ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Όλο αυτό είναι τεχνική ελέγχου των μαζών .Χώρισε τους σε στρατόπεδα και ΄στους να τσακώνονται μεταξύ τους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έβαλα ένα στοίχημα χθές με έναν φίλο μου. Το εμβόλιο θα το κάνει το 40% του πληθυσμού (αφαιρουμένων των εξαιρέσεων) και θα το κάνουν με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό όπως το 40% ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα 😂  Ιστορίες παρόμοιες. Τότε υπήρχε ο φόβος του οικονομικού θανάτου.Τώρα υπάρχει ο φόβος του βιoλογικού, άσχετα αν μετά την πανδημία θα επέλθει και ο οικονομικός ( ο πτωχευτικός περιμένει στην γωνία) είτε κάποιοι κάνουν το εμβόλιο είτε όχι. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι.

Η προπαγάνδα η ίδια τόσο από τους αψέκαστους (μένουμε Ευρώπη) που μαζί τους είναι και οι άρχοντες όσο και από τους ψεκασμένους (Grexit).
Στο τέλος φυσικά το όποιο ΟΧΙ θα παρουσιαστεί ως ΝΑΙ αφού ο στόχος θα επιτευχθεί και θα εμβολιαστεί το απαιτούμενο, σκοπούμενο και προβλεπόμενο ποσοστό του πληθυσμού.
Και μετά ξανά προς το χρέος και την πείνα τραβά ο Έλληνας (δράκο και δόξα ούτε είχε ούτε έχει το παραμύθι αυτό, μόνο σταυρός διατίθεται σε όλα τα μεγέθη).
 
Αν και εδώ που τα λέμε , αν τους έλεγαν ότι μέσα θα είχε λίγο βιάγκρα , λίγο υαλουρονικό άντε και λίγο κολλαγόνο και θα το έκανε το 90 %. Χωρίς άλλες σκέψεις.. Μέχρι να τελειώσει η κοινωνική μετάλλαξη  έχουμε πολλά να δούμε ακόμη. Όλο αυτό είναι τεχνική ελέγχου των μαζών .Χώρισε τους σε στρατόπεδα και άστους να τσακώνονται μεταξύ τους.

2 σχόλια:

Μμ. είπε...


Πολύ σοφό αυτό Λ. Και από την άποψι του είμαστε, αμφότεραι αι πλευραί, συνειδησιακά ικανοποιημένοι. Οι μεν ως δικαιωμένοι πιστοί της δημοκρατικής πλειονοψηφίας (είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας) οι δε ως τελέσαντες επιτυχώς το επαναστατικόν των καθήκον (ξεγελάσαμε το σύστημα, χω,χω!)
Ώστε εν τέλει άπαντες θα εισπράξωμε ωσαύτως ικανοποιημένοι και τα χρεωκοπικά ¨τζόκια¨ μας καθάπερ ησχρολόγουν και οι παλαιοί καραγωγείς και καραβίσιοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ω μα είναι πολύ πονηροί φίλε Μμ ξέρουν τι κάνουν. Βάζουν "ζιζάνια" και στις δύο πλευρές. Τι χρειάζεται ώστε όλη η υφήλιος να οδηγηθεί σε μια ολοκληρωμένη χωρίς εχθρούς απολυταρχική αστυνομική χώρα του Μεγάλου Αδελφού;; Η λέξη "Μεγάλος Αδελφός" δεν διαλέχτηκε τυχαία απο αυτούς.

Σύμφωνα μμε το σχέδιο τους χρειάζεται μόνο μια τεράστια καταστροφή και οικονομική κρίση για να καταποντιστεί η παγκόσμια οικονομία σε σημείο χωρίς επιστροφή. Η τεχνητή "πανδημία" εκεί αποσκοπεί. Θα προγραμματίσουν μια κρίση ή αν θέλεις μια εποχή κρίσιμης αστάθειας , τις επιπτώσεις της οποίας θα βιώσουν τόσο οι εύποροι όσο και οι φτωχοί. Μέσα στο χάος αυτής της κρίσης όταν γύρω θα υπάρχει χάος και αίμα στους δρόμους , τότε θα έρθουν και θα προσφέρουν δραστικές "λύσεις" για την δήθεν ανοικοδόμηση της κοινωνίας και της οικονομίας. Λύσεις τις οποίες ΠΡΟΘΥΜΑ θα δεχτεί το πλήθος. Ένας ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ουρλιάζει ομόφωνα, . Και τα πληρωμένα ΜΜΕ θα του λένε..." Δεν υπάρχει άλλος τρόπος".

Αυτό θα είναι το κεντρικό ψέμα. Και είναι σίγουρο ότι οι πολίτες όλων των κρατών θα πετάξουν πρόθυμα στο καλάθι των αχρήστων τα τελευταία απομεινάρια απο τις δήθεν δημοκρατικές "ελευθερίες" τους με αντάλλαγμα, την ΣΙΤΗΣΗ, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, και την ΕΠΙΒΙΩΣΗ τους. Ούτως η άλλως κανένας πλέον δεν πιστεύει στις δημοκρατίες της πλάκας και στα συντάγματα που τα έχουν κάνει κουρελόχαρτα.

Μόλις στηθεί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των πολιτικών, σε χρόνο ρεκόρ θα αποτύχει (γιατί έχει σχεδιαστή για να αποτύχει) ....και τότε θα έρθει η ώρα για αυτόν που κάποιοι αποκαλούν...Αντίχριστο, άλλοι Τυφώνα...και άλλοι ΣΕΤ. Ω ναι υπάρχει με σάρκα και οστά...τρώει και πίνει ...από την στιγμή που ζει στην 3 διάσταση .Μόνο αν ζούσε στην 5η διάσταση δεν θα έτρωγε...δεν θα έπινε και δεν θα έχεζε.!! Διότι στην 5η διάσταση δεν χέζουν.