ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι όλα είναι στημένα με έναν σατανικό τρόπο, με σκοπό την πλήρη υποδούλωση των πάντων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το 2020 ήταν δύσκολο, αλλά το 2021 θα είναι ακόμα δυσκολότερο. Μην περιμένετε να έρθει η κανονικότητα , ούτε την άνοιξη ούτε το καλοκαίρι ούτε σε 2-3 χρόνια. Σας λένε ψέμματα ..το θέμα όμως είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει γύρω του. Προτιμά να πιστεύει αυτά που του πασάρουν μέσα από τα ΜΜΕ , διότι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Βιώνουμε σήμερα αυτό που έγραψε ο Πλάτωνας πριν από 2.500 χρόνια . Κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι όλα είναι στημένα με έναν σατανικό τρόπο, με σκοπό την πλήρη υποδούλωση των πάντων . Κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι οι Άτλαντες ετοιμάζονται να ξανά κυβερνήσουν φανερά όπως κάποτε στην γη.

Από εδώ και μετά , σταδιακά κάθε πολίτης που θα τολμά να σκεφτεί ελεύθερα θα κατηγορείται από τα παγκόσμια λαμόγια, που θα έχουν υποστηρικτές μιλιούνια επιδοτούμενων κουλτουριαραίων , κατακαθιών που η παγκοσμιοποιητική κουτάλα έβγαλε από τον πάτο της ανθρώπινης κοινωνίας.Ας χαιρετίσουμε την έλευση του νέου έτους, αν και πρόωρα, με ένα βιντεάκι για να προετοιμαζόμαστε...για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον.!! Βέβαια αυτοί που προωθούν την ΑΙ (τεχνητή νοημοσύνη) δεν θα καταφέρουν πολλά διότι αυτό που εξελίσσει  έναν εγκέφαλο είναι η γλώσσα.! Κάθε λέξη είναι σαν ένα κύτταρο...κάθε κύτταρο δημιουργεί και καινούργιες συνάψεις. Αυτό όμως δεν μπορεί να το καταφέρει η οποιαδήποτε γλώσσα πάνω στον πλανήτη, παρά μόνο μια...η αρχαία ελληνική γλώσσα.

Στην πραγματικότητα ένας τενεκεδένιος ρομποτάκος ποτέ δεν θα καταφέρει να γίνει το ίδιο έξυπνος με έναν ζωντανό ελληνικό νού. Βέβαια όλο αυτό θυμίζει την ταινία Εξολοθρευτής , και όπως σας έχω ξαναπεί η ζωή μας όλη ένας...Σινεμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: