ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Η Κρυπτεία είχε αποτελέσματα διότι ήταν ΚΡΥΦΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

O λόγος για την σημερινή ανάρτηση είναι κάποια σχόλια που δέχτηκα εδώ, σχετικά με το μάζεμα υπογραφών για να σταματήσουν οι ελληνόφωνες και ΜΗ Έλληνες πολιτικοί να ξεπουλήσουν τα αρχαία μας στους ξένους εντολοδόχους τους. Εδώ ξεπουλάνε κομμάτι-κομμάτι την πατρίδα μας , στα αρχαία νομίζετε θα σταματήσουν;; Που πήγε η Β.Ήπειρος που την ελευθερώσαμε με αίμα;; Που πήγε η ελληνική Ιωνία;;; Που πήγε η μισή Κύπρος;;; Που πήγε Ίμβρος και Τένεδος ;;; Που πήγε το όνομα της Μακεδονίας;;; Σε λίγο θα δώσουν και το μισό Αιγαίο ήδη τα έχουν συμφωνημένα και ψάχνουν πως να το πλασάρουν, με το μικρότερο πολιτικό κόστος.

Μου γράφει η σχολιάστρια .. " ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΧΕΙΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΚΟΥΦΟΥΣ, ΤΥΦΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ".

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα πρέπει κάποια στιγμή ο κάτοικος της χώρας να καταλάβει έστω και στο τέλος, ότι ο βασικός εχθρός του έθνους των Ελλήνων, είναι οι πολιτικοί της Ελλάδος... όλοι οι άλλοι έπονται.!! Και 10.000.000 υπογραφές να είχαν μαζευτεί πάλι ΔΕΝ θα καταφέρουν απολύτως τίποτε. Δεν τους τρομάζουν οι υπογραφές...δεν τους τρομάζουν οι συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες -2 εκατομμύρια. κόσμος είχε μαζευτεί τότε στην Θεσσαλονίκη για να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, και μια χαρά δώσανε το όνομα-....μην ξεχνάτε το 65% ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Τσίπρα που το κάνανε ΝΑΙ.!!! Και ένα σωρό άλλα....όλα αυτά θα έπρεπε να μας προβληματίσουν....αλλά δυστυχώς τζάμπα "καίει η λάμπα" στην χώρα των Ελλήνων. Βέβαια πήρα σαν απάντηση αυτό εδώ :

" ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ,ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ"  

Να μας συμπαθάτε αγαπητή σχολιάστρια, αλλά τα στοιχεία μας ΔΕΝ τα δίνουμε σε κανέναν, και πουθενά. Για την Ελλάδα δεν χρειάζεται να δώσουμε τα στοιχεία μας... εδώ άλλοι έδωσαν το ΑΙΜΑ τους και δεν κατάφεραν απολύτως τίποτε. Στην Ιστορία του έθνους μας έχουμε αρκετούς ήρωες. Δεν κατάφεραν τίποτα. Ούτε η Επανάσταση του 1821 πέτυχε τον στόχο της, βλέποντας την σημερινή κατάντια στην Ελλάδα αλλά και διαβάζοντας αντικειμενικά και ψύχραιμα την ιστορία. Μπουχτίσαμε από ήρωες, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε και κάτι. Αλλιώς θα το πετύχουμε όμως και όχι δίνοντας τα στοιχεία μας. Το ΠΩΣ δεν αφορά την δημοσιότητα...ούτε θα γραφτεί φανερά. 

Μάθετε τι σημαίνει Honeypot. Μάθετε ότι το σύστημα θέλει να βλέπει τους Έλληνες να δραστηριοποιούνται και να οργανώνονται σε ομάδες-οργανώσεις ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, διότι αυτό που το Σύστημα φοβάται και τρέμει είναι η Α Ν Ω Ν Υ Μ Ι Α. Το Σύστημα φοβάται και τρέμει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, που δεν μπορεί να ελέγξει και που δεν μπορεί να προβλέψει. Μάθετε αυτά τα βασικά πρώτα και μετά ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ.

Μια φιλική συμβουλή προς τους αναγνώστες μας . Μην ψάχνετε για γνωριμίες στο διαδίκτυο με άτομα για τα οποία δεν γνωρίζετε τίποτα, και ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. Το σάπιο σύστημα το μόνο που ΦΟΒΑΤΑΙ είναι η ΑΝΩΝΥΜΙΑ...αυτό που δεν γνωρίζει. Η ανωνυμία (διαδικτυακή, κοινωνική κλπ.) και η ζωή του μοναχικού λύκου, σου εξασφαλίζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ασφαλείας.

Την ημέρα της μεγάλης σύγκρουσης θα γνωρίσετε τους πραγματικούς ηγέτες που θα σταθούν στο πλευρό σας, η οποία ημέρα πλησιάζει για όλους εμάς όλο και περισσότερο. Οι διάφοροι ιδεολόγοι και κρατικοί μπλαμπλάδες της φάπας που παριστάνουν τους "αρχηγούς του εθνικισμού" θα εξαφανιστούν από την μια στιγμή στην άλλη, να είστε απόλυτα βέβαιοι γι αυτό.  

Υ.Γ  Η Κρυπτεία για αυτό είχε αποτελέσματα διότι ήταν κρυφή...δεν έδιναν τα ονόματα τους φανερά στο πλήθος αυτοί που ήταν μέσα σε αυτήν. «κρυπτεία· κρυφία ἀποστολή, εἰς ἣν ὑπεβάλλοντο οἱ νέοι τῆς Σπάρτης καὶ ἧτις ἦτο σφόδρα πολύπονος...»

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Αι οργανώσεις (από μαθητικάς κοινότητας, φοιτητικάς εκλογάς, συνδικαλισμούς έως και μασωνικών στοών) είναι κομματικώς- ολιγαρχικώς ελεγχόμεναι ομαδοποιήσεις υπό μιας διεθνιστικής, εθνομειοδοτικής και τυχοδιωκτικής σπείρας κρυφίως συνεταιριζομένων, συνεργαζομένων και κοινοβουλευτικώς ανταγωνιζομένων ολιγαρχών, με κύριον σκοπόν την νομήν της εξουσίας και του δημοσίου πλούτου και εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος οσάκις αυτό δεν ταυτίζεται με το ιδικό των.
Δεν είναι παράξενο λοιπόν ότι Έλλην πρωθυπουργός ανεδείχθη εκ των μαθητικών κοινοτήτων ως επιτυχών καταληψίας και εις καθεστώς μιας εσκεμμένα κατεστραμμένης ελληνικής παιδείας ήτις υπηρετεί κατά μείζονα λόγον την τυχοδιωκτικήν, δημαγωγικήν πολιτικήν της ξενοκρατίας και συμπληρωματικώς, και μη εθνικώς πάντα, την επιστήμην και την δι’ αυτής εθνικήν ενδυνάμωσιν και κοινωνικήν και οικονομικήν πρόοδον.
Δια τούτο τα πολιτικά αλλά και τα θρησκευτικά κόμματα-οργανώσεις ήσαν εκτός νόμου και απηγορευμένα εις την αρχαιοελληνικήν δημοκρατίαν όπως και εις αυτήν της καθολικής των Αθηναίων πολιτών συμμετοχής (εκκλησία-συνέλευσις) ως ολιγαρχικαί και αντιδημοκρατικαί εταιρίαι όπως και πράγματι είναι. Ο ίδιος μάλιστα ο Πυθαγόρας εκατηγορήθη, εκυνηγήθη και εφονεύθη τελικώς ως ¨κοπίδος-κόμματος αρχηγός.¨
Αλλά η διδασκαλία τούτων είναι φυσικά και δημοκρατικότατα απηγορευμένη εις την δημοκρατικήν νέα Ελλάδα όπως άλλωστε και εις όλον τον σημερινόν ¨δημοκρατικόν¨ κόσμον. Και της οποίας αθηναϊκής δημοκρατίας θανούσης, τα ιμάτια εσκύλευσεν η χριστιανική ολιγαρχία, ¨εκκλησία,¨ το δε τίτλον ¨δημοκρατία¨ η ευρωπαϊκή οικονομική, γαιοκτημόνων αρχικά, ολιγαρχία.
Κι ενώ μας κλέψαν κι εξακολουθούν κλέπτειν τα ημέτερα ελληνικά πάντα, μπροστά στα μάτια μας, φίλοι και εχθροί, ημείς αποπροσανατολισμένοι και απαίδευτοι όντες από το σύστημα, περί άλλα τυρβάζομεν και βυζαντινολογούμεν, από το φύλον των αγγέλων έως το που γεννούν οι αρχαίοι Πελασγοί, των Τούρκων οθωμανικώς προς ημάς επελαυνόντων και ταπεινωτικώς απειλούντων και εκβιαζόντων. Δυστυχώς.