ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

VAN KOULEN.!!!!!!

 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Βαν Άλλεν Ντάλεν...... Αλλα 'αντ Άλλων.!


11 σχόλια:

mo είπε...

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

ΑΡΡ. είπε...



Ξένο δημοσίευμα

----------------------------------------------------------------------


ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!


ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ (ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΑΠΘ)
“Τα «εμβόλια» γενετικού υλικού (DNA και RNA) για την COVID-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Μεταλλαγμένων Ανθρώπων.”
Ο Μπιλ Γκέιτς ετοιμάζει -κατά δική του ομολογία- ένα εμβόλιο που επηρεάζει άμεσα και φρικαλέα το γενετικό μας υλικό!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΧΕΠΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ)
Το RNA, που το λανσάρουν ως αθώο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει πληροφορίες στον οργανισμό (να τον επαναπρογραμματίζει).

ΔΡ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ)
Το εμβόλιο για το νέο κορωνοϊό θα περιέχει γενετικό υλικό. Ποιος μας λέει, ότι αυτό δε θα ενσωματωθεί στο δικό μας DNA;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΘ)
Το εμβόλιο μπορεί να είναι εξίσου θανατηφόρο με τον ιό! Αφού δεν είναι ο ιός αυτός που σκοτώνει αλλά η έντονη ανοσολογική απόκριση σε αυτόν, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να σκοτώσει και η ανοσολογική απόκριση που θα προκληθεί μέσω του εμβολίου!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ (ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ)
Τα RNA εμβόλια μπορούν να επιφέρουν γενετική τροποποίηση.

DR CARRIE MADEJ
Το συνθετικό mRNA του εμβολίου θα ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γενετικό υλικό και θα μετατρέψει τον άνθρωπο σε γενετικά τροποποιημένο οργανισμό.

Και βέβαια σύσσωμοι οι ιατροί πολλών περγαμηνών που συμμετείχαν στο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ είπαν:


ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!

Αλλά το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος:
Βγήκε, που λες, στη φόρα η συσκευασία του εμβολίου της AstraZeneca! Και μάντεψε! Ανάμεσα στα συστατικά του υπάρχει το ChAdOx1-S που είναι recombinant! ΄Οπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει, ότι κατασκευάζει ανασυνδυασμένο DNA, δηλ. DNA που περιέχει γονίδια από δύο διαφορετικά είδη. Ουάου! Πολύ θα ήθελα να μας το εξηγήσεις, κ. Λιάκο Μουζάλα αυτό!

ΑΡΡ. είπε...


Ξένα σχόλια
------------------------------------------

Και το εμβόλιο θα κάνουμε και ανοσία δεν θα έχουμε και πάλι θα μπορεί να κολλήσουμε και τα μέτρα θα παραμείνουν εν ισχύ και θα είμαστε υπό έλεγχο για παρενέργειες ως πειραματόζωα. Μας δουλεύουν κανονικότατα οι νεοταξίτες.

Για να δούμε από που θα αρχίσουν και τις αντιδράσεις του κόσμου γιατί από τις τηλεοράσεις που τις παρακολουθούν πρόβατα άκρη δεν βγαίνει.
Να δούμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Αρρίων έχω μια απορία...αν αυτός που εμβολιάστηκε κινδυνεύει να κολλήσει από έμενα που δεν εμβολιάστηκα, μπορείτε να μου πείτε τότε γιατί εμβολιάστηκε;;;
Αφού το εμβόλιο τον προστατεύει, ΠΩΣ θα κολλήσει από κάποιον που δεν έχει κάνει το εμβόλιο;;;

Ανώνυμος είπε...

Αμ έτσι εε;; 11:49 μ.μ στην Πυλωτή με Van Koulen....
Από μένα γιά τα σημερινά Κυριακάτικα ούζα αυτό με 196,472,353 views:


https://www.youtube.com/watch?v=iGaF4tKUl0o&feature=emb_rel_end


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ το Cafe-Piloti τα "σπάει" σήμερα θα προβάλουμε και την ιστορική ταινία «Κλαιω-πάτρα». !!!!!

https://www.facebook.com/troben2020/posts/204168371236579

ΑΡΡ. είπε...


Η ταπεινή μου γνώμη είναι, Λύκαστρε ευγενές, ότι υπάρχει πολλή λόγω ανταγωνισμού σπουδή (βιασύνη) εταιριών και κρατών δια την παραγωγή εμβολίου (είναι γαρ πολλά τα λεφτά και αι πολιτικαί σκοπιμότητες, Άρη) που ίσως αποβή καταστροφικώς μοιραία. Αι παρενέργειαι των εμβολίων, λένε οι ειδικοί, θέλουν τέσσερα έως πέντε χρόνια για επιβεβαίωσι, γι αυτό τα αυτή την στιγμή συνιστώμενα δίνουν περιθώρια λάθους έως 5%.
Αλλά σκέψου τώρα αν ο εμβολιασθείς μεν αλλά προσβληθείς τελικά απ' τον ιό κυκλοφορεί πιστοποιημένα ελεύθερος, πόσους δύναται εμβολιασθέντες και μη, να μολύνη, και μάλιστα με νέον, μετηλλαγμένον- ανθεκτικότερον ήτοι πιο θανατηφόρον ιό!!!
Όπερ σημαίνει, φαύλος κύκλος, όλο και πιο νέα περιοριστικά μέτρα, κατακόρυφος αύξησι κρουσμάτων και θανάτων, κατάρρευσι του υγειονομικού συστήματος των κρατών και της παγκοσμίου οικονομίας και εν τέλει ο σώσων εαυτόν σωθήτω.
Διασωληνώσεις ακούω, να αποφεύγωνται, κίνδυνος θάνατος.
Ακόμα και οι νεκροί προσβληθέντες φημολογείται ότι δίκην πυρηνικών αποβλήτων θέλουν εκατομμύρια χρόνια για να ¨καθαρίσουν(;)¨
Θάρρος και ψυχραιμία λοιπόν. Έχομε πολλά να ακούσωμε και να ίδωμεν (αλήθειες και ψέματα) ακόμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για αυτό φίλε ΑΡΡΙΩΝ δεν πρόκειται να εμβολιαστώ στον αιώνα τον άπαντα.!! Και ας μην ταξιδέψω ποτέ με αεροπλάνο...ας είναι καλά τα δικά μου μέρη εδώ ...η Ελλάδα μας έχει τα πάντα.!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΑΡΡΙΩΝ, όλοι αυτοί και ιδιαίτερα ο Ανατολικός δόλιος γείτονάς μας ερωτοτροπούσαν ξεδιάντροπα για αρκετό καιρό με την Αποκάλυψη. Τώρα που αρχίζει και καίει το ταψί αρχίζουν και τρελαίνονται όλοι και δεν ξέρουν πως να βγούν.
Θα σε συμβούλευα να μην ανησυχείς γιά τίποτα. Αυτή τη φορά "Άλλος" έχει το πρόσταγμα σε αυτόν τον χορό και ήδη τους χορεύει για τα καλά.

Πάτησα το κουμπί του χρόνου και τον γύρισα πίσω γιά σένα εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΡΡ. είπε...




Χαίρε, ελληνομήστορ Ερίπωπα, ωκεανέ ελληνοσοφίας.

Ευχαριστώ δια την ¨χρησμικήν¨ μελωδικήν αφιέρωσιν. Το κωδικοποιημένον μήνυμα ελήφθη.

Όσον δια το κατ' εμέ τηρώ, το κατά δύναμιν, το ελληνικόν φιλοσοφικόν μέτρον ούτε ανησυχών μήτε εφησυχάζων αλλά και αεί φιλομαθώς απορών, ερευνών και μελετών.
Ημείς γαρ οι Έλληνες ου φιλοδοξούμεν του εξ απληστίας κατακτήσαι, βαρβαρικώ τωι τρόπωι, τον κόσμον διότι ημείς είμεθα όλος ο κόσμος. Αλλά του ελευθερώσαι αυτόν διακαώς ποθούμεν καθ' ότι ελευθερούντες και μόνον τους άλλους και την ημετέραν δυνάμεθα ελευθερίαν έχειν.
Ούτω γαρ ευγενώς έχομεν ημείς οι Έλληνες, αυτήν μοιραίως την εντολήν και αποστολήν έχομεν λαβόντες περατώσαι εν τωι κόσμωι τούτωι, παρά του δημιουργού θεού μας.

Την πάσαν ¨πιλοτικήν¨ ευεξίαν και ευωχίαν έχετε.
Και καλή πλανητική λευτεριά.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ωον ποοόπ, λάθος.
Όχι ¨πιλοτικήν¨ αλλά πυλωτικήν ήτοι παρά την πυλωτήν, την εισόδου πύλην.