ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Επιχείρηση Ελευθερία (Ο Μεγάλος Εμβολιασμός Ξεκίνησε)

 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Kαι μέχρι να έρθει η ώρα να γίνουν όλα μπουρλότο επάνω στην γη..ας το διασκεδάσουμε λιγάκι.  Λέω να βάλω αγγελία.." Χαρίζεται πρωθυπουργός, έχει κάνει όλα τα εμβόλια" . Μετά που έκανε το εμβόλιο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ακούστηκε να φωνάζει..."ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΥΛΒΕΡΙΝ" ..για όσους δεν ξέρουν είναι ο ξάδελφος του Γούλφεριν.


 

 

5 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα,
μην λες τίποτα, η φωτογραφία που έβαλες τα λέει όλα, τέλειο, σώμα, μυς, κ.λ.π. αυτό εμένα μου φτάνει, αύριο κιόλας θα πάρω τηλέφωνο να το κάνω κι εγώ...
Πάντως για να το σοβαρέψω φίλε, δεν μπορώ να φανταστώ πως έγινε έτσι ο Κούλης μας, με μια ένεση φυσιολογικού ορού... Μπράβο αποτέλεσμα ο φυσιολογικός ορός...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΝΙΚΟ 56 Έτσι ακριβώς που τα λες, είδες τι σου κάνει ο φυσιολογικός ορός;;; Θαύματα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες....
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον εμβολιασμό... απαντάει στο κινητό χωρίς συσκευή...και έχει απίστευτη ταχύτητα Ίντερνετ χωρίς υπολογιστή....6G και βάλε.!!!

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, όλη η πρώτη φουρνιά εμβολιων θα είναι νεράκι για τους κυβερνώντες και η επόμενη νεράκι ή αντιγριπικο για τα πρώτα πρόβατα (δημόσιους υπαλλήλους ή ιδιωτικούς υπαλλήλους) για να παραδειγματιστει το ποπολο. Αν κάμψουν αντιστάσεις το τρίτο κύμα θα είναι το δηλητήριο για τον λαουτζίκο. Τώρα πόσο ηλίθια κυβέρνηση κάνει εμβόλιο σε αρκετά στελέχη της μαζικά χωρίς να φοβάται ότι θα τα κάνει άχρηστα αν κάτσει καμία στραβή ή όλοι ξέρουν ότι είναι νεράκι και πάνε χαρούμενοι με τα βοιδισια βλέμματα τους . Πάλι κάνω συνειρμούς με σειρές που έβλεπα παλιά . Το third wave παλιά που ασχολιόταν με εισβολή εξωγήινων και πως η πρώτη φουρνιά εισβολέων αχρηστευε όλες τις άμυνες (κρατικές υπηρεσίες, διατροφική επάρκεια, ψυχολογική κατάπτωση του πληθυσμού με πειράματα καιρού κτλ) της ανθρωπότητας. Σαν να βλέπω το σήμερα πριν 20 χρόνια που την έβλεπα.
Άσχετο αλλά διάβαζα ότι το σόου με την δυτική Αττική λοκνταουν είναι γιατί ταυτόχρονα μεταφέρουν 7000 τουρκικό λαθροστρατό προς Ελευσίνα , όταν έρθει η ώρα να αποκλειστεί η Αττική. Ξέρεις αν ισχύει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε Νικόλα. Σωστός σε όλα...έτσι είναι χθές εμβολιάστηκαν τα σούργελα με απλό φυσιολογικό ορό, λες και είμαστε χάπατα και δεν θα καταλαβαίναμε τι έκαναν.!! Υποτιμάν την νοημοσύνη μας και μας θεωρούνε πρόβατα.
Όσο για την Ελευσίνα παραμονές Χριστουγέννων (23/12/2020) μετέφεραν με άκρα μυστικότητα 6000 χιλιάδες εισβολείς εν μέσω ολικής καραντίνας και με την ΣΥΝΕΡΓΙΑ των αρχών σε εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο.Οι κάτοικοι μάλιστα λένε και ΠΟΥ βρίσκονται τα έτοιμα κοντέινερ. Ύπουλοι , άνανδροι, προδότες, ψεύτες, λαμόγια, απατεώνες και αισχροί.

Γίνεται ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ πληθυσμού...με τις ευλογίες και την συνεργασία των αρχών, στρατοί και αστυνομίας.

Ανώνυμος είπε...

Ηλον Μασκ αρας
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=tVu05AJjSco&feature=share&fbclid=IwAR3iOaPejhHkSpMBHRjU7CYYjJ8qY1x5Pa7t-ix0tUyqbVvtSp7KovU4MHc

Στο παραπάνω βίντεο αλλά και σε άλλα που υπάρχουν ξεδιπλώνει τα σχέδιά του για το μέλλον μας, έτσι γίνεται αντιληπτό γιατί η τηλεργασία και η τηλε εκπαίδευση θα μείνουν για πολύ καθώς και τα επιδόματα των ανέργων. Φυσικά και στο σχέδιο είναι και η μείωση του πληθυσμού, τα κρατικά επιδόματα δεν θα φτάνουν για όλους.
Με τον Δία όμως δεν παίζει κάποιος και το καλώδιο του μασκ-αρα θα αποσυνδεθεί στην ώρα του.

ΚΙΜΩΝ