ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Αγία Βαρβάρα: Έφοδος ΕΚΑΜ σε σπίτι Ρομά

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Άλλη μια τεράστια επιτυχία των Αστυνόμων Σαΐνηδων της ΕΛΑΣ. Ο γύφτος που τους πιστόλιασε μέρα μεσημέρι, τους διέφυγε.!!! Ολόκληρο τσούρμο από επίλεκτους μπάτσους και καμπόσοι Επιθεωρητές Κλουζώ τον είχανε ζώσει και αυτός λάκισε σαν κύριος. Είναι που λένε: "Περάσαν απ' τον κώλoν σου πέντ' έξι οδοστρωτήρες ,όμως εσύ κοιμόσουνα και είδηση δεν πήρες". Ευτυχώς όμως που τα καμάρια μας, αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας, άμα έχουνε να τσιμπήσουνε καμμιά γιαγιά που πουλάει τερλίκια , η κανέναν κουλουρά, που στα κουλούρια του αντί για 50 σουσάμια βάζει 49.

Άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν με ειδική επιχείρηση το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι ενός άνδρα Ρομά, στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί σε αυτό αμέσως μετά το περιστατικό με πυροβολισμούς οδό Βουτένης 35. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε καταφέρει να διαφύγει.
 

Το χρονικό της υπόθεσης

Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν από φραστικό επεισόδιο μεταξύ ενός Ρομά, που διερχόταν από το σημείο πεζή, και των επιβατών αυτοκινήτου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας πυροβόλησε κατά του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τρυπήσει το πίσω τζάμι, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες.

Ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένα Ι.Χ., με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας εκ των επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σχετίζεται με υπόθεση ναρκωτικών. 

ΠΗΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: