ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καμία απολύτως κύρωση στην Τουρκία από την ΕΕ...θυμάστε τι σας έλεγα ΕΔΩ ;; Τελικά 29% φπα στο κεμπάμπ επέβαλε η ΕΕ; Ποιός περιμένατε να βάλει κυρώσεις στην Τουρκία;; Μήπως η Γερμανία που είναι σώμα και ψυχή δοσμένη στους μογγόλους;; Η μήπως η Ισπανία που η αμυντική της βιομηχανία υπάρχει εξαιτίας της Τουρκίας ;;;

Ποιες από τις παρακάτω κυρώσεις θα επιβάλει η ΕΕ στην Τουρκία;;
α) Θα απαγορευτεί η χρήση του όρου "φέσι" για τις οφειλές.
β) Θα επιβληθεί 29% ΦΠΑ στο κεμπάμπ.
γ) Πρόστιμο 300 ευρώ σε όποιον μεταδίδει, τραγουδά η χορεύει τσιφτετέλι.
δ) Αφαίρεση του τίτλου "σουλτάνος" για τον Ερντογάν.
Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με τους τραπεζίτες να υποστηρίζουν την πρώτη κύρωση προσθέτοντας ότι ο όρος "φέσι" θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον "κακοπληρωτής".
Το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ προκρίνει την δεύτερη κύρωση δηλώνοντας ότι μια αύξηση του ΦΠΑ θα ενίσχυε συν τοις άλλοις και τα κρατικά ταμεία, μια θέση που βρίσκει σύμφωνους και τους δανειστές.
Την επιβολή της τρίτης κύρωσης προκρίνουν οι λοιμοξιολόγοι της χώρας προς αποφυγή μάλιστα και της μετάδοσης του ιού λόγου συγχρωτισμού.
Στην τέταρτη κύρωση φαίνεται να καταλήγει η Γερμανία συμπληρώνοντας ότι αντί για σουλτάνος ο Ταγίπ να αναφέρεται εφ εξής ως von Erdogan, υπενθυμίζοντας του έτσι τους ιστορικούς ισχυρούς δεσμούς που έχει η Τουρκία με αυτήν την χώρα της κεντρικής. Ευρώπης.
 
Γνώριζα ότι θα είχαμε αυτήν την κατάληξη...διότι με τους καραγκιόζηδες που έχουμε μπλέξει θα έρθουν και άλλα χειρότερα.! Το επόμενο διάστημα να περιμένετε από τα εξωνημένα πωλητικά κνώδαλα να ακούσετε το..."συζητάμε μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ".!! Δεν υπάρχει χειρότερη εξαπάτηση του ελληνικού λαού και καλύτερη απόδειξη ότι οι εξωνημένες ηγεσίες του τον θεωρούν ηλίθιο, από την χιλιοειπωμένη φράση, "συζητάμε μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ".
Αυτή η φράση θα είχε κάποιο νόημα πριν από 25 η 30 χρόνια, τις εποχές γερό-Καραμανλή η Ανδρέα Π., όταν οι Μογγόλοι δεν είχαν διατυπώσει ακόμη, τις θεωρίες για γκρίζες ζώνες, νησιά υπό ελληνική κατοχή, κάζους μπέλλι κ.λπ.Θα σας το φέρουν λάου-λάου το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του Αιγαίου.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: