ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Κλειδώνει η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο .

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όσο θέλει κοστολογεί κάθε κράτος τη βίζα του και όποιον θέλει βάζει μέσα στην επικράτειά του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η βίζα για Έλληνα ΠΘ κοστολογήθηκε στα 5 δις ευρώ. Αν και κάτι μου λέει ότι θα δοθούν και άλλα 3 δις μετά το ραντεβού οπότε σύνολο 8. Άχρηστα πλοία για μια σέλφι με τον παππού και δηλώσεις για πυλώνες σταθερότητας με Μπόμπ Μενέντεζ.Έχω την αίσθηση ότι αν πάμε στην Lockheed τότε θα είναι έπειτα από την επίσκεψη στην Washington και όχι πριν.. Περίεργη επίσκεψη πάντως..

Μαζί με τη σύμβαση για τις τέσσερις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού η οποία όπως όλα δείχνουν κατοχυρώνεται στην Lockheed Martin, κλειδώνει και η πρόσκληση για επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, η επίσημη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Για την προετοιμασία της έχουν κινητοποιηθεί όλα τα ισχυρά λόμπι και το μόνο που απομένει είναι να κλείσει και επίσημα η ημέρα της επίσκεψης στον Λευκό Οίκο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: