ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

I DON'T BUY ANYTHING MADE IN TURKEY.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αφού την κατασκοπεία την  "έκανε για την πατρίδα του" ο κωλότουρκος , και εμείς για την πατρίδα μας θα το κάνουμε. Δεν αγοράζουμε τίποτε που είναι από την Τουρκία. Άς αρχίσουμε από τα ἀπλά. Πρώτα σταματάμε να βλέπουμε και να ἀκοῦμε καθεστωτικούς σταθμούς. ΣΚΑΙ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΑΛΦΑ, ΣΤΑΡ, ΜΕΓΚΑ κλπ. Μετά δεν ἀγοράζουμε ξηρούς καρπούς, λιαστές ντομάτες, βότανα, μπαχαρικά κλπ Τουρκίας. Πάμε στα λάστιχα αὐτοκινήτων. Όχι σε Γερμανικά λάστιχα πού κατασκευάζονται στην Τουρκία. Παράλληλα ἔχουμε στο μυαλό μας πως κάποτε θα πρέπει να παράγουμε κάτι και εμείς.

Μπαίνει στην  Blacklist ότι γράφει στην ετικέτα Made in Turkey. Προσθέστε και τα Ζara που τα περισσότερα φτιάχνονται στη Τουρκία . Γι αυτό οι Ισπανοί ήταν υπέρμαχοι του Ερντογάν και όχι μόνο ...αλλά και γιατί ολόκληρη η αμυντική τους βιομηχανία ζει από την Τουρκία. Γνωρίζετε πόσο ηλεκτρονικό υλικό έχει η ελληνική αγορά από Τουρκία!!!! Η legrand για παράδειγμα και άλλα πολλά..........που δεν θέλω να κάνω διαφήμιση τώρα. Ας αρχίσουμε από κει! Έχει και άλλου πορτοκαλιές. Πολλές κιόλας. Άλλα τα λαμόγια προτιμούν να εισάγουν τούρκικα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπ λίγο πριν πάει στον άρατο εξέφρασε την αμετάκλητη θέση του για άσκηση βέτο στο νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό (NDAA) των ΗΠΑ για το 2021, το οποίο ως γνωστόν προβλέπει και την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία σχετικά με την προμήθεια των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων S-400
Την νέα γενναία θέση του χεζοπαντελονάκια προέδρου και μεγαλύτερου Con Artist όλων των εποχών υποδέχονται οι τοπικοί εκπρόσωποί του κυρίως στα καρναβαλικά μπατιριωτικά μπλογκς με θερμές δηλώσεις υποστήριξης και ευχές για την …Νίκη του.
Το γεγονός ότι όσα Ελληνικά μπλόγκς - που υποστηρίζουν με θέρμη τον χεζοπαντελόνα - βλέπουν την ακροαματικότητά τους να πέφτει στα τάρταρα, δεν φαίνεται να απασχολεί κανένα. Γι’ αυτούς ο χεζοπαντελόνας παραμένει ήρωας. Το κακό είναι ότι δεν σε αφήνουν ούτε καν να διερωτηθείς.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτόν τον αποτυχημένο και σαν επιχειρηματία τον υποστηρίζουν οι εδώ ανεγκέφαλες αμοιβάδες. Ό Τράμπ ήταν κάκιστος και σαν επιχειρηματίας...έχει πτωχεύσει 7 φορές και ότι επιχείρηση πέφτει στα χέρια του βαράει κανόνι και φαλιρίζει.!! Ως επιχειρηματίας, ο Ντόναλντ Τραμπ έτρεξε 6 επιχειρήσεις που κήρυξαν πτώχευση επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Τη δεκαετία του 1980, ο Τραμπ ήταν επενδυτής ακίνητων... Απέκτησε τρία καζίνο που μέχρι το 1991 δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα χρέη τους. Το Taj Mahal κήρυξε πτώχευση το 1991, το Trump Plaza και το Trump Castle το 1992.Οι δανειστές αναδιάρθρωσαν το χρέος αντί να το ρευστοποιήσουν και ο Trump έβαλε τα χαρτοπαικτικά του χαρτοφυλάκια σε μια νέα εταιρεία που χρεοκόπησε το 2004. Η εταιρεία που προέκυψε από την αναδιάρθρωση κήρυξε πτώχευση το 2009. Η 6η πτώχευση του Trump ήταν το Plaza Hotel, το οποίο αγόρασε το 1988. Πτώχευσε το 1992.

Και αυτό το φιλότουρκο λαμόγιο το βλέπουν σαν ΣΩΤΗΡΑ οι εδώ βλαμμένοι. Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί οι βλαμμένοι...πάνε και ψηφίζουν και επηρεάζουν με την ψήφο τους το μέλλον των Ελλήνων.