ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Επεκτατισμός μέχρι γελοιότητας: Τα Αντικύθηρα είναι τουρκικά – Να διοριστεί σε αυτά Τούρκος «κρατικός διαχειριστής»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όχι κύριε Ιγνατίου οι Τούρκοι δεν είναι ούτε γελοίοι, ούτε σχιζοφρενείς όπως λέτε . Καθόλου σχιζοφρενείς , ξέρουν πολύ καλά το ρόλο στη διεθνή ναυσιπλοΐα ως προς τις διελεύσεις από Γιβραλτάρ προς Black Sea κι ανάστροφα Κυθήρων -Αντικυθήρων να γιατί θέλει άμεσα κλείσιμο κόλπων 12νμ κλπ. ... και δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρονται στα Αντικύθηρα.. Μια χαρά κάνουν και έκαναν την δουλειά τους, απλά ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ  όρθιοι και πληρώνατε και ξενοδοχείο.!! Σας τα λέω ΕΔΩ που το πηγαίνουν το "γράμμα" οι μόγγολοι και τι σκοπούς έχουν. Σας το λένε μόνοι τους και δεν καταλαβαίνετε..." ...ότι από τις ακτές του Ατλαντικού (την Αμερική δηλαδή) μέχρι τις ακτές του Ειρηνικού υπάρχει μια Μεσαία Ζώνη , και αυτή η Μεσαία Ζώνη είναι η νέα γενιά των μουσουλμάνων . Και αυτή η νέα γενιά των μουσουλμάνων είναι αυτή που κάθεται ανάμεσα στην Ανατολή και στην Δύση και κύριο πυλώνα της έχει την...ΤΟΥΡΚΊΑ.!!!!" Σας το λέει ξεκάθαρα ο Ερντογάν δια στόματος Καραγκιούλ....".. Be prepared for extraordinary surprises!"

Και ότι αφήνουν τα Χανιά έξω από τις εδαφικές διεκδικήσεις τους, δεν είναι ότι μας κάνουν χάρη, αλλά λόγω Αμερικάνων που εκεί έχουν την πιο σημαντική βάση τους στην Σούδα.!!! Επιτέλους πότε θα σταματήσετε ΟΛΟΙ σας να κάνετε το ίδιο λάθος για την Τουρκία.;; Οι γελοίοι είμαστε όλοι εμείς οι Δυτικοί, που ακόμα δεν έχουμε αρχίσει τις "σφαλιάρες" στην Τουρκία...έπρεπε σύσσωμος ο ελληνικός τύπος, τα ΜΜΕ, ο πολιτικός , στρατιωτικός, κόσμος, και όλοι να φωνάζουμε και να απαιτούμε ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ και γρήγορα.!!! Άλλα όλα αυτά προϋποθέτουν...όρχεις και όχι ζαρτιέρες. Ποιος θα το ζητήσει ;;; ΟΙ ΚΟΤΕΣ;; ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟΟΟΟΟΟ


 

Ακόμη και τα Αντικύθηρα έφθασαν τώρα να διεκδικούν οι Τούρκοι υποστηρίζοντας ότι έχουν.. καταληφθεί από την Ελλάδα, η οποία έχει εγκαταστήσει δήμαρχο και έχει κατασκευάσει λιμάνι μην επιτρέποντας στο τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών να τοποθετήσει «κρατικό διαχειριστή» για να το διοικεί.

Αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις που μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν δεν τις έκανε κάποιος τυχαίος γραφικός εθνικιστής Τούρκος αλλά ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας Ουμίτ Γιαλίμ. Ο εν λόγω απόστρατος είναι και ο εμπνευστής της προπαγάνδας περί 19 ελληνικών νησιών που δήθεν ανήκουν στην Τουρκίας. Μάλιστα η εφημερίδα η οποία θεωρείται ακραίων εθνικιστικών τάσεων, δημοσιεύει και… χάρτη με τις γελοιότητες του Γιαλί.

«Και πάλι η Ελλάδα εισέβαλε στο νησί Αντικύθηρα χωρίς ν’ αντιμετωπίσει εμπόδια. Σημαίες της Ελλάδας και της Ε.Ε. κυματίζουν στην είσοδο του λιμανιού του νησιού, που βρίσκεται υπό τουρκική κυριαρχία από την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Τα Αντικύθηρα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερα από το Καστελόριζο ή την Πργκηπόνησο στον Βόσπορο. Η Ελλάδα εφάρμοσε στα νησιά την ίδια πρακτική που εφάρμοσε το Ισραήλ στα Παλαιστινιακά Εδάφη, δηλαδή πρώτα εποικισμό και ακολούθως κατοχή». δήλωσε στην εφημερίδα Sozcu.

Σημειώνεται ότι τα Αντικύθηρα, όπως και τα Κύθηρα και η Ελαφόνησος περιήλθαν στην Ελλάδα μαζί με τα Επτάνησα ως μέρος της υπό βρεταννική κηδεμονίας Επτανήσου Πολιτείας, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την έλευση του Βασιλιά Γεωργίου του Α’.

HJ με πληροφορίες από SÖZCÜ

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



Εμ, σού λέει ο Τούρκος,
ομογάλακτα του Μ π α λ ά φ α γιουσουφάκια, γερμανοδοσίλογοι της Μέρκελ,
δεν είναι εδώ και πενήντα χρόνια όλοι αυτοί οι Έλληνες(;) ελληνόφωνοι πολιτικοί;
θα το ρ ι σ κ ά ρ ο υ ν, δεν θα το ρισκάρουν να χάσουν ακόμα και την Κρήτη και τα Κύθηρα;
Τώρα μάλιστα που φυλάκισαν και την Χ.Α. μπορούν και κοιμούνται τον δημοκρατικό ανεξύπνητο ήσυχοι. Άλλοι γαρ εθνικοί εχθροί δεν υπάρχουν γι αυτούς, όλοι οι λαοί είναι κομμουνοχριστιανικώς αδέλφια τους, ακόμα κι ο σκατομογγόλος ο Τούρκος τώρα μάλιστα που έχει παρά και λαδώνει αβέρτα.
ΕΕάλλου, (και τί χρείαν έχομεν μαρτύρων), με τα σανοκομμουνιστικά μυαλά που κουβαλούν οι χαζονεοέλληνες,
οι αντικαταστήσαντες τους εθνικούς των ήρωες με κάτι Φύσσηδες, Γρηγορόπουλους, Ζακηδες και ΣβορωνοΠολυτεχνεία,
αυτοί και με την υπογεννητικότητα και την λαθροπλημμύρα που τους δέρνει
όχι Αντικύθηρα θα χάσουν, μετ' ου πολύ,
αλλά και την Ομόνοια ακόμα του βλαχοΜπακοδήμαρχου.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια στραγγάλισμα από συμμάχους δεν έχει βιώσει ποτέ ο Ελληνικός λαός. Η γαλέρα μπάζει από παντού και η βαψονυχού στη τρελή χαρά της. Δώσε της διακοπές και πάρε της τις ζαρτιέρες.
Πώς να μην το παίζει μάγκας ο ασιάτης νταβατζής όταν βλέπει να συμβαίνουν όλα αυτά γύρω του. Μέχρι βέτο δώρο του προσφέρει ο χεζοπαντελόνας αρχιαπατεώνας πριν πάει στον αγύριστο.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Μμ. είπε...


Ρε να μη βρίσκεται απροσκύνητος Έλλην πρωθυπουργός, βουλευτής έστω,
μαμώ την δημοκρατία, την δικαιοσύνη και την εκκλησία σας,
να βγάλη ελληνική κραυγή ακουστή μέχρι τα πέρατα της γης του ειπείν το αυτονόητον:

Βρε αχρείε τουρκόπουστα, βρε μογγολομπάσταρδε,
βρε κατάρα της ασιατικής στέπας
όπως και τα ξαδερφά σου Ουνογερμανά,

βρε δεν κοιτάς τα στραβάδια σου που όπου κάθεσαι και περπατάς
ελληνικές πόλεις και αρχαία μνημεία της ιστορίας μας πατάς.
Διεκδικείς κιόλας ρε ασβέ,τολμάς,
πού έπρεπε τρύπα μόνο
να ζητά να βρεις για να κρυφθής.

Αλλά ας όψεται η δρακοφυλή και των πανδιωκομένων Ελλήνων
η ευνουχισμένη φυλή.