ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Η Τουρκική τζιχαντιστική πολιτοφυλακή Hamza σας χαιρετά..Ναζιστικά.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν σας λέω ότι  ο τουρκικός στρατός είναι ο στρατός της Γερμανίας , ξέρω πολύ καλά τι σας γράφω. Όπως ΕΔΩ...." Η Γερμανία στην πραγματικότητα δεν έχει αξιόμαχο στρατό σήμερα....ο τουρκικός στρατός είναι ο στρατός της Γερμανίας και πάει όπου είναι τα συμφέροντα της Γερμανίας. Αν προσέξει κανείς οι τούρκοι εισβάλλουν σε μέρη όπου κατά τον Β.Π.Π πόλεμο είχαν εισβάλει τα Γερμανικά στρατεύματα...Λιβύη , Συρία, κ.λ.π . Η Γερμανία είναι μια χώρα χαβούζα στην μέση του πουθενά, χωρίς ενεργειακούς πόρους, εξαρτώμενη από το φυσικό αέριο που παίρνει από την Ρωσία.  Θέλει να γίνει ανεξάρτητη ενεργειακά, βάζοντας χέρι στα ενεργειακά αποθέματα (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) άλλων χωρών. Η Τουρκία εισβάλλει σε χώρες που υπάρχει είτε πετρέλαιο είτε φυσικό αέριο...πίσω από την επιθετικότητα της τουρκία είναι και  η Γερμανία .".

Καμάρι που θα το έχουν κάποιοι στο Βερολίνο βλέποντας την τουρκική τζιχαντιστική πολιτοφυλακή στην Hamza να χαιρετάει Ναζιστικά, στους νέους στρατώνες τους, βόρεια του Aleppo. Μια εικόνα χίλες λέξεις λένε κάποιοι. Δεν ξαφνιάζει κανέναν βέβαια αυτός ο χαιρετισμός.
Στην φώτο βλέπουμε επίσημους αξιωματικούς του τουρκικού στρατού ανάμεσά τους, απλά φορούν μια διαφορετική στολή. Είναι αυτό που λέμε...Ισλαμοναζί.

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Δεν φθάνει που μας έκλεψαν τους αρχαίους στρατιωτικούς χαιρετισμούς της τρισενδόξου στορίας μας οι βρωμύλοι Μογγολοβάνδαλοι,
τους μίαναν με την βαρβαρότητά τους και τους δαιμονοποίησαν κιόλας
καθιστώντας τους απαγορεύσιμους ακόμα και μέσα στην ίδια την πατρίδα
που τους γέννησε.

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Ο συγκεκριμένος χαιρετισμός απαντάται εδώ και χιλιάδες χρόνια σε πολλούς πολιτισμούς.

Η προέλευσή του είναι μάλλον Ηλιακή, καθώς αποτελεί χαιρετισμό προς τον Ήλιο.

Όμως στην πορεία τον οικειοποιήθηκαν και οι Κρονίδες/Ατλάντιοι με τους απογόνους τους.

Τον μετέτρεψαν δε σε μισητό μέσω της ταυτίσεώς του με τον Χίτλερ.

Η κλοπή/οικειοποίηση και διαστρέβλωση των Ελληνικών/Ηλιακών συμβόλων έχει μακρά ιστορία και αποτελεί συνήθη πρακτική των εχθρών του Ελληνισμού.

Πρόσφατα παραδείγματα : η κλοπή του Ηλίου της Βεργίνας από τους σλαβοσκοπιανούς, η κλοπή του Δικεφάλου Αετού από τους αλβανούς, η κλοπή της Ημισελήνου της θεάς Αρτέμιδος από τους τούρκους κλπ κλπ.

Οι εχθροί του Ελληνισμού θεωρούν ότι η κλοπή και χρήση των Ελληνικών/Ηλιακών Συμβόλων θα τους προσδώσει και την Δύναμη των Συμβόλων αυτών.

Δυστυχώς γι'αυτούς, μόνο οι (ΈΛ)ληνες μπορούν να ενεργοποιήσουν τα Σύμβολα αυτά.