ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΝ.!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πριν ζητήσει ο Κούλις να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες και μετά να βγούνε έξω, ας κάνεις αυτός πρώτος το εμβόλιο, και όλη οι οικογένεια του και μετά να μου τρέχουν στην Πάρνηθα για ποδηλατάδα και Μότο-Κρός. Εμπρός γρήγορα να εμβολιάσει τα τέκνα του με το εμβόλιο της PFIZER, παρουσία καναλιών και από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ γιατρό και ιατρική επιτροπή. Αλλιώς ας μην τολμήσει να βγεί εξώ από το σπίτι του και αυτός...ούτε σε αεροπλάνο να μην μπει. Διότι όλες αυτές οι φαρμακοβιομηχανίες που μας προτείνουν τα εμβόλια τους, ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

Δεκέμβριος 2010 Wikileaks:
H PFIZER σύμφωνα με διπλωματικά έγγραφα που διέρρευσαν, μίσθωσε ντεντέκτιβ για να βρούν στοιχεία από την ζωή του Γενικού Εισαγγελέα της Νιγηρίας.
Ο εισαγγελέας αυτός ερευνούσε τις καταγγελίες 200 Νιγηριανών ότι η Pfizer χρησιμοποίησε μικρά παιδιά ως ινδικά χοιρίδια στη Νιγηρία και τους χορηγήθηκαν φάρμακα χωρίς την συγκατάθεσή τους.
Πρόκειται για το αντιβιοτικό Trovan το οποίο η εταιρία λέει ότι στο ξέσπασμα της Μηνιγγίτιδας στη Νιγηρία την δεκαετία το '90, το φάρμακό της βοήθησε 12.000 παιδάκια να σωθούν.
Όμως 200 οικογένειες κινήθηκαν νομικά και υπόθεσή τους έφτασε το 2010 στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ, γιατί 11 παιδιά πέθαναν και πολλά άλλα τυφλώθηκαν όπως υποστήριξαν οι γονείς στις αγωγές τους ...



1 σχόλιο:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Μιλάμε η δύση τους έχει ξεσκίσει στα πειράματα εμβολίων....

https://m.lifo.gr/now/world/305508/india-sto-nosokomeio-perissotera-apo-250-atoma-apo-mystiriodi-astheneia?amp