ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Η Κίνα δημιούργησε τον πρώτο ”Τεχνητό Ήλιο” για πυρηνική και στρατιωτική εφαρμογή

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : H Kίνα ήταν ανίκανη να ελέγξει  έναν ιό , και θα ελέγξει έναν τεχνητό ήλιο;;!! Παίζουν με πράγματα που δεν καταλαβαίνουν και δεν θα μπορούν να ελέγξουν  και θα κάνουν τεράστια πλανητική καταστροφή. Θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια και την τεχνολογία για μελλοντικά διαστρικά ταξίδια.


Χωριανόπουλος Άγγελος

Η νέα γενιά εγκατάστασης «τεχνητού ήλιου» της Κίνας, γνωστή ως HL-2M Tokamak, εγκαταστάθηκε με επιτυχία στο Τσενγκντού της επαρχίας Σιτσουάν της Νοτιοδυτικής Κίνας και πραγματοποίησε την πρώτη επιτυχημένη λειτουργία της, ανακοίνωσε η Αρχή Ατομικής Ενέργειας της Κίνας.

Αυτό μας δείχνει ότι η Κίνα έχει κυριαρχήσει ανεξάρτητα στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία τεχνολογιών μιας μεγάλης κλίμακας προηγμένης συσκευής tokamak, μιας μηχανής που έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί την ενέργεια της σύντηξης, θέτοντας μια σταθερή βάση για τον ανεξάρτητο σχεδιασμό και την κατασκευή των αντιδραστήρων πυρηνικής σύντηξης της χώρας.

Το HL-2M Tokamak, σχεδιασμένο για να αναπαράγει τις φυσικές αντιδράσεις που συμβαίνουν στον ήλιο, στοχεύει στην παροχή καθαρής ενέργειας μέσω ελεγχόμενης πυρηνικής σύντηξης. Με μια πιο προηγμένη λειτουργία δομής και ελέγχου, η νέα συσκευή μπορεί να παράγει πλάσμα θερμότερο από 200 εκατομμύρια βαθμούς Κελσίου και το επίπεδο ηλεκτρικού ρεύματος πλάσματος μπορεί να ανυψωθεί σε περισσότερα από 2,5 τρισεκατομμύρια αμπέρ.

Ο τεχνητός ήλιος είναι σήμερα η μεγαλύτερη προηγμένη συσκευή tokamak με τις υψηλότερες παραμέτρους στην Κίνα. Θα παρέχει βασική τεχνική υποστήριξη στην Κίνα για την επίτευξη υψηλής ποιότητας ανάπτυξης στην πυρηνική σύντηξη και θα γίνει μια διεθνής πλατφόρμα που η Κίνα θα συνεργαστεί με τον κόσμο στην ενέργεια πυρηνικής σύντηξης, ανέφερε ο οργανισμός.

Εφόσον λειτουργήσει το εγχείρημα, η Κίνα θέτει τις βάσεις για ολική ανεξαρτητοποίηση από την ενεργειακή εξάρτηση που έχει από τις χώρες της Μέσης Ανατολής (Ιράν, Ιράκ) σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο, δεδομένων των συναλλαγματικών ισοτιμιών δολαρίου με τις οποίες συναλλάσσεται. Ένα μεγάλο μέρος της παρεχόμενης ενέργειας σε στρατιωτικά συστήματα, στο μέλλον, θα εξαρτάται από ηλιακή και πυρηνική ενέργεια και δεδομένης της προαναφερθείσας ανακάλυψης, θα καλυφθεί πλήρως από ”τεχνητούς ήλιους”.

Για παράδειγμα άμα μπορέσει να κάνει ελεγχόμενη πυρηνική σύντηξη σε συνδυασμό με υδρογόνο (που είναι πολύ ελαφρύ), θα παράξει τεράστια ποσοστά ενέργειας. Αεροχήματα και περιφερόμενα πυρομαχικά που εφοδιάζονται με τέτοιες τεχνικές θα έχουν αυτονομία χρόνων λειτουργίας πέριξ της γης. Παρόμοιες ικανότητες έχει το UAV του μέλλοντος Skydweller Aero, Ισπανο-αμερικανικής κατασκευής.

Με πληροφορίες από oilprice.com, www.globaltimes.cn,

ΠΗΓΗ

 

8 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Έτσι έκαναν κάποτε και οι Ατλάντιοι πρόγονοί τους...έπαιζαν με πράγματα που δεν καταλάβαιναν και τους πήρε ο...

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Το μηχάνημα αυτό του διαβόλου το παλεύει χρόνια η Κίνα, παλεύει κι άλλα που είναι κρυφά, έτσι και σκάσουν βράσε ρύζι.....

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Κάπου εδιάβασα ότι ο ημέτερος ήλιος είναι μεν φωτεινός αλλά όχι θερμός. Επιχειρηματολόγει δε ο επιστήμων αυτός λέγων ότι ο περιβάλλων τα αεροπλάνα αήρ είναι ψυχρός ενώ λόγω μικροτέρας εννοείται αποστάσεως από τον ήλιον έδει είναι θερμότερος απ' ότι στην γη.
Μήπως (λέω εγώ) και τα κάθε τόσο εκπηδούντα εκ της μάζης αυτού του ηλίου γιγαντιαία διαστημόπλοια μεγέθους αστροπολιτείας έχουν βάσεις εντός αυτού λόγω που είναι ¨κατοικήσιμος¨; Και μήπως οι κάτοικοί του αυτοί σχετίζονται και με την διαγαλαξιακή ελληνική φυλή;
Ξέρει τις επ' αυτού να διαφωτίση;
Ότι δια αληθή πληροφόρησι, ενημέρωσι και γνώσι εκ μέρους της καθεστηκυίας επιστήμης της αστρονομίας ούτε λόγος φυσικά. Τα τεράστια γαρ έξοδα των ανά την γην μεγαλυτέρων αστεροσκοπείων χρηματοδοτούνται (μαύρο χρήμα) απ' το Βατικανό. Οπότε...

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

@ ΑΡΡΙΩΝ :

Φίλε Συνέλληνα, δεν ξέρεις πόσο κοντά έχεις πέσει...

Ο 'Ηλιος είναι ένας τεράστιος ηλεκτρικός ΠΥΚΝΩΤΗΣ και ΟΧΙ ένας πυρηνικός αντιδραστήρας (όπως ισχυρίζεται η "επίσημη" αστρονομία).

Η επιφανειακή θερμοκρασία του Ηλίου είναι πολύ μικρότερη από αυτή που θα δικαιολογείτο εάν ήταν πυρηνικός αντιδραστήρας.

Υπάρχει δε - κατά πάσα πιθανότητα - στερεός μεταλλικός πυρήνας στο εσωτερικό του Ηλίου και ΟΧΙ υδρογόνο σε κατάσταση "πλάσματος" όπως μας λένε.

Πολύ χρήσιμα στοιχεία δίνει στα βιβλία του ο Βελικόφσκυ, ο οποίος - αν και Ιουδαίος - ανέτρεψε το κατεστημένο οικοδόμημα της αστρονομίας και επαληθεύτηκε σε όλες τις προβλέψεις του.

(Tώρα το γιατί η "κατεστημένη" αστρονομία επιμένει στο αφήγημα του Ηλίου ως πυρηνικού αντιδραστήρα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο)...

Όσο για τους Αστρομηχανικούς...αρκεί να πούμε ότι μπορούν να "χειρίζονται" Ήλιους και να διαμορφώνουν πλανήτες.

Δεν τους αποκαλώ "Έλληνες θεούς" για να μην μας πιάσει και ο αντιρατσιστικός νόμος...

Σου συστήνω όμως - όπως και σε όλους τους φίλους του Ζ.Ε - το εκπληκτικό βιβλίο THE RINGMAKERS OF SATURN, του NORMAN BERGRUN.

O BERGRUN ήταν αρχιμηχανικός της ΝΑΣΑ, και στο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτό βιβλίο - με στοιχεία και φωτογραφίες - δείχνει τα κολοσσιαία σκάφη των Αστρομηχανικών και την δραστηριότητά τους στο Ηλιακό μας σύστημα.

Το βιβλίο είναι "εξαφανισμένο" και δυσεύρετο, αλλά μπορείς να το βρεις στο διαδίκτυο και να το κατεβάσεις σε pdf.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΜΙΧΑΛΗΝ
Χαίρε, ευγενές συναντιλήπτορ.

Ευχαριστώ τα μάλιστα που με έκανες σοφώτερο.
Θα προσπαθήσω να εύρω το δυσεύρετο ή άλλο σχετικό.


Κι ένα δώρο ετυμολογικόν αφιερωμένον εις σε, αν δεν το ξέρεις ήδη:

ΜΙΧΑΗΛ <Μεγήλ (εβρ.) παράφρασις του ελλ. Μέγ-ας ήλ-ιος.
(Γλωσσικόν φαινόμενον κατά τον ελληνοανατρεπτικόν βιοφυσικόν Μιχ. Γρηγορίου)
δεδομένου και επιστημονικώς εξηκριβωμένου ότι:

Πέραν γαρ του ασβεστολιθικού (κοραλλιογενώς ορεινού) πετρώματος του ελληνικού χώρου και της αναλόγου πεπροικισμένης του χλωρίδος και πανίδος,
ως και της ελληνικής διατροφικής (θεά Αθηνά, ελαιόλαδο, 24ο πολυακόρεστο) και κλιματολογικής ποιότητος,
ο ανθρώπινος εγκέφαλος απομακρυνόμενος-μεταναστεύων,
και μετά τρεις συνεχείς εκτός Ελλάδος γενεάς (100 έτη),
απολλύει-αποβάλλει οριστικώς την ευφυεστέραν του
γλωσσικήν ιδιαιτερότητα-ικανότητα,
αυτήν της κλίσεως των της ελληνικής γλώσσης
ρηματικών (72) και ονοματικών καταλήξεων.
(Γρανίτινον πεδίον, πρβ. Μέση ανατολή, Ιταλία-Ρώμη και άνω κ.ο.κ.)



ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

@ ΑΡΡΙΩΝ :

Σ'ευχαριστώ Συνέλληνα για τις πληροφορίες σου.

Ως ιατρός γνωρίζω τις ευεργετικές ιδιότητες του Ελληνικού Λόγου επί των εγκεφαλικών συνάψεων, καθώς και τις εξίσου ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου μας επί της ψυχοσωματικής υγείας εν γένει.

Ομολογώ ότι δεν εγνώριζα την ακριβήν ετυμολογία του ονόματός μου, αν και η κατάληξίς του ( -ΕΛ ή -ΗΛ ) με είχε κάνει να υποψιάζομαι ότι πρόκειται περί Ελληνογενούς αντιδανείου εκ της Ιουδα'ι'κής.

Με κατέστησες λοιπόν κι εσύ σοφώτερον !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ Μιχάλη για το βιβλίο που μας ανέφερες. Το βρήκα και το κατέβασα σε μορφή pdf , τώρα μένει να βρω χρόνο για να το διαβάσω.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Μέγα ήλιε λοιπόν,
ωσαύτως ευχαριστώ σε καγώ δι' άλλην μίαν φοράν δια το βιβλίο,
(το ηύρα όπως ανέγραψες και θα το απολαύσω επισταμένως εν καιρώ)
χαίρων εν ταυτώ δια την αποδοχήν της αφιερώσεώς μου.
Καλό ξημέρωμα-εωθινόν.