ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να πούμε ότι αυτά τα δίκτυα του ισλαμικού κράτους στη Θεσσαλονίκη δρουν υπό εντολές καθεστώτος Ερντογάν, με καθοδήγηση από προξενείο κλπ, και στοχεύουν και παρακολουθούν συγκεκριμένους ανθρώπους της πόλης....και όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά σε όλη την Β.Ελλάδα. Με σκοπό να γνωρίζουν και ΠΟΥ αλλά και με ΤΙ τρόπο θα χτυπήσουν όταν έρθει η ώρα για δράση. Μαρκάρουν με συγκεκριμένα "σχέδια" και περίεργες γραφές -αναγνωρίσιμες στο τι λένε μόνο από αυτούς- κτίρια και δομές , ακόμα και πολυκατοικίες .
Όσοι ασκούν κριτική στο φασιστικό τουρκικό καθεστώς, μήπως πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη μιας και πιθανώς έχει γεμίσει με διάφορα επικίνδυνα τρομοκρατικά στοιχεία;; Το πως πήρε άσυλο ενώ εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα είναι άξιο διερεύνησης.


Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Τρίτης 28χρονος Μαροκινός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές του Μαρόκου.

Κατόπιν αιτήματος δικαστικής συνδρομής που απηύθυναν στην ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τον συνέλαβαν χθες στη Θεσσαλονίκη.

Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Όπως δημοσιεύει το euronews.com, το ένταλμα είχε εκδοθεί το 2017 και βάσει αυτού ο 28χρονος φέρεται να είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους από το 2014.

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες, άλλη μια επιβεβαίωση του Λύκαστρου, η Ισλαμική Ένωση Τουρκίας, Πακιστάν, Αζερμπαϊτζάν εναντίον Ελλάδας-Ισραήλ – Δημιουργούν το “Μεγάλο Τουράν”

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%99%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%88%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%a4%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%a0%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ac%ce%bd-%ce%91%ce%b6%ce%b5/

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε ΚΙΜΩΝ επαληθευόμαστε για άλλη μια φορά. Βέβαια όταν εμείς τα λέμε εδώ δεν μας πιστεύουν...αλλά ο χρόνος και τα γεγονότα πάντα μας βγάζουν αληθινούς. Το καλύτερο είναι ότι εμείς δίνουμε την είδηση ΠΡΙΝ καν γίνει είδηση.Για παράδειγμα όταν εμείς μιλούσαμε για το Μεγάλο Τουράν ήταν Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020...ΠΡΙΝ από το Μακελείο δηλαδή και τους άλλους.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/10/blog-post_498.html

Και όταν λέγαμε ότι η Τουρκία δημιουργεί ένα Ασιατικό ΝΑΤΟ ήταν Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/11/blog-post_9.html

Τα ανέμελα χαιρετίσματα μου σε όλους αυτούς. Πάντα ο Ζ.Ε είναι χρόνια πιο μπροστά από αυτούς.

Να είσαι καλά φίλε ΚΙΜΩΝ που θυμάσαι.