλους «τι sms έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού για να αλλάξει περιφερειακή ενότητα» κλπ κλπ.

Εμείς, ως Πλέμπα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ ήταν η Μαρέβα. Εστάλη μια υπέρκομψη τοπική σωσίας της (οπότε ΔΕΝ χρειαζόταν να υπάρχει και SMS), με σκοπό να λαμπρυνθεί με την (έστω και εικονική) παρουσία της η εν λόγω εκδήλωση και ταυτοχρόνως να μη διακινδυνεύσει η υγεία της Πρώτης Κυρίας της Χώρας.

Να κάνετε σωστό ρεπορτάζ, Μαδουραίοι. Να μην είστε «ό,τι να ‘ναι». ΔΙΟΤΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΣΤΕ «Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ».

Όσο για το ερώτημα τού «γιατί χρησιμοποιεί ο Πρωθυπουργός και η Πρώτη Κυρία της Χώρας σωσίες», Πλεμπαίοι μου, το ‘παμε, δεν υπάρχει τίποτε το μυστηριώδες ή το απόκρυφο: εν μέσω τέτοιας σφοδρής αύξησης των κρουσμάτων τόσο πανελλαδικά όσο και πανευρωπαϊκά, είναι πρωτίστως θέμα ασφαλείας (και ανεμελιάς).

Καλό σας μεσημέρι.


 ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Τί κλόουν, τί κλώνος,
θα το δείξει ο χρόνος.

Πάντως κι εσύ μωρή
Σταζι-Σταλινική κομμουνοσκρόφα
με το αυτιστικό διακτινισμένο τσιράκι σου
απ' την ίδια δεν είστε
περιούσιο στόφα; (shit stuff)