ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Βρετανίας : Δεν θα κάνω το εμβόλιο, δεν έχω επαρκείς πληροφορίες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μαζί σου Κική.!!! Και εγώ δεν θα κάνω το εμβόλιο ο που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Πλέον άρχισαν να ακούγονται για το εμβόλιο, πολλές αντίθετες φωνές. Μητσοτάκης: "Στις 30 Δεκεμβρίου η έγκριση του εμβολίου κατά του κορονοϊού... και την παραμονή θα σας ευχηθώ με διάγγελμα μου υγεία και μακροημέρευση".! Την κάτσαμε την βάρκα...το εμβόλιο μπορεί να γλυτώσουμε να το κάνουμε το διάγγελμα όμως με τίποτα. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ 2021 αν μας ευχηθεί ο ΑΡΧΙΓΚΑΝΤΕΜΗΣ !!!!

 «Δεν ξέρουμε που βαδίζουμε. Σε αυτή την φάση δεν θα το κάνω το εμβόλιο, δεν έχω επαρκείς πληροφορίες  γιατί δεν έχουμε ενημέρωση», δήλωσε η πρόεδρος των Ελλήνων γιατρών του  Ηνωμένου Βασιλείου Κυριακή Σονίδου. Μιλώντας σε εκπομπή στο MEGA επεσήμανε πως δεν έχουν σαν επιστημονική κοινότητα στην Μεγάλη Βρετανία καμιά ενημέρωση και ότι μαθαίνουν είναι από τα μέσα ενημέρωσης για το εμβόλιο, καταθέτοντας τον έντονο προβληματισμό της για το εμβόλιο της Pfizer-BioNTeck.

Η Ελληνίδα γιατρός με πολυετή θητεία στο υγειονομικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου άφησε αιχμές για τον τρόπο που η βρετανική κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα, καταλογίζοντας της , βιασύνη και επικοινωνιακή πολιτική για να αναστραφεί το κλίμα λόγω των μεγάλων απωλειών.

«Δεν είμαστε κακοπροαίρετοι αλλά υπάρχουν «γκρίζες ζώνες» γύρω από το εμβόλιο», είπε η κ. Σονίδου.


 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: